04.05.10
18:40
Това е защото, Добромир е участвал в 1-я Jay Cutler Classic и е Overall Winner. Ето видеото - http://mdtv.musculardevelopment.com/contests/2010-jay-cutler-classic/2931-alr-presents-jay-cutler-interviews-overall-winner-dobromir-delev.html
Браво на нащо момче!!!
04.05.10
18:50
Точно и аз си мислех да пусна темичка за това. Много ми е кеф. Дано има още много такива успехи.
04.05.10
18:57
Да, нека да споделим гордостта си с други хора. :)
04.05.10
19:40
Пожелаваме си да имаме още такива успехи за в бъдеще!
04.05.10
19:42
казано от gogata2427 на 04.05.10, 19:40:
Пожелаваме си да имаме още такива успехи за в бъдеще!
Ще имаме. Българите крадем и зобим като невиждали.
Просто ми дойде отвътре да го напиша. Не ми обръщайте внимание. :lol:
п.п Поздравления!
Мнението беше редактирано от Питбула на 04.05.10 19:42.
Пореден успех за Делев след Мр.Титан. Браво! Пожелавам му да догони Джей! :) Чудя се дали този му успех в щатско няма да му даде 1 рамо да остане там и да стане pro.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.05.10 20:09.
казано от Стоянчо на 04.05.10, 20:04:
Пореден успех за Делев след Мр.Титан. Браво! Пожелавам му да догони Джей! :) Чудя се дали този му успех в щатско няма да му даде 1 рамо да остане там и да стане pro.
Ще му трябва повече от тази победа за про карта, но на колкото повече участва шанса е по-голям.
казано от Maloune на 05.05.10, 04:56:
Ще му трябва повече от тази победа за про карта, но на колкото повече участва шанса е по-голям.
Аз се чудя по-скоро дали самият той иска това.
05.05.10
07:24
Стоянчо, защо да не иска? Какво да прави човека в България? Според мен ако може да заминава в Америка и да си остане там да се състезава.. по-добре от това не може да стане.
Предполагам е така. Просто не съм чел скоро негово интервю. Дано си остане там, разбира се! :)
Брей, брей!
Искрено се надявам това момче да се развива и да израства в кариерата си.
Дано там се намерят хора, които да му помогнат да се развие, тук, в България едва ли има кой да му подаде ръка.
05.05.10
20:52
Jay Cutler Classic , хахагхахаахахгагахахаххагахахаха :lol:
Мустафа Мохамед Класик няма ли?
05.05.10
21:02
Jay Cutler има егати баницата :O
06.05.10
08:10
Интродусър, ти голям го вадиш бе, по спокойно. Човекът си го е заслужил.
06.05.10
11:11
Не ми тръгва този клип, но предполагам е временно.
06.05.10
17:29
казано от Petar Cholakov на 06.05.10, 08:10:
Интродусър, ти голям го вадиш бе, по спокойно. Човекът си го е заслужил.
Джей Кътлър го вади голям... Щях да го разбера, ако беше легендарен културист отпреди 15-20 години и сега с носталгия е решил да прави турнир на свое име...
Това ми напомня за книгите за футболистите- някои пишат по една, след като отдавна вече са си окачили бутонките и фланелката над камината. А сега какво е- Уейн Руни (24) вече е написал две- точно с една повече, отколкото е прочел :lol:
06.05.10
18:34
Български успехи
06 май 2010 | 11:53 | Агенция “Фокус”
Културизъм: Българин стана абсолютен шампион на елитен турнир в САЩ
Бостън. Българският културист Добромир Делев (на снимката в ляво) спечели един от най-елитните турнири „Джей Кътлър Класик” в Бостън (САЩ). Състезанието се организира от настоящия Мистър Олимпия и носи неговото име. 25-годишният Добромир първо триумфира в полутежка категория, а впоследствие срази и победителите в останалите категории и завоюва титлата абсолютен шампион, съобщиха от Българската федерация по културизъм и фитнес. Българинът бе награден лично от Кътлър, който е трикратен победител от „Мистър Олимпия” (2006, 2007 и 2009 г.). Пред публиката Делев обяви, че е осъществил една от големите си мечти, спечелвайки първия си турнир в САЩ и разкри, че има амбиции да участва и в „Арнолд Класик”. А Кътлър се изказа изключително ласкаво за нашия културист като сподели, че е впечатлен от формата и физиката му.
