като изпуснеш трен...

21.03.05
16:03

здравейте! искам да питам (понеже не видях такава тема) какво правите като пропуснете (по някаква си причина  :oops: )една тренировка (1ден)? как продължавате след това? все едно нищо не е станало и си продължавате програмата или на следващия ден правите пропуснатите групи и така измествате цялата програма с един ден напред? абе с две думи как си наваксвате изпуснатия трен?

21.03.05
16:09

Не го наваксвам. Просто “завъртам” режима. Дълго време наваксвах подобни пропуски, но освен претоварване, друг ефект няма.
Поздрави

21.03.05
17:07

Аз не мога да изпусна тренировка, по простата причина, че нямам фиксирани дни за тренировка, или фиксирани тренировки в точно определени дни ;) Ако не успея да отида, когато съм си запланувал, просто ми се удължава почивката между тренировките.

мм същия съм като Петко К с тренировките,което си е много добър вариант,пък по темата смятам че един ден повече почивка ще ти доиде в +,почивката никога не е излишна

21.03.05
23:29

[quote author=”Петко К”]Аз не мога да изпусна тренировка, по простата причина, че нямам фиксирани дни за тренировка, или фиксирани тренировки в точно определени дни ;) Ако не успея да отида, когато съм си запланувал, просто ми се удължава почивката между тренировките.

И аз съм от твойта и на MI5 партия. :) Мисля, че е доста приличен този вариант. Ако изпуснеш група и продължиш с другите по план,  не е много учарно...

22.03.05
11:11

значи да си изместваме тренировката е преобладаващото мнение... и аз така си меслех ама реших все пак да попитам, че знам ли...  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1