Въпрос за два хранитени продукта(протеин и креатин)

09.05.10
12:04

Здравейте,
въпроса ми е следният от доста време не съм ходил на фитнес и вече почвам сериозно да ходя. Поръчах си от един приятел от Америка да ми прати някакви неща и той ми прати: протеин на BSN Syntha-6 core series 1320g. и някакав креатин на хапчета(каза ми, че е много добър и още го няма в бг към 70$ е там) на PMD CR5 PLATINUM(5 creatines, 5 amino acid) 180 таблетки. Ще може ли някой да ми даде малко по-подробна информация за тези два продукта и как да почна да ги пия. Благодаря Ви предварително.

09.05.10
13:26

Ужас! Хранитени продукти протеин и креатин няма. Това са хранителни добавки. При така поставена задача (приятелю, изпрати ми нещо) и така зададен въпрос, не знам кой ще е способен да ти отговори. На кутийте обикновено има указания за ползване, но трябва да съобразиш най-важното нещо: с каква ЦЕЛ ще ги пиеш ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1