06.05.10
08:31
Добър ден здравеняци :)
Значи имам малък проблем .. ще почна от далеч .. Работя и уча и в същото време се опитвам да поддържам някаква форма, но излизам от нас в 8 сутринта на работа съм до 5 след това отивам на лекции и се прибирам около 10 в нас имам импровизирана фитнес заличка която ме устройва имам доста уреди лостове и т.н., та проблема ми е че като се прибера и почна тренировка и се чувствам адски изтущен и ми се дава със зор тренировката и не мога да увеличавам работната тежест. Мисълта ми беше или да ми препоръчате някакъв суплемент енергетик така да се каже или как примерно да си разпределя храненето да може тялото ми да има сили за здрави натоварвания късно вечер :)
П.С. Нямам друго време в което мога да тренирам, за това ще помоля това да не се коментира :)
Благодаря предварително, Приятен ден !
Ами..може би..пиле с ориз час и 30…2 преди трен ако можеш..А за суплемент..Най-доброто,което да ти “оправи” тренировката е азотен ускорител.Иначе кафе+таурин,да те съживи,но според мен азотен бъстър ще ти направи уникални тренировките.:)
06.05.10
09:30
Лягай си в 10 и си прави тренировката в 6?
Обмислял съм го този вариант със сутрешната тренировка така и така ставам в 7 да бягам после се оправям и излизам, но да си кажа честно не съм голям фен на сутрешните ... каквото и да било :D
06.05.10
10:44
И аз, но съм още по малко фен на тренирането когато съм изтощен. Пробвай 3-4 седмици да видиш дали ще ти е по - добре и ако не стане номера търси някакви енергетици за вечерните тренировки (което не е на оферта защото сигурно ще ти съсипе съня).
Мнението беше редактирано от huckleberry на 06.05.10 10:44.