Мисля, че има някакво разминаване тука. Траш тренира в зала за щангисти и стронгмен, Кольо тренира в лъскав фитнес със спининг курсове. Естествено, че не може да става дума за сравнение.
А статията, която head_hunter постна, ми напомни за нещо, което много ме дразни. Досега във всички зали в БГ съм бил единствения, които тренира с кърпа, а това е елементарна хигиена и уважение към другите посетители и “aз не се потим” не е извиниение.
06.05.10
09:33
Предлагам мир! :lol:
Ясно е, че е невъзможно да се тренира в космическа тишина, аз не правя изключение. Да почукнеш дъмбелите при флайс, да тропнеш с щангата на лежанката, когато я оставяш след серия с максимална тежест... всички подобни неща са абсолютно в реда на нещата (има наистина много други нормални “шумчета” в залата за фитнес). Говорим за спорт, който има своята специфика, уреди и техника. Не говорим за шахмат или тенис на корт. Казвам го като човек, свикнал да спортува в не просто шумна обстановка (публиката във волейбола често е доста емоционална и изобретателна). Смятам, че за всички стана ясно за какво става въпрос.
Thrashmetal, бъди едно ниво над околните по всички показатели, независимо от мястото и това какво е позволено... ако желаеш, разбира се! :-P Пак казвам - аз виждам мненията на потребителя Thrashmetal и според моята ценностна система си вадя заключения. Нямам как да надникна отвъд виртуалната анонимност на форума и да разбера как стоят нещата в реалността, какви са хората всъщност и как разсъждават за различните неща. Това става лично и е свързано с време. До тогава - ще си чешем клавиатурите, поне от моя страна - наистина без лоши чувства! :)
inspect, няма разминаване. В лъскавия фитнес правя само и единствено спининга (фитнес център Атлетик, Младост 1а). Всичко останало тренирам в зала на доста по-различно (разбирай ниско) ниво (81-во СОУ в Младост 3, Джони Спорт). Преди това години бях в друга зала на Джони Спорт (125-то СОУ в Младост 1). В тези две зали тренират тежкоатлети, трибойци и подобни хора. Не смесвам центровете на Атлетик с фитнесите на Джони Спорт.
Не съм претенциозен към условията. Навремето ходехме по лагери за физическа подготовка с 2 лоста, малко дискове, чифт гири и една пудовка... уреди? Къде ти?! Лежанка от столове, стойки от подръчни материали и помощ от съотборници - това имахме. Бих казал, че се подготвяхме повече от прилично. Ех, времена...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.05.10 10:02.
No hard feelings!Както се казва накрая на филма Агент XXL. :cheese: Айде и честит имен ден на всички именници във форума!
А btw и аз ходя или в този лъскавия или на стадион Академик. Там в Младост, в това малко помещение, наистина ще е много грубо ако блъскаш тежестите.
Хора, голям кеф е да си тренираш у дома! Никой не пъшка, не реве, не хвърля нищо. Сам съм си с музиката и съсредоточаването. Когато съм в зала и както траш каза се вълнувам от това да вигна доста голямата тежест и съм се концентрирал и в същия момент някой изпляска от 1 метър 10-20 килограмов диск, е в задника ми идва да му го завра!!!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.05.10 09:10.
06.05.10
10:18
казано от inspect на 06.05.10, 10:03:
Там в Младост, в това малко помещение, наистина ще е много грубо ако блъскаш тежестите.
Там пък има тежкарски физиономии, ланци с дебелината на бебешко краче, силни парфюми и фон-дьо-тен...
Няма пълно щастие! :lol:
P.S. Отдавам се на следобедна дрямка...
“Почивката ражда шампионите!” - казваше един мой треньор навремето.
“...а тренировката съсипва цялата почивка!” - допълвахме думите му ние... келеши! :lol:
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.05.10 10:43.
http://www.youtube.com/watch?v=gZIuzQcvlTU
Косата ми в момента е нещо подобно.
казано от CKOTA на 06.05.10, 15:54:
За фитнес център Младост ли говорите?
Да. Аз нямам такива наблюдения за посетителите, защото съм ходил през деня и беше празно.