(Снимка: Джеф Бинс, предоставена от БФКФ)
Бати как се подиграват с нас.
http://forums.musculardevelopment.com/showthread.php?p=2059281#post2059281
Дори и само това, че говорят как едва ли не някакъв прошляк се е вдигнал от гъза на географията за да им отиде в щатско било голям подвиг ме дразни адски много. Да не говорим за тъпия холанец Tagh. Говорят с някакво снизхождение, гледат от високо и преценяват нещата. Вярно е, че сами сме си виновни за “отличната” репутация на държавата, но когато говорим за този спорт сме сила и трябва да има уважение!
Хора, Добри Делев е от Куба! Viva la revolution!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.05.10 09:22.
23.05.10
11:06
Не се впечатлявай много! Навсякаде са така, те даже 90% незнаят каде се намира България, камоли да знаят дали имаме самолети! Те са малоумни тия Британци, Холандци, Американци...заеби ги! То, ако влезеш в спор с тях, то неможе даже да се спори с тях, то все едно говоря на стола пред мен...
Затова и не споря, а само им изтъкнах фактите + малко енциклопедия. Айде бе, американците че са тъпунгери, ама поне в Европа трябва да се знаем кой откъде е.
Е, повечето мнения са положителни - само 2 педер@си се правят на интересни, ама това си е нормално. Навсякъде има комплексари, както и недорасляци, както и комбинация от двете.
Браво на Стоянчо за намесата!
А по отношение на Добри - ами първо той си има спонсор (макар че му пожелавам да си намери СПОНСОР). Второ, по евтино му е да се готви тук, в Бг и да пътува само за участия в чужбина. И трето - надявам се да му ПОЗВОЛЯТ да стане РШ, че е голем смех да го слагат 2 или 3 ... Някак си е обидно. Той се беше зарекъл да не излиза на РП и то с право. Това ме навежда на мисълта, че родната Федерация трябва доста да се постарае да го привлече за да се състезава за Бг - защото нищо хубаво не е видял от таз федерация, а се състезава въпреки нея от името на България. Сега има ново ръководство и се надявам да изчистят нещата с Добри, та да се развива момчето и дай-Боже да направи добри класирания и на Световни и Европейски първенства, а не само на частни турнири. Защото патриотизма не се яде и ако от БФКФ я карат все така току виж сме прочели за титла на Добромир Делев от Сащ или ГБ, например.
Да е жив, и здрав и да се развива все така Добромир!
15.07.10
08:29
Ххахахаха What do you have - tulips ....Добре бе Стояяяянчоооо:)))
Можеше да добавиш и Ноrny women ... То за тва половината мъже са гейове там!
15.07.10
08:31
Митаче това за РП е абсолютно вярно
Моят пръв консултант и много добър приятел стана 4-ти на Мечката и след 2 седмици стана 1-ви на Балканското
В Б-я всичко е извратено....
казано от Стоянчо на 05.05.10, 07:19:
казано от Maloune на 05.05.10, 04:56:
Аз се чудя по-скоро дали самият той иска това.
Извинявам се за късния си коментар, но съм от скоро тук и сега видях темата.Поздравления за автора й много е хубава.:)
Стоянчо, Добри иска да се състезава там.Говорила съм с него и това е едно от желанията му както и това да докаже, че въпреки че идва от малка държава може много.Искрено го харесвам- като човек е нещо невероятно и дано да има много успехи.Определено въпреки безхаберието на федерацията и държавата тренира и полага много усилия.:)