07.05.10
19:07
Здравейте!
Решил съм да си взема такъв протеин поради простата причина, че изварата за мен има отвратителен вкус, а и качеството и силно ме съмнява. Рових се из нета, но не можах да намеря такъв протеин затова се допитвам до вас за съвети.
Също така да попитам все пак, има ли някаква друга алтернатива на изварата за хранене преди лягане ?
07.05.10
20:06
Препоръчаният продукт на Syntrax можеш да купиш по-евтино от тук.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 24.09.13 02:13.
Аз мога да те посъветвам как да си направиш изварата по-приятна за ядене. Слагаш в чиния и добавяш малко олио/зехтин, слагаш малко подправки (сол, пипер, каквото поискаш) и става. Може да добавиш и печени чушки - става като катък. А напоследък си ги правя с краставички - нарендвам краставичките и ги слагам в изварата. Успех!
08.05.10
06:14
казано от korpusito на 07.05.10, 21:10:
На книга изглежда добре казеина, дано не е “побългарен”. Ситнракса е безумно неизгоден...
То няма какво да му е побългарявано - само се преопакова, при това - извън България. Лично на мен неовкусеният казеин не ми е особено вкусен, когато е разтворен без да е смесен с нещо. Ако за друг това не е проблем - цената му е реално е под половината от цените на продуктите на Syntrax и ON (при същото количество).
Разбира се - Micellar Creme е един чудесен продукт с (предполагам) отличен вкус. Далеч съм от мисълта да го оспорвам.
казано от korpusito на 07.05.10, 21:10:
казано от Кольо Пияндето на 07.05.10, 20:06:
Ето ти още едно предложение за казеин. Този не е овкусен, обаче... съответно има вероятност също като изварата да не ти допадне на вкус, ако не го смесваш с нещо друго. Препоръчаният продукт на Syntrax можеш да купиш по-евтино от тук.
На книга изглежда добре казеина, дано не е “побългарен”. Ситнракса е безумно неизгоден...
Защо смяташ така? Съответният продукт на Оптимум е над 90 лева? 66 лева е много ниска цена за 2 лб казеин (32 дози)
Човека май иска информация за друг хранителен продукт, не добавка, която да замести изварата.
Примерно кътък - аз това ям вместо извара и според мен е добър избор,но незнам дали може да се намери с редуцирано съдържание на мазнини в България.
08.05.10
10:18
Направо си е изгоден на Синтракс.. 2 лева ти излиза дозата
1 пакетче извара е 1.50 някъде, а често трябва да ходя до Пикадили специално за извара, защото няма никъде в кварталните магазинчета, така че от моя гледна точка, ако трябва да издребняваме и да броим стотинките и бензина, предпочитам да си ям нещо вкусно и качествено, а не българските боклуци (визирам всички млечни продукти). От няколко месеца пия извара преди лягане (разтварям я във вода с миксера), снощи ми беше предела на силите и я повърнах за пръв път :)
Btw говоря за обезмаслена (Дядо Либен / Фитнес)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 08.05.10 10:20.
казано от Камен Каменов на 08.05.10, 10:18:
От няколко месеца пия извара преди лягане (разтварям я във вода с миксера), снощи ми беше предела на силите и я повърнах за пръв път :)
С две ръце съм за Синтракс! Но Дядо Либен Финес, ако имаш блендер, там я джуркай за да стане като айрян. С миксера си стои на бучици е много противно.
казано от Камен Каменов на 08.05.10, 10:18:
Направо си е изгоден на Синтракс.. 2 лева ти излиза дозата
1 пакетче извара е 1.50 някъде, а често трябва да ходя до Пикадили специално за извара, защото няма никъде в кварталните магазинчета, така че от моя гледна точка, ако трябва да издребняваме и да броим стотинките и бензина, предпочитам да си ям нещо вкусно и качествено, а не българските боклуци (визирам всички млечни продукти). От няколко месеца пия извара преди лягане (разтварям я във вода с миксера), снощи ми беше предела на силите и я повърнах за пръв път :)
На Дядо Либен е 1.09 лв дозата като това е най-скъпата извара на пазара, казеина ми излиза двойно :) Нищо против нямам който има възможност да си го ползва, аз все още си правя сметка на парите :) Поздрави
08.05.10
11:19
Ммм, не знам къде е 1.09, в Била е 1.50-60 =) И все пак ясно, че ще е леко по-скъпо. Но не мисля, че качеството е сравнимо, това е най-високият клас казеин и съм сигурен, че се усвоява в пъти повече :)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 08.05.10 11:19.
08.05.10
12:13
казано от Камен Каменов на 08.05.10, 11:19:
Ммм, не знам къде е 1.09, в Била е 1.50-60 =) И все пак ясно, че ще е леко по-скъпо. Но не мисля, че качеството е сравнимо, това е най-високият клас казеин и съм сигурен, че се усвоява в пъти повече :)
В кауфланд е 1,05лв :)
казано от MaSTaH на 08.05.10, 12:13:
казано от Камен Каменов на 08.05.10, 11:19:
В кауфланд е 1,05лв :)
Това е вярно, че е 1,05лв ама е 200гр, тази в Била е 250гр - 1,50-,160лв и е с друг етикет отпред, иначе пак си е на Дядо ви Либен :)
Слушаи ме щом не искаш да я ядеш просто взимаш 1 купа сипваш изварата в нея препоръчнително е да е Суроватъчна извара 300 грама от тая хубавата за 1.20 в БИЛАТА слагаш 2 банана 1 кофичка кисело мляко малко канела или захар ако искаш да ти е по воднисто малко водичка разбиваш ама хубаво го разбиваш ако искаш да го пиеш наливаи още вода иначе става много вкусен крем :)) аз след тренировка си го права от скоро време и мисля че ми помага :)
28.06.10
18:28
казано от Slowwww на 28.06.10, 18:24:
Слушаи ме щом не искаш да я ядеш просто взимаш 1 купа сипваш изварата в нея препоръчнително е да е Суроватъчна извара 300 грама от тая хубавата за 1.20 в БИЛАТА слагаш 2 банана 1 кофичка кисело мляко малко канела или захар ако искаш да ти е по воднисто малко водичка разбиваш ама хубаво го разбиваш ако искаш да го пиеш наливаи още вода иначе става много вкусен крем :)) аз след тренировка си го права от скоро време и мисля че ми помага :)
Ужасно не си наясно, толкова е грешно всичко, което казваш, че не знам от къде да почна да те коригирам =)