Предложения за стак

Мисля след няколко седмици да почвам да си глася добавките за есента и не мога да реша какви да са всичките неща които да си  взема.
За сега съм се спрял на 2 кутии Size on max performance плюс 1 кутия White Flood и 1 кутия NO Xplode,имам 2 години стаж без прекъсване,25 години ще навърша скоро и единственото което съм пил до сега по-различно от протеин е 2 x Size on и 2 x Superpump250 тази зима която мина,като от тях останах много доволен и за това реших тази година да пробвам новият Сайз,но да сменя SP250(от който бях изключително доволен) с написаните по-горе WF и NoX за да пробвам и другите продукти от този род,протеин ще пия след ставане,след тренировка и преди лягане(казеин).
За тези 2 месеца нещата са ясни,но ми се иска да си направя и някакъв друг стак пак за 1-2 месеца и не мога да реша какво да е,от темите които съм изчел до сега във форума,стигнах до извода,че ми е малко рано за “по-хардкор” продукти да ги наречем,при положение,че до сега не съм пил почти нищо.
Дайте някакви предложения за втори стак,като изключим Jack3d,който при мен нещо не дейсва както трябва,друго което мислих е NO-SHOTGUN V3 + NO-SYNTHESIZE,колкото повече предложения толкова по-добре :)
Благодаря предварително ;)

09.05.10
14:27

Здравей ! Странно но и при мене Jack-a нещо не подейства ! За разлика от Super Pump който ми е фаворит . В момента пия 4-та седмица NO+Elite на QNT и вдигам здраво ! Работи яко и би могъл да го пробваш.

09.05.10
16:09

Към тези неща аз бих си избрал fitness1.bg/mh-recon/ за след тренировка, според етикета е перфектен за възстановяване, и има така нужните въглехидрати за след тренировка.

Според мен въглехидратите в сайза са ми достатъчни,общо взето продуктите на които съм се спрял за първият цикъл + добър хранителен режим мисля,че са достатъчни,трябва да измисля нещо и за втори :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1