Karpi….. ъъъъ омъжи се за мен :lol: И аз не понасям косми никъде-тример, бръсначка, кола маска редовно :coolgrin: Космите са остарял признак на мъжественост.
07.05.10
16:50
казано от korpusito на 07.05.10, 16:49:
Karpi….. ъъъъ омъжи се за мен :lol: И аз не понасям косми никъде-тример, бръсначка, кола маска редовно :coolgrin: Космите са остарял признак на мъжественост.
Хахаха, що си не обръснеш ръцете тогава?!?!?!
А епилирания корем, мишници, крака, задник, чеп и скубаните вежди са?
Кога изобщо дойде тая мания?
Ако от миналото космите са били признак на мъжественост, то първия ред е бил признак на женственост.
Пич (и другото пиче), пораснете..
07.05.10
17:00
казано от Thrashmetal на 07.05.10, 16:53:
Ако от миналото космите са били признак на мъжественост, то първия ред е бил признак на женственост.Пич (и другото пиче), пораснете..
Поне фани чепа си обръсни, че пред някоя девойка ...
07.05.10
17:10
Мишници и чеп много често. Крака и корем по-рядко. Понякога и косата си бръсна с ножчето. И веждите скуба като преценя, че са обрасли. До лични предпочитания е. Чувствам го по-хигиенично. Не ме интересува особенно какво мислят другите. Ако ми харесваше да си седя с косми, щях да го правя.
karpi и какво за късите панталонки и краката?На мен лично въобще не ми пречи да не си бръсна краката.
Предложението идва много късно, решила съм да ходя в манастир %-P, но пред това имам да свърша някои светски дела.
казано от Thrashmetal на 07.05.10, 16:53:
Ако от миналото космите са били признак на мъжественост, то първия ред е бил признак на женственост.Пич (и другото пиче), пораснете..
Ти като пораснеш и тръгнеш по жени ще дойдеш на нашия акъл, споко ;)
@карпи язък :D
Мнението беше редактирано от korpusito на 07.05.10 18:28.
Ясно. Да добавя към списъка със задачи следното:
Да порасна и да започна да ходя по задника на жените, а и изобщо на обществото, да правя само това, което те биха одобрили и да бъда само такъв, какъвто те биха ме харесвали, независимо какво мисля, защото аз не съм важен. Важно е единствено да правя всичко възможно съществата от Венера да да ми позволяват да пасвам чатала си в тях и изобщо да бъда приет по-лесно, защото иначе може би няма да оцелея в света на абсурдите и ще бъда вечно отхвърленият и наранен безхарактерен наивен идиот.
Разбра ли сега какво исках да кажа? Аз съм “за” да правиш това и онова ако реална нужда от това имаш. Но ако те преследва плацебо относно хигиената, ако го правиш само защото всички останали го правят и ти ще се различаваш ако не си като тях и прочее, тогава вече ситуацията е искрено малоумна.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.05.10 18:47.
07.05.10
18:46
казано от Thrashmetal на 07.05.10, 18:44:
Да порасна и да започна да ходя по задника на жените, а и изобщо на обществото, да правя само това, което те биха одобрили и да бъда само такъв, какъвто те биха ме харесвали, независимо какво мисля, защото аз не съм важен. Важно е единствено да правя всичко възможно съществата от Венера да да ми позволяват да пасвам чатала си в тях и изобщо да бъда приет по-лесно, защото иначе може би няма да оцелея в света на абсурдите и ще бъда вечно отхвърленият и наранен безхарактерен наивен идиот.
Нали за т’ва живеем. ;)
Дано се бъзикаш, както и предполагам, но според хора в бели престилки, човешката раса не е достатъчно зряла за да знае защо изобщо живее, каква е нейната цел и т.н., Тъй че ако това тяхно оправдание за нямането им на истински отговор може да се ползва от мен като довод за отговора ми, тогава моля - не за това живеем. Или поне ако ще е нещо материално, нека да не е толкова примално - не сме животни, че да живеем само за това.
07.05.10
19:07
Аз съм решил за какво живея;
да стана голям
тъпкан с кинти
постоянно с пу*ки
:)
Приеми че аз имам нужда да изглеждам добре и да турнем край на “спора”. Питбуле ти си ни ясен :D
07.05.10
19:41
Това момче горе му има нещо.Живота не е само пари и путки приятелю, ако се ограничаваш до тях значи си загубен.
