Посиняла предмишница

MJ

06.05.10
07:39

Въпросът ми е следния.Предполагам все на някой му се е случвало.Вчера дадох кръв за изследвания(малко,не е като да съм дарявал).Днес мястото посиня и има малко болка,не е кой знае какво.Но се чудя дали да тренирам днес или утре или да и дам почивка докато се махне

06.05.10
07:48

Остави го да му мине. Не, че нещо ще му стане, но може да го удариш мястото.

BU

06.05.10
07:48

казано от Erdo на 06.05.10, 07:39:

Въпросът ми е следния.Предполагам все на някой му се е случвало.Вчера дадох кръв за изследвания(малко,не е като да съм дарявал).Днес мястото посиня и има малко болка,не е кой знае какво.Но се чудя дали да тренирам днес или утре или да и дам почивка докато се махне

Дай и почивка.Един приятел играехме волейбол , и аз забивах и той скочи за блокада  и ме блокира , но предмишницата му посиня цялата.След 1 седмица се оправи :)

MJ

06.05.10
07:53

Благодаря за мненията! Неска само на кросче ще го карам,много тъпо :D

06.05.10
09:35

Малко ти се е изляла кръвчица подкожно, посиняването за ден не очаквай да изчезне :)

Вената най-вероятно вече е зараснала, иначе нямаше да пишеш из форума :), така че си тренирай спокойно

06.05.10
09:37

Аз още в същия ден когато ми пръснаха една вена некадърниците ходих да тренирам и продължих следващите дни без проблеми,ще ти стои поне седмица синьото : )) все пак ако искаш недей напъва много предмишницата :)

Мнението беше редактирано от Тони1 на 06.05.10 09:38.

Не се втелявай и не обръщай много внимание, просто не претоварвай мястото. Тя вената е гъвкава и сама затваря дупките, ама все пак напрежението може пак да ги отвори.
Ще се задържи няколко дни, но още на втория - третия можеш да си продължиш с нещата, синьото е просто неразнесена съсирена кръв...

MJ

08.05.10
08:22

Значи,от мен да знаете-вчера ходих и направих 6-7 серии набирания и 7-8 серии трицепс.Нямах болки в предмишницата никакви,но след няколко часа петното беше по-голямо :D и в момента е малко по-грозно...

ПИ

08.05.10
08:54

казано от Erdo на 08.05.10, 08:22:

Значи,от мен да знаете-вчера ходих и направих 6-7 серии набирания и 7-8 серии трицепс.Нямах болки в предмишницата никакви,но след няколко часа петното беше по-голямо :D и в момента е малко по-грозно...

Кръвта се е разплескала между кожата и мускула при напъна.  :lol:

MJ

08.05.10
12:09

Ам грозно е ама не ми пречи да тренирам...дреме ми :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1