Контузия в предното рамо - медикаменти и съвети за лечение

Темата е заключена.

09.05.10
17:34

Имам проблем с рамото от 2 месеца и немога да се вастановя,казвам проблем защото не сам напално сигурен какав точно е проблема но предполагам, че съм разтегнал сухожилие на предното рамо.Проблема е ,че след контузията която се получи (при рязко вдигане на щанга над глава) имаше силна болка може да се каже която продалжи няколко дена , в които аз си починах напално и след седмица почнах пак да тренирам но избарзах с тежестите,защото си мислех че напално сам се възстановил но небеше.От тогава се появи едно парене в мускула все едно сам направил 100 повторения за предно рамо а паренете се почвява и с наи малката тежест при някоико вдигания на раката,когато не тренирам почти няма болка но дори и бицепс да правя пак се появява това парене!! Вече 2 месеца се опитвам сас всякакви мазила и прахчета даже пих противовъзпалителни както и глюкозамин и в момента се мажа с profinit gel и ходя на нагревки вече пет дена и пак е така...
  Ако някои е имал подобен проблем ще сам му много благодарен ако сподели как се е справил с него или въобще някакав съвет за това какво повече мога да направя освен да чакам 100 месеца да се въстанови

Темата беше редактирана от BilderMan на 09.05.10 18:16.

ГН

09.05.10
17:38

Искрено ти пожелава тлъст БАН. Бива ли да си толкова прост????? Как реши, че ТОВА е раздела, в който трябва да постнеш? Въобще не погледна, нали?

09.05.10
17:38

научи се да пишеш,четеш и да мислиш(помисли къде е логично да си пуснеш темата...)

09.05.10
17:40

Местя темата в правилния раздел.

09.05.10
18:23

казано от tra^la^la на 09.05.10, 17:38:

научи се да пишеш,четеш и да мислиш(помисли къде е логично да си пуснеш темата...)

еи тралалалчо недеи обижда така без да познаваш човека .. маи ти трябва да се научиш да мислиш !!!

09.05.10
18:27

казано от Георги Николаев на 09.05.10, 17:38:

Искрено ти пожелава тлъст БАН. Бива ли да си толкова прост????? Как реши, че ТОВА е раздела, в който трябва да постнеш? Въобще не погледна, нали?

Нов съм в сайта ще се науча не се тревожи ама недеи обижда така или ти барзо преценяваш кои е прост и кои не е, то от много мускули така става

казано от BilderMan на 09.05.10, 17:34:

Имам проблем с рамото от 2 месеца и немога да се вастановя, казвам проблем защото не сам напално сигурен какав точно е проблема но предполагам, че съм разтегнал сухожилие на предното рамо. Проблема е ,че след контузията която се получи (при рязко вдигане на щанга над глава) имаше силна болка може да се каже която продалжи няколко дена , в които аз си починах напално и след седмица почнах пак да тренирам но избарзах с тежестите, защото си мислех че напално сам се възстановил но небеше. От тогава се появи едно парене в мускула все едно сам направил 100 повторения за предно рамо а паренете се почвява и с наи малката тежест при някоико вдигания на раката, когато не тренирам почти няма болка но дори и бицепс да правя пак се появява това парене!! Вече 2 месеца се опитвам сас всякакви мазила и прахчета даже пих противовъзпалителни както и глюкозамин и в момента се мажа с profinit gel и ходя на нагревки вече пет дена и пак е така...
  Ако някои е имал подобен проблем ще сам му много благодарен ако сподели как се е справил с него или въобще някакав съвет за това какво повече мога да направя освен да чакам 100 месеца да се въстанови

казано от BilderMan на 09.05.10, 18:23:

еи тралалалчо недеи обижда така без да познаваш човека .. маи ти трябва да се научиш да мислиш!!!

казано от BilderMan на 09.05.10, 18:27:

Нов съм в сайта ще се науча не се тревожи ама недеи обижда така или ти барзо преценяваш кои е прост и кои не е, то от много мускули така става

Поиграх си с червения цвят. Заминавай на лекар, проблемът ти не е за тук.
Човек с такава грамотност няма как да бъде уважаван и смятан за интелигентен. Лека вечер.

09.05.10
18:52

чуствам се обиден от неграмотния бидеман ;(

09.05.10
19:03

Абе това тук да не е изпит по български нормално е когато човек бърза и не се старае да греши.Не съм очаквал ,че първо се проверява правописа и после ако всичко е перфектно се дава мнение по въпроса вместо да помогнете вие се правите на интересни... явно живеете в тоя сайт и сте се побъркали !!!

09.05.10
19:05

казано от tra^la^la на 09.05.10, 18:52:

чуствам се обиден от неграмотния бидеман ;(

пише се чувствам се !!

09.05.10
19:20

Престанете да хулите човека бе,я земети си вижте ваще първи теми! Стегнете се малко! Така сега по темата. Аз имам същия проблем,преди около година си прецаках рамото от канадска борба по същия начин.Мазъл съм се с какво ли не,ефект почти никакъв.Просто от сега на татъка трябва хубаво да загряваш и да внимаваш с тежестите.Не се бой след време ще отшуми,но трябва да се внимава

09.05.10
20:15

казано от mehur40 на 09.05.10, 19:20:

Престанете да хулите човека бе,я земети си вижте ваще първи теми! Стегнете се малко! Така сега по темата. Аз имам същия проблем,преди около година си прецаках рамото от канадска борба по същия начин.Мазъл съм се с какво ли не,ефект почти никакъв.Просто от сега на татъка трябва хубаво да загряваш и да внимаваш с тежестите.Не се бой след време ще отшуми,но трябва да се внимава

Един нормален човек в тоя сайт ! Благодаря за съвета

09.05.10
20:43

Наистина си гледай правописа,ако искаш адекватен отговор задай адекватно написан въпрос ,грешките дразнят всички.Колкото до рамото ти ,задължително дълга почивка,спортен лекар или съвети от ортопеди въпреки,че аз техните не ги уважавам много много и физиотерапия ,щом не минава 2 месеца ...

Мнението беше редактирано от Тони1 на 09.05.10 20:44.

09.05.10
21:43

Само искам да вметна, че при по-сериозни травми на рамото, почивката от 1 седмица, която си си дал и след това килогармите на макс, често довеждат до усложнения. Нормално е втори месец да не си възстановен. Нищо чудно и да не отшуми напълно. Но преполагам, че дори и това да стане, само ще сеналожи да намалиш работните тежести в някой упражнения. Усети при кои упражнения травмираното място боли и ги избягвай! Нормално е да те наболява когато правиш бицепс, защото повечето хора чийтват и вкарват в бицепсовото сгъване и яко предно рамо ;) Ако изолираш и направиш- движението максимално чисто, няма да усещаш рамото. Загрявката е ключова - махове, стрчинг - не ги пренебрегвай, нито претупвай!

10.05.10
06:49

Като цяло вече повтаряме едни и същи неща,май е най добре,направо “ползвай търсачката”

Мнението беше редактирано от Тони1 на 10.05.10 06:53.

10.05.10
13:04

казано от BilderMan на 09.05.10, 19:05:

пише се чувствам се !!

браво!очевидно като искаш можеш.започни да го прилагаш!

10.05.10
18:56

Аман от прости професори ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1