28.04.10
07:16
Няколко пъти си купувам кафявия ориз на тази марка, вече втори пакет е пълен с гъгрици.Първия път си помислих че аз съм виновен защото го държах в шкафа, но днес като го сложих да се накисва след 2 минути излезнаха 5 буби.Поразрових го и видях че те си седят директно в зрънцата на ориза.На някой друг случвало ли се е, и ако можете да ми препоръчате друга марка защото ми омръзнаха макароните
06.05.10
14:49
3 месеца го ям и такова нещо не ми се е случвало... много съм дововолен от вкус и качество
06.05.10
15:44
Да и на мен ми се е случвало. Не във всички опаковки го има. Явно си е до партида. Гадовете бяха повече от ориза. Заглеждай се внимателно вътре като купуваш.
Препоръчвам кафяв и бял ориз на ПАНИНО много съм доволна, повече от година само такъв ориз си купувам и досега не съм имала проблем.
Гъгриците са 80% протеин :) 40-50гр от тях и ти е готово храненето :)
Така е,хората са се погрижили за вашата диета,а вие..:D
Гъгриците са 80% протеин :) 40-50гр от тях и ти е готово храненето :)
подкрепям :)
И преди го бях купувал и не се беше случвало такова нещо.Ще си взе пак де, дано няма повече издънки.
Препоръчвам кафяв и бял ориз на ПАНИНО много съм доволна, повече от година само такъв ориз си купувам и досега не съм имала проблем.
x2