24.04.10
11:58
Здравейте, реших и аз да пусна една тема...та въпроса ми е, каква добавка бихте препоръчали за целодневно напомпване, както след тренировка така и през целият ден!? Пил съм няколко Креатинови матрици, но ефекта им е само по-време на тренировка, но не и след нея макар да спазвах хранителни режими! Не говори ме за релефа който повечето търсят, за очертаването контурите на мускулите, а говори ме за обема на мускула дори и без релеф, стига той да е така обемен постоянно! Ако имате някакви отговори за това, казвайте за да го коментираме!?
Темата беше редактирана от GRENLOULD на 24.04.10 11:59.
24.04.10
12:53
BSN Nitrix ?
24.04.10
12:56
казано от richiehawtin на 24.04.10, 12:53:
BSN Nitrix ?
Не съм го пробвал, но немисля че е подходящ за маса :?
Да обосновя отновно, не става точно дума за онова напомпване което е след тренировката със вените, а просто за обем :)
fitneshrani.com/aminokiselini/produkti/hranitelni-dobavki-aminokiselini-intrabolic
24.04.10
13:06
казано от 4oKuTo на 24.04.10, 13:02:
iForce Hemavol
Точно тоя продукт, искрено се съмнявам...
казано от GRENLOULD на 24.04.10, 13:06:
казано от 4oKuTo на 24.04.10, 13:02:
iForce Hemavol
Точно тоя продукт, искрено се съмнявам...
Има много добри отзиви за него в американските сайтове, за много хора е по-добър от Nitrix. Иначе не съм го пробвал.
Не може да стоиш напомпен през целия ден толкова колкото по време на самата тренировка !
казано от _AdReNaLiN на 24.04.10, 14:21:
Не може да стоиш напомпен през целия ден толкова колкото по време на самата тренировка !
освен ако не слизаш от лицевите опори :-)
24.04.10
16:00
казано от psihos на 24.04.10, 15:52:
hot blood Мисля,че имаше нещо такова дето те държи “напомпан” няколко часа
То не се изказах и аз толкова ясно, имах предвид не точно “напомпен” като в тренировката, ами по-точно нещо като “надут”. Разбира се,че неможе мускула да е напомпан както при тренировката, но примерно само да си е надут...не съм сигорен, но някой мощни (реномирани марки) креатини правят това, поради прочутото им задържане на вода в мускула :) но не съм много много сигорен, та затова реших да пиша тук.
Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 24.04.10 16:02.
казано от GRENLOULD на 24.04.10, 16:00:
То не се изказах и аз толкова ясно, имах предвид не точно “напомпен” като в тренировката, ами по-точно нещо като “надут”. Разбира се,че неможе мускула да е напомпан както при тренировката, но примерно само да си е надут...не съм сигорен, но някой мощни (реномирани марки) креатини правят това, поради прочутото им задържане на вода в мускула :) но не съм много много сигорен, та затова реших да пиша тук.
Ми май ако качиш едни 5-10 кг ще имаш този ефект. :D А със задържане на вода няма да изглеждаш надут, а подут.
24.04.10
20:09
казано от princo на 24.04.10, 18:45:
казано от GRENLOULD на 24.04.10, 16:00:
Ми май ако качиш едни 5-10 кг ще имаш този ефект. :D А със задържане на вода няма да изглеждаш надут, а подут.
То е ясно, че като качиш 5-10кг ще има този ефект, но с какво се качват тези килограми, това е риторичният въпрос?
Ясно е, че храната правии борбата, но идва реч, че само с храна нестава, но исках да кажа че си има добавки и съчетани с една добра диета, правят един добър резултат в изграждането на обема за който аз говоря!
Не е до добавки. По-скоро е до мускулен тонус. Работи с големи тежести. High tension. Абсолютно е постижимо и само с хранене. Треновете с много повторения може и да те напомпват по време на трен, но ти смъкват свежестта в мускулите. Високоинтензивните малообемни тренировки тренират много по-ефективно мускулите, без да им смъкват тонуса, без да се пържи нервната система. Това е моята препоръка :)
GlycerGrow - Това е твоят продукт , само че трябва да го пиеш всеки ден , най- добре сутрин. Държи цял ден напомпан и стига за около 3-4 месеца. Не е скъп , ако се храниш правилно изразява и малко анаболен ефект . Един много подценяван продукт ... :)
Креатин МОНОХИДРАТ :D Напомпан целия ден няма как да стане. Кръвта не може да бъде стимулирана да ти стои цял ден в изтренираните мускули.
06.05.10
08:29
GlycerGrow го пия в момента. Наистина е хубав продуктът, но никъде не съм видял да се пие и в нетренировъчни дни.
06.05.10
10:50
казано от Стоянчо на 05.05.10, 21:09:
Креатин МОНОХИДРАТ :D Напомпан целия ден няма как да стане. Кръвта не може да бъде стимулирана да ти стои цял ден в изтренираните мускули.
Да кажем стана в 8 , изпия 10 гр креатин и отида на плажа към 9:30, ще ме държи ли напомпан поне до 11:30 ? Или трябва и физическо натоварване , да кажем едни лостове да направя и лицеви ? Какво ще кажеш ?
казано от Vladoboy на 05.05.10, 20:22:
GlycerGrow - Това е твоят продукт , само че трябва да го пиеш всеки ден , най- добре сутрин. Държи цял ден напомпан и стига за около 3-4 месеца. Не е скъп , ако се храниш правилно изразява и малко анаболен ефект . Един много подценяван продукт ... :)
Е чак цял ден едва ли ще ме държи нампомпан, но поне от 9 до 12 на обяд да ме държи напомпан ще е хубаво.Моля изразете мнение да знам дали да си го закупя. Благодаря предварително
Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 06.05.10 10:51.
казано от burgaskiq_ на 06.05.10, 10:50:
Да кажем стана в 8 , изпия 10 гр креатин и отида на плажа към 9:30, ще ме държи ли напомпан поне до 11:30 ? Или трябва и физическо натоварване , да кажем едни лостове да направя и лицеви ? Какво ще кажеш ?
Стоянчо, не се бъзикай така, че хората почнаха да ти вярват :D
Да кажем стана в 8 , изпия 10 гр креатин и отида на плажа към 9:30, ще ме държи ли напомпан поне до 11:30 ? Или трябва и физическо натоварване , да кажем едни лостове да направя и лицеви ? Какво ще кажеш
[
Спести си парите летни билдъро :D
казано от Vladoboy на 05.05.10, 20:22:
Е чак цял ден едва ли ще ме държи нампомпан, но поне от 9 до 12 на обяд да ме държи напомпан ще е хубаво.Моля изразете мнение да знам дали да си го закупя. Благодаря предварително
Май правиш повече стойки отколкото мускули ;p :D
06.05.10
19:29
Простотията е сериозна :)
Жените по плажа няма да ти скочат на врата ако трицепса изглежда с 2см по-голям... Имаш регистрация от 2007 - ако си мислиш че креатина може да ти докара необходимото напомпване просто не са добре нещата :( Вземай там един азотен бустър,ако не друго поне малко оборот на някоя фирма да направиш и плацебо ефекта да си върши работата.