На мене пък изобщо не ми прави впечатление, кой мята дискове и кой не. Аз не го правя, само понякога правя доста сеир, все пак се познаваме почти всички, но и това не ми пречи на тренировката, обаче любимото ми нещо е да разсмивам някой докато прави серия :lol:
06.05.10
17:29
казано от CKOTA на 06.05.10, 15:54:
За фитнес център Младост ли говорите?
Не. Аз имам предвид фитнес-център “Атлетик” и по-точно този, който се намира в Младост 1а.
Фитнес-център “Младост” е съвсем друг спортен обект на друго място. Дори имам подозрение, че вече има друго име.
Значи не сме се разбрали. Аз си помислих, че става дума за фитнеса, който е до високите блокове на ХМС.
06.05.10
18:28
казано от inspect на 06.05.10, 18:02:
Значи не сме се разбрали. Аз си помислих, че става дума за фитнеса, който е до високите блокове на ХМС.
Наистина не сме се разбрали. На ХМС е (беше) фитнес-център “Младост”.
В “Атлетик” (където ходя) условията са на подобно ниво.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.05.10 18:29.
Ван Хелсинг гледах. Абе, с дълга коса има ли някой? Ще я пусна да видя как е.
На половината път съм - май съм къдрав! :)
Та въпроса ми е - к’во се прави? :lol:
Диадема ли да търся, да ходя при фризьор за прическа ли, как?
http://www.youtube.com/watch?v=9wmTv2nqTHo&feature=player_embedded
omgomgomg :D:D:D:D:D
интересно ми е щото е срещу на-с 7 лева тренировката... а аз давам 14 за месец :D
07.05.10
05:01
казано от Thrashmetal на 06.05.10, 21:32:
Абе, с дълга коса има ли някой? Ще я пусна да видя как е.
На половината път съм - май съм къдрав! :)Та въпроса ми е - к’во се прави? :lol:
Диадема ли да търся, да ходя при фризьор за прическа ли, как?
Навремето бях с дълга коса (покриваше ми ушите). Първото, което държа да ти кажа е, че грижите за косата са пропорционални на дължината й. Дългата коса иска сресване, много повече време за миене и сушене, както и повече старание да я поддържаш в желания вид. Колкото до аксесоарите - тогава тренирах вързан на кукуригу или с диадема. Ако ще ползваш ластици, избягвай гумените - много скубят. Аз си бях купил 15-20 бройки разноцветни платнени ластика и ги бях пръснал по всички налични джобове, за да не се окажа без нито един за тренировка. Колкото до диадемата - взех си метална, съвсем тясна (не повече от 5 mm), тъмно кафява. Тя е по-доброто решение в моите очи. Интересното беше, че когато я сложа на главата си без да тренирам, до 5 минути ме заболяваше глава. Никога не ме е боляла глава от диадемата по време на тренировка (ползвах я почти всеки ден повече от година).
казано от CKOTA на 06.05.10, 22:55:
интересно ми е щото е срещу нас 7 лева тренировката... а аз давам 14 за месец :D
Не мога да проследя точно мисълта ти, но ако вземеш карта и ходиш достатъчно често, цената не е чак толкова фрапираща.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.05.10 07:50.
казано от tra^la^la на 06.05.10, 22:13:
Само вижте единия коментар! :lol: this movie…...hit a new level of fucked up :lol: :lol:
Гледкам си аз мерителната лъжичка на whey blenda на Nutra force, който пристигна вчера и се чудя дали 80cc national measures, както е посочено на дъното на мерителната лъжичка е равно на 28gr
И на мен ми е трудно да си следя мисълта понякога... може би просто се изумявах на глас как може някой да дава толкоз пари за зала, което не е лошо, но на мен ми е странно... ама това са си моите разбирания.
