21.03.05
16:03
здравейте! искам да питам (понеже не видях такава тема) какво правите като пропуснете (по някаква си причина :oops: )една тренировка (1ден)? как продължавате след това? все едно нищо не е станало и си продължавате програмата или на следващия ден правите пропуснатите групи и така измествате цялата програма с един ден напред? абе с две думи как си наваксвате изпуснатия трен?
Не го наваксвам. Просто “завъртам” режима. Дълго време наваксвах подобни пропуски, но освен претоварване, друг ефект няма.
Поздрави
Аз не мога да изпусна тренировка, по простата причина, че нямам фиксирани дни за тренировка, или фиксирани тренировки в точно определени дни ;) Ако не успея да отида, когато съм си запланувал, просто ми се удължава почивката между тренировките.
21.03.05
18:52
мм същия съм като Петко К с тренировките,което си е много добър вариант,пък по темата смятам че един ден повече почивка ще ти доиде в +,почивката никога не е излишна
[quote author=”Петко К”]Аз не мога да изпусна тренировка, по простата причина, че нямам фиксирани дни за тренировка, или фиксирани тренировки в точно определени дни ;) Ако не успея да отида, когато съм си запланувал, просто ми се удължава почивката между тренировките.
И аз съм от твойта и на MI5 партия. :) Мисля, че е доста приличен този вариант. Ако изпуснеш група и продължиш с другите по план, не е много учарно...