03.05.10
15:15
Здравейте :) искам да споделя проблема си и се надявам някой да ме посаветва!! имам проблем с бицепса на дясната ръка.при съвиване от известно време не се стяга, стои и меки и не се стяга, както преди. силата ми също падна значително?!?!?! някакъв съвет !!!
03.05.10
15:42
Не мога да разбера нищо от написаното, а какво остава за проблема ти...
когато си свивам дясната ръка и се опитвам да си стегна бицепса, не се получава. остава мек и не се стяга. така е от една седмица. също така ми намаля силата в ръката. искам да знам дали някои знае на какво може да се сължи???
03.05.10
16:15
снимки?
ьь
08.05.10
19:54
Аз ‘’блъскам’’ от 14 годишен, колкото и да тренирам бицепса, не и не, всичко друго расте само той не. Добре, че трицепса ми придава някакъв размер на ръката. По-време на тренирова си ставя голям, след половин час...айдееее...винаги като го пипам...имало е случай да ми пропада пръста, броя си мускулните влакна едва ли не (миналата седмица успях 5-6 да преброя макар , че са мн. повече хах). Не знам какво ми има. Кажете някаква тренировка за бицепс да го отприщя. Не искам химия, ама още малко ше ме подразни и ше поеме синтола.
Мнението беше редактирано от Uchesht se на 08.05.10 19:57.
08.05.10
20:12
От личен опит бих те посъветвал да спреш да тренираш ръце за месец и да видиш какъв ще е резултата.
При мене порасна с повече от 1 см. Набирай се по-често и прави по тежък лег и ще се очудиш на резултата ;)
08.05.10
20:19
Тежа 70 кг. и бицепса напълно напомпан - 38-39, в нормално састояние не съм го мерил, щото ще ми се приреве от резултата.
Мнението беше редактирано от Uchesht se на 08.05.10 20:23.
09.05.10
04:45
Работата е там, че необичам нищо да ми е нормално :D ... От там идва целият проблем..
09.05.10
07:53
Еми тогава блъскай здраво, може и да станеш с 60 ръка на 75кг ;] Успех в начинанието !
Колкото до автора, не тренирай ръце известно време (1-2 месеца) и виж какъв ще е резултата, след това започни само с по 1 упражнение за бицепс и 2 за трицепс. Гледай кое е най-добро за твоето тяло !
Съвсем ли не можеш да го стегнеш или просто имаш чувството,че не е както по-рано(преди седмица) ?