Протеин

BU

09.05.10
16:33

Привет на всички спортуващи!Смятам да си закупя някакав протеин , който да го пия само към 10 часа всяка сутрин , да замествам 1 хранене с него.В момента пия Слин+ Креатин монохидрат , целта ми е леко качване на чиста ММ.Сутрин преди даскало хапвам добре , но в голямото междучасие няма какво да ям в бутките , освен ядки , и реших да си закупя един протеин който да пия тогава и с него да замествам хранене.Какъв да си закупя ? - белтъчен , яйчен ...

П.С Знам че мога да си правя за ядене , да го сложа в кутия и да го хапна на даскало , но засега избягвам този вариант.

По-здрави!

Темата беше редактирана от burgaskiq_ на 09.05.10 16:34.

09.05.10
16:43

Купи си матричен протеин - Синта 6, Myofusion, Matrix, Essens или новия казеин на Синтракс.

BU

09.05.10
17:31

казано от Стоянчо на 09.05.10, 16:43:

Купи си матричен протеин - Синта 6, Myofusion, Matrix, Essens или новия казеин на Синтракс.

Може ли линк ? че в чичо гугъл не ги отваря в хранителни магазини .

Очаквам и други мнения!Четох че е добре да е млечно яйчен , но до колко е така ..

казано от burgaskiq_ на 09.05.10, 17:31:

Може ли линк ? че в чичо гугъл не ги отваря в хранителни магазини.

Ама недей мързеливата де...

Пишеш на чичко Google - Syntha 6, Myofusion, Syntrax Matrix, Syntrax Essence и Syntrax Micellar Creme.
Всичко ще ти каже за тях. Сега ми кажи, че не знаеш и как да намериш сайт-магазин за хранителни добавки...

Повечето от посочените продукти комбинират в себе си повече от един белтъчен източник, затова съветът на Стоянчо е много добър. Последният продукт съдържа само казеин (протеинът с най-бавно усвояване).

P.S. Просто за протокола питах Google за Syntha 6. Изненада! От първите 10 отговора, които ми даде, 9 бяха сайтове на... магазини!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.05.10 18:08.

BU

09.05.10
20:08

казано от Кольо Пияндето на 09.05.10, 18:00:

казано от burgaskiq_ на 09.05.10, 17:31:

Може ли линк ? че в чичо гугъл не ги отваря в хранителни магазини.

Ама недей мързеливата де...

Пишеш на чичко Google - Syntha 6, Myofusion, Syntrax Matrix, Syntrax Essence и Syntrax Micellar Creme.
Всичко ще ти каже за тях. Сега ми кажи, че не знаеш и как да намериш сайт-магазин за хранителни добавки...

Повечето от посочените продукти комбинират в себе си повече от един белтъчен източник, затова съветът на Стоянчо е много добър. Последният продукт съдържа само казеин (протеинът с най-бавно усвояване).

P.S. Просто за протокола питах Google за Syntha 6. Изненада! От първите 10 отговора, които ми даде, 9 бяха сайтове на... магазини!

Прав си.Намерих каквото ми трябваше.Благодаря ви за отделеното време!
Поздрави

Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 09.05.10 20:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1