05.05.10
11:21
Пия Митото от 3 дена и съм свалил 2 кг някъде .. обаче снощи се събудх с сърцебиене и не успях да заспя 20-тина минутки ..след това заспах но искам да ви попитам нормално ли е това ? Да не би е да е страничен ефект ..
05.05.10
12:17
Не си мисли, че си свалил 2 кг мазнини, това е начален ефект, изчистване на вода и т.н.
За сърцебиенето, вероятно си започнал от максималната доза и не ти понася, намали я, ако това е случая.
От друга страна, втората дневна доза трябва да бъде максимално далече от съня, 6+ часа.
Ако си изпълнил всички тези неща, може би просто е прекалено силен за теб или имаш висока чувствителност към стимуланти и в такъв случай е по-добре да се насочиш към нещо по-леко в този параграф. Имай предвид, че вече бърнърите са с доста богата гама от съставки и действието им е строго индивидуално. Аз съм пробвал тестър на Мито и ми се стори прекалено силен.
Успех!
05.05.10
13:09
Отдавна беше - 2-3 месеца, Хелтстор имаха, сега не знам ... Cytolean v2 мострата още ми стои в нас не съм я пробвал :+
05.05.10
13:50
Като стана на въпрос за мостри,преди нова година от бб.бг ми пратиха 2 мостри на митото,като едната беше с разлепена опаковка и хапчетата бяха натрошени,по принцип мислех да ги пробвам след като свърша оксито,дали тази отворената ще и има нещо,съхранявал съм ги на сухо и тъмно... :)
Имат още мисля, бащата си взе мостра файър и я шибна сутринта каза че е качил 5 пъти стълбите на Аязмото (емзо знае ;д), а е 100 кила
казано от emzo на 05.05.10, 13:04:
Къде ги тия тестери/мостри ?
В момента мисля, че имаме мостри и на Cytolean и на Mitotropin :)
Явно просто не съм свикнал , съчетавам го и с Кленбутерол по принцип преди тренировка го пия клен-а възможно ли е да е от това.Иначе го пия сутрин в 9 и след това в 3 часа следобед.Обаче супер съм си отрязал калориите , това нещо адски ми подтиска глада , мога на ден да ям по 2 кисели млека и няма да съм гладен , като се има в напредвид че съм 83 кг и съм висок 1.77. По принцип до колко е здравословно да се намалят калориите за моето тегло.И ако може моля погледнете в секцията “Хранителни режими” пуснал съм тема относо хранителния ми режим , моля да я погледнете и да изкажете мнения.
казано от ThugLife на 05.05.10, 19:01:
Явно просто не съм свикнал , съчетавам го и с Кленбутерол по принцип преди тренировка го пия клен-а възможно ли е да е от това.Иначе го пия сутрин в 9 и след това в 3 часа следобед.Обаче супер съм си отрязал калориите , това нещо адски ми подтиска глада , мога на ден да ям по 2 кисели млека и няма да съм гладен , като се има в напредвид че съм 83 кг и съм висок 1.77. По принцип до колко е здравословно да се намалят калориите за моето тегло.И ако може моля погледнете в секцията “Хранителни режими” пуснал съм тема относо хранителния ми режим , моля да я погледнете и да изкажете мнения.
За какво здраве говориш, след като пиеш клен????
Здравето ми е отлично , казаха ми че клен-а разширява бронхите и спомага за кардио дейноста, освен това четох че дори се качвало ММ.
06.05.10
07:01
Кленбутерола спряха да го използват поради ред недостатъци- тахикардия, хипертензия и т.н. Ефедрина му е образно казано братовчед- и той има сходни нежелани лекарствени действия. Ако си астматик си го пий... Но така или иначе ефекта му е кратък, така че не знам кво толкова ще ти помогне на кардио дейността :lol:
Май найстина е така , първата вечер щях да откача ... имах чуството че ще ми се пръсне сърцето .. Не знам защо но когато стъпих на кантара преди да започна бях 84-85 кг. Днес е четвърти ден , стъпвам и ... 80 кг .. това не е нормално нали , а пък си хапвам и си спазвам режима , може да го погледнете при хранителните режими за понижаване .. да не би нещо да не спазвам правилно .. какво става не знам ..