казано от VEGATA на 07.05.10, 20:11:
Ако се чудите какво да правите през следващия 1 час: http://clips.bmo.bg/Hits/TMF+YearMix+1999
Еееххх, къде бяха 90’, когато не всичко беше пари, жени, коли и мускули ;’(
Е няма да го гледам, но го пуснах да дрънчи, докато се разсънвам.
TMF9 от край време ме кефи, но в я няма в Зарата.
—————-
Тая тема май излиза извън граници, а ?
Мнението беше редактирано от emzo на 09.05.10 08:58.
Леле сега по гергьовден, колко народ се изля в Троянския манастир..... То не беше 1/3 София, Бургас, Варна.... Не се знае колко $ са ударили наще попчета :lol:
П.П. Призив към всички Софиянци (псевдо - кореняци няма) - карайте нормално бе хора.... лелеее колкото шопи по пътя видях, толкова нарушения направиха,че и 2 катастрофи насмалко...
Ха наздраве за годишнината. Фашизма свалихме, пък Jonas Borthers ни се опират.
09.05.10
15:52
Траш, не се радвай за “хитлерлистите” че те пак се надигат, но този път от Русия. :)
казано от Миsh0 на 09.05.10, 11:13:
П.П. Призив към всички Софиянци (псевдо - кореняци няма) - карайте нормално бе хора.... лелеее колкото шопи по пътя видях, толкова нарушения направиха,че и 2 катастрофи насмалко...
Не са столичани само проблемните шофьори! Нагледал съм се на инфарктни ситуации с “майстори” на волана с регистрации от цяла България!
П.П.съжалявам за двата поста :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.05.10 18:49.
Ами то софиянци няма бе, най-големите селяни и глупаци само там отиват.....
Не знам как е из другите части на България, но на северозапад, от където и аз идвам и където имам познати в повечето градове, има една натрапчива мания за София. Всички, които познавам от Видин, Лом и Враца (най-вече Враца) са безкрайно очаровани от големите градове, не само София. Представят си един несъществуващ лукс, разнообразие и приятна атмосфера. Като се прибера на Видин всички започват да ме питат как е, искат да им разказвам колко момичета имало, колко дискотеки, колко магазини за маркови дрехи и прочее - отвращава ме.
09.05.10
19:33
казано от Thrashmetal на 09.05.10, 19:29:
Не знам как е из другите части на България, но на северозапад, от където и аз идвам и където имам познати в повечето градове, има една натрапчива мания за София. Всички, които познавам от Видин, Лом и Враца (най-вече Враца) са безкрайно очаровани от големите градове, не само София. Представят си един несъществуващ лукс, разнообразие и приятна атмосфера. Като се прибера на Видин всички започват да ме питат как е, искат да им разказвам колко момичета имало, колко дискотеки, колко магазини за маркови дрехи и прочее - отвращава ме.
Да, по-големия град е по-добре. Аз съм на това мнение. Във Враца няма къде да изведеш гаджето. ;) Ебати тъпото.
Иначе ние Врачаните сме некви диви според тия от морето :-) . Който ме пита от къде съм и като кажа Враца и отговорът е - вие тама сте само диваци.
Мнението беше редактирано от Питбула на 09.05.10 19:33.
В София си е джунгла - пренаселено, мръсно...голямо село. Но тъй като ми роден град, по някакъв начин съм привързан към него. Далеч съм от мисълта да споря с някой, че тук е по-хубаво от Пловдив или от Варна, защото всеки град си има плюсове и минуси. Който се чувства добре в София, да стяга багажа и да идва. Който му е кеф да си седи в родния град, да си седи там. Не изпадайте в излишни спорове. :)
Мен очевидно не ми понася толкова шум.Преди 2 години си счупих ръката и лежах 5 дни във Пирогов.Дали от счупването и шока или какво,но не можех да спя по цял нощ.Само чувах клаксони,пилене на гуми,спирачки :cheese: и по някой път викове.Предполагам се свиква с това де.
казано от Стоянчо на 09.05.10, 19:36:
В София си е джунгла - пренаселено, мръсно...голямо село.
http://www.vbox7.com/play:528827aa :-)
казано от p17bull на 09.05.10, 19:33:
Да, по-големия град е по-добре. Аз съм на това мнение. Във Враца няма къде да изведеш гаджето. ;) Ебати тъпото.