07.05.10
09:12
казано от tra^la^la на 06.05.10, 22:13:
Все още ми е трудно да повярвам, че това наистина е пълнометражен филм, а не клипче-майтап :lol:
Ха ха, дърпааааааааааааам
Дори и да не го изгледам ще го запазя за колекцията, такъв брутализъм е ценен :-)
07.05.10
09:33
хАХахахах http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y&feature=fvst разбиравация :lol: :lol: :lol:
07.05.10
11:02
Имаше един филм за някакъв от една секта,който гони един американец и иска да го убие с лъжица,как се казваше? :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=IbEvzB6v8J8&feature=watch_response_rev
Като ми е криво нещо ей това си го свиря и ми става супер гот.
Абе как ги измислят тия мерки за дрехите? От 3 чифта ризи ХХL, само една я закопчах без проблеми :lol:
П.П. А, намерих ги размерите - http://www.esport.bg/rw/pages/19-tablica-s-razmeri/
Мнението беше редактирано от Петко К на 07.05.10 14:20.
казано от Петко К на 07.05.10, 14:17:
П.П. А, намерих ги размерите - http://www.esport.bg/rw/pages/19-tablica-s-razmeri/
Кажете ми, ако си висок 171см, то трябва да носиш S, но ако гръдната ти обиколко отива на М-L тогава какви дрехи аджеба да си търсиш ?
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 07.05.10 14:31.
Там е работата, по-големите размери освен по-широки, са и по-дълги. Още повече ако си нисък и широк - трябва като хип-хопер да се обличаш. :)
07.05.10
15:32
А като се има в предвид, китайските боклуци плъзнали по родните магазини заради цената си, размерите са нещо относително.
Сега на заплата ми предстои подмяна на гардероба и като знам какво търсене и обикаляне пада само в това да намеря нещо което да ми стане направо ме втриса.
Откакто тренирам съм качил 15 кила, а минах от М на S :D Суета, какво да правиш...
Аз пък 20 кила съм качил, пък си седя на L.
п.п. Бръснете ли се под мишниците? Аз не и никога не бях се... До сега и си обещавам повече никога да не го правя. Почувствах се ограбен. :lol: Сякаш изневерявам на принцип, или нещо от сорта. Не се чувствам по-добре, не се чувствам и по-зле. Не мириша по-зле, но и по-добре не мириша. Само ‘дето ме боде, толкоз. Въобще, глупост.
edit:
http://www.youtube.com/watch?v=jg6xpBtUH4c А така се запознах с последното гадже! :-)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.05.10 15:58.
07.05.10
16:01
казано от Thrashmetal на 07.05.10, 15:53:
Аз пък 20 кила съм качил, пък си седя на L.
п.п. Бръснете ли се под мишниците? Аз не и никога не бях се... До сега и си обещавам повече никога да не го правя. Почувствах се ограбен. :lol: Сякаш изневерявам на принцип, или нещо от сорта. Не се чувствам по-добре, не се чувствам и по-зле. Не мириша по-зле, но и по-добре не мириша. Само ‘дето ме боде, толкоз. Въобще, глупост.edit:
http://www.youtube.com/watch?v=jg6xpBtUH4c А така се запознах с последното гадже! :-)
Ъъъм, на басейнче, моренце нещо като отидеш и като си дигнеш ръцете и като плъзнат тия косми .. хмм.. не е много приятна гледката.
Ха, сега пък ще угаждам на другите.
Иначе на мен никога не ми е пречело като видя някой косматко.
казано от Thrashmetal на 07.05.10, 15:53:
п.п. Бръснете ли се под мишниците? Аз не и никога не бях се... До сега и си обещавам повече никога да не го правя. Почувствах се ограбен. :lol: Сякаш изневерявам на принцип, или нещо от сорта. Не се чувствам по-добре, не се чувствам и по-зле. Не мириша по-зле, но и по-добре не мириша. Само ‘дето ме боде, толкоз. Въобще, глупост.quote]
Сигурен ли си, че не миришеш? Тук става дума за хигиена.
Ако го правиш с епилатор няма да бодеееее.
Не понасям - мъже с къси панталони и космести крака ГРОЗНА гледка. Да не говорим за онези, които се разкарват почти голи на плажа и имат много повече косми по тялото отколкото на главата. Скрийте ги моля или поне ги изчистета за морето.
Нищо лично нямам срещу теб, само казвам какво мисля :P .http://www.youtube.com/watch?v=lHI23YHkJjs