Странен растеж на ръцете

04.05.10
08:49

От 2месеца права усилени тренировки на ръцете и забeлязвам,че расте средната част на бицепса и трицепса.А долната част до лакатя не расте нито горната част до рамото.Защо??Не правя нещо като хората или просто от организма?

04.05.10
08:57

Най-вероятно причината е, че натоварваш само средните глави на двата мускула. За да постигнеш равномерно развитие, трябва да натоварваш всички глави ( в случая те са 5, от които ти натоварваш 2) За трицепса лично аз бих ти препоръчал разгъване с дъмбел с две ръце над глава, а за бицепса - чуково сгъване.

04.05.10
10:53

Средни глави? Няма средни.
http://www.exrx.net/Muscles/TricepsBrachii.html
http://www.exrx.net/Muscles/BicepsBrachii.html

Какви упражнения правиш за бицепс и какви за трицепс. Стажът ти е 2 месеца или?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.05.10 10:59.

04.05.10
10:56

Къси бицепси. Моите пък са дълги - стигат до сгъвката чак.

04.05.10
11:07

казано от Thrashmetal на 04.05.10, 10:56:

Къси бицепси. Моите пък са дълги - стигат до сгъвката чак.

И трицепсите ли са му къси? :)

04.05.10
13:56

Под средни имах предвид тези, които изграждат така наречената от него “средна част” на мускула. Иначе ясно, че  при бицепса става дума за късата. М/у другото Medial Head при трицепса си е точно средна глава, но наистина тук съм я сбъркал със страничната. Благодаря за корекцията.

04.05.10
19:16

На какви опражнения трябва да наблегна за да се издължи бицепса чак до свивката??освен чукчета нещо друго?Стажа ми е 1год и 1-2сед.

Мнението беше редактирано от Pheno на 04.05.10 19:16.

04.05.10
19:55

Дълго сухожилие не се оправя с упражнения. За да се оправи проблема е нужно да спреш да се притесняваш за глупости :)

04.05.10
20:02

казано от Pheno на 04.05.10, 19:16:

На какви опражнения трябва да наблегна за да се издължи бицепса чак до свивката?

Евентуално по хирургичен път, но и това ме съмнява ;). Това е ген!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1