Universal Super Cuts 3

09.05.10
09:42

Здравейте за първи път пиша в този форум и се надявам някой да ми даде добър съвет :) . На 21 г съм 92 кг 1.70 . Ходя на фитнес от месец вече но съм свалил едва 2 кг като исползвах течен Л-карнетин на МТ-РХ. , но май няма резултат , а и наскоро почнах хранителен режим - който включва : овесени ядки , суроватъчен протеин , касеин , омега 3 както се вижда твърде много добавки .. и май ще ги спирам и ще почвам НВД + универсал кътс . ВЪпросът ми е ,ако използвам НВД + Universal Super Cuts 3 ще има ли резултат?

09.05.10
13:09

Ако пребавиш и кардио със 100%

09.05.10
13:20

Да , разбира се , за къде без кардио! Но напселедък с еконтузих и ми се схвана мускола на кръка и с евъзтановявам оше ,но като ми мине почвам яко кардио бягане поне 40 мин пътечка велометър HIIT ще правя ,но питам се за за 1 месец дали ще сваля няколко килограма с унивесал супвр кътс целта ми е поне 85 кг и после почвам релеф :)

09.05.10
13:22

Най - вече зависи от кардиото и хранителния режим, ако са на ниво, ще свалиш при всички положения.

09.05.10
17:33

Упражненията са : Понеделник само крака + кардио . Сряда - Гърди , рамо ,трицепс +кардио . Петък  Гръб,трапец ,бицепс + кардио  и понякога събота правя само кардио.
Хранителния ми режим до сега включва повече  хр. добавки суроватъчен протеин ,касеин  и  овесени ядки  извара и месо ..
Може ли някой да ми предложи някой хубав хранителен режим?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1