За кафето

17.03.05
12:37

Кафето сега от него отлсабва ли се или се надебллява искам само да попитам ... на много меска пищи пии 2 кафета преди тренировка ако сикаш да отлабнеш на други пак пише пии кафе и ще станеш свиня ... много ми е интересно...

17.03.05
12:39

Преди кардио е добре да се пие кафе, защото ускорявало разгражденето на мазнините (така разправят :D ).
ПП- Обаче на гладно

17.03.05
14:04

Хах със сигурност не се надебелява, стига да не слагаш захар докато лъжичката остане права  :lol:

DJ

21.03.05
19:24

aз специално преди сяка тренирофка пиа 1-2 нескафета които ми деистват доста добре(прочети малко някаде за ефекта на кофеина)

22.03.05
11:38

А аз вчера пих едно силно кафе преди тренировка и щях да получа удар, ебаси :?

22.03.05
12:11

[quote author=“dj_niki1”]aз специално преди сяка тренирофка пиа 1-2 нескафета които ми деистват доста добре(прочети малко някаде за ефекта на кофеина)

За нескафето има малко противпречиви мнения, но като цяло не е много полезно за организма, защото минава през някаква обработка с химикали. А и наскоро излязоха разкрития че  е бил страшно доходен бизнес да се фалшифицира нескафето в България. Дори Мето Илиянски бил замесен, а главния фалшификатор бил кой........цар Киро. :shock:  :!: Да не повярваш :?:
Иначе ефекта на кофеина си е ясен, аз пия 1 турско кафе преди тренировка задължително(а аз дори тренирам към 19,30 ч.). Навремето пиех кофергамин, който беше с кофеин, за да постигна ефекта(преди 6 години исках да отслабна). Това е.
Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1