07.05.10
19:48
Група във Фейсбуук
Легализация на марихуаната с цел излизане от кризата
Ако нашето скъпо правителство легализира тревата със сигурност България ще е излезе от кризата, защото в целя свят има само две страна в които пушенето на марихуана е легализирано. Ако нашата страна стане една от тях в света и държавата продава марихуаната и има акциз на нея, ще доидат много пари в държавната хазна и ще се привлекат много туристи от световен мащаб. В Холандия е хубаво и е легална марихуаната, но в Холандия няма топло море и красиви планини, които ще създадът интерес в чуждестранните туристи.
Глупаво, но умно.
07.05.10
19:54
казано от VEGATA на 07.05.10, 19:53:
казано от p17bull на 07.05.10, 19:48:
Глупаво, но умно.Последно?
:lol:
казано от RogerF на 07.05.10, 19:41:
Това момче горе му има нещо.Живота не е само пари и путки приятелю, ако се ограничаваш до тях значи си загубен.
Поне знае какво иска. Аз, например, не знам. :)
Ако се чудите какво да правите през следващия 1 час: http://clips.bmo.bg/Hits/TMF+YearMix+1999
Еееххх, къде бяха 90’, когато не всичко беше пари, жени, коли и мускули ;’(
Мнението беше редактирано от VEGATA на 07.05.10 20:15.
Да се таковам и тупана , днес свършвало промото на Сила бг, забравих да си взема барове...
Mного ме забавлявате с дискусиите си, момчета. Жалко, че oranje не се намеси саркастично ;D
07.05.10
20:20
казано от korpusito на 07.05.10, 20:17:
Да се таковам и тупана , днес свършвало промото на Сила бг, забравих да си взема барове...
Има още 42 минути до 12.
07.05.10
20:25
казано от Андриан К на 07.05.10, 20:21:
Момчета знаете ли някъде магазин за хранителни добавки във сандански?
ул. Кал до колене 5, срещу училището. :lol:
07.05.10
20:36
казано от Андриан К на 07.05.10, 20:34:
:lol: Кое от училищата?Те са много. :lol:
Христо Ботев.
казано от p17bull на 07.05.10, 20:25:
Не се шегувай с хората , че виж какво стана :D
П.П Какво мислите за това : fitness1.bg/syntrax-powerball/
Мнението беше редактирано от korpusito на 07.05.10 21:15.
Факт, просто един приятел има и е супер зарибяващо, а и по цял ден работя на комп и ме хващат лудите..Мисля че ще ме тонизира малко поне :)
08.05.10
04:09
казано от Giovane на 07.05.10, 20:20:
Жалко, че oranje не се намеси саркастично ;D
Вероятно, дори той в първия момент би останал безмълвен пред характерната титанична пубер мисъл излята в темата.
казано от Thrashmetal на 07.05.10, 18:44:
Разбра ли сега какво исках да кажа? Аз съм “за” да правиш това и онова ако реална нужда от това имаш. Но ако те преследва плацебо относно хигиената, ако го правиш само защото всички останали го правят и ти ще се различаваш ако не си като тях и прочее, тогава вече ситуацията е искрено малоумна.
Трябва да живеем заради самите нас и да задоволяваме нашите нужди.
Доста години съм правила неща, които другите искат, ама накрая какво съм получавала, само шамари от съдбата. Постоянно давах, а накрая когато трябваше да получавам имаше само разочарование.
Сега живея заради себе си, правя неща, които ми харесват и обичам. Другите не го разбират, ама какво ми пука нали живота си е мой и ще го живея така както ми се иска.
Трудна съм, неразбрана съм, ама това си МОЯТ ЖИВОТ :P .
казано от p17bull на 07.05.10, 20:25:
Такива улици тук няма, Питбуле.
08.05.10
09:44
От къде да си я купя?
08.05.10
09:59
казано от tra^la^la на 08.05.10, 09:52:
от плодзеленчука ...
баси въпроса ;)
пробвай и-бей
В БГ сайт няма ли? Някой да я е мяркал..
Мнението беше редактирано от Питбула на 08.05.10 09:59.
казано от korpusito на 07.05.10, 21:14:
Какво мислите за това : fitness1.bg/syntrax-powerball/
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35000/#320894
От време на време си играя с него. ГОтина джаджа!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 08.05.10 10:38.
http://www.specializingfoods.com/guppy460/mobile/articles.php?lng=bg&pg=100
Информативно и лесно. Не знам дали е пускано и преди. Не съм го видял никъде, но аз лично веднага го хвърлям при темата за НВД-то на emzo.