08.05.10
19:32
Здравейте, момичета! Момичето, за което е програмата иска да сваля мазнини, целейки да задържи максимално мускулите(ако може и да ги покачи), да стяга и оформя висока е 169, 49кг и е на 17. Какво мислите за следната програма:
Закуска - 50гр. овес + коф. кисело мляко + 50гр. кашкавал - 500кк.
Обяд - 50гр. овес 150гр. кашкавал - 500кк.
Следобяд - 100гр. пил. филе. + 500мл. мляко - 500кк. - тук белтъка идва в повечко, но не иска мазнини:((
Преди лягане - 200гр. обезсмаслена извара + 50гр. масло - 500кк
Общо - 2000 кк - Знам, че са малко, но неще повече.
БМР и е 1650 + физ. активност някъде около 2100 трябва да приема.
Тренировки: 3 пъти фитнес + кардио след трен 3-5км.
Тук програмата, честно казано, ми е трудно така, че надявам се ще помогнете:
Мисля за нещо такова:
1ви ден - Ръце - тук 3-4 серии по 8 повторения за бицепс, после и за трицепс същото и 6 серии по 8 повторения за рамо - 2 предно, 2 средно, 2 задно
2ри ден гръб и гърди - скрипец 4х8 , гребане 4х8 : лег 4х8, флайс 4х8
3ти ден крака и дупе - Клекове, прасец, разгъвания на машина и прибиране на крака с пружина ( дано се сещате)
Е как е?
Може и някой мъжага дето разбира да се включи.. ;)
Темата беше редактирана от alabalaa на 08.05.10 19:36.
Според мен няма едно свястно хранене, че и вечеря няма - с изключение на закуската. Макар че аз бих сложила лъжица мед към овеса и млякото.
Обяд - кофти работа е да обядваш овес, защо й е? Месо, кашкавал / сирене + зеленчуци (алтернатива на месото - риба, яйца);
Междинни хранения /следобяд - ядки сурови, мляко, кашкавал, маслини;
Вечеря - като обяда;
Преди лягане - извара, без маслото.
И доста неща още може за разнообразие....
И си нагажда калориите.
А за мазнините й кажи така - ако желае да си докара хормонални проблеми, нека не ги яде.
Тренировката - важно е да се знае найната подготовка в залата - има ли такава? Ако няма (пък и да има), по - добре е да заложи на тренировки с базови упражнения, сплитът ще е по - скоро загуба на време. А и по този сплит аз изобщо не бих си правила програма.