Иначе ние Врачаните сме некви диви според тия от морето :-) . Който ме пита от къде съм и като кажа Враца и отговорът е - вие тама сте само диваци.
Води я у вас, бре!
09.05.10
20:05
казано от Thrashmetal на 09.05.10, 20:04:
казано от p17bull на 09.05.10, 19:33:
Води я у вас, бре!
Вода ги, ама не ‘сички искат.
10.05.10
05:27
казано от CKOTA на 09.05.10, 21:58:
Върнах си скайпа!
Ще почерпиш!
10.05.10
08:38
Абе хора, има ли значение размера на ходилото и пръсите на ръцете за височината на човека? Някакъв фактор ли е?
Гледам приятели 12ти клас, по 170см, пръстите са й с по 2 см по къси от моите и нося 2-3 номера по-големи обувки.
На 15 години съм, 42 номер, засега съм 170 см. Баща ми е 195 и ‘сички мъже във фамилията са високи. Има ли шанс за мен? :roll:
Много се комплексирам от тая шибана височина, ‘сички в класа ми са с по 1 глава над мен.
п.п Ръцете са ми по големи от техните и ходилото също. :cheese:
Мнението беше редактирано от Питбула на 10.05.10 08:39.
Аз между 10 и 11 клас лятото дръпнах 5-6 сантима, въпрос на ген е , някои се развиват по-рано.
10.05.10
08:58
казано от p17bull на 10.05.10, 08:38:
Абе хора, има ли значение размера на ходилото и пръстите на ръцете за височината на човека? Някакъв фактор ли е?
Не съм уверен, че има пряка зависимост. Ако трябва да съм честен, обаче, когато започвах да играя (бях 6-ти клас) целия отбор ни водиха в някакъв медицински център за да ни правят прогнозиране на ръста. Там ни правиха рентгенова снимка на дланта и по нивото на развитие на костната система даваха въпросната прогноза колко ще пораснем. Сега... в крайна сметка пораснах точно 10 см над прогнозата, но при всички положения този фактор има значение, макар категорично да не е основен и определящ. Голямото ходило често е предпоставка за висок ръст. Сложни са нещата - генетика, хормони и т.н.
Колко често се бръснеш?
10.05.10
09:12
През 3-4 дни.
п.п Мустака започнах 7 клас, а брадичката началото на 8.
Мнението беше редактирано от Питбула на 10.05.10 09:14.
10.05.10
09:22
казано от p17bull на 10.05.10, 09:12:
През 3-4 дни.
Лош знак... :lol:
По-интензивното окосмяване на лицето и тялото е един от половите признаци, които се проявяват към края на растежа.
Разбира се - напълно възможно е да дръпнеш ръстово и от тук нататък. Всъщност - суета ли те гони? ;-P
10.05.10
09:27
казано от Кольо Пияндето на 10.05.10, 09:22:
През 3-4 дни.
По-интензивното окосмяване на лицето и тялото е един от половите признаци, които се проявяват към края на растежа.
Разбира се - напълно възможно е да дръпнеш ръстово и от тук нататък. Всъщност - суета ли те гони? ;-P
Шъ те убия, ако алкохола не те довърши пръв!! :lol:
Края на растежа?! Бляяя.
Суета, комплекс .. то май е сеедно.
п.п Т’ва бляя звучи като - да бе да, но всъщност е - гадост!!
Мнението беше редактирано от Питбула на 10.05.10 09:47.
10.05.10
10:04
Хе... това са индивидуални и относителни неща, не бързай да пораснеш. Големите краци са надежда де... :lol:
Ръста да ти е проблема. Аз като съм 160см.? :)
Петко като е и той горе долу толкова?
Аз се суетя повече за окосмяването по лицето. :lol:
Всъщност, не е “:lol:”, ‘щото наистина се суетя. Искам брадаааааа!!!!
edit: Едва сега видях колко поста имам - 3000 почти. Срам! Спирам да пиша, само се лигавя из тоя форум.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.05.10 10:10.
Питбуле, не се притеснявай, точно между 15 и 18 годишна възраст се расте най-много, поне според мен. Иначе има нещо вярно за окосмяването. Преди време треньорът ми лека му пръст ми казваше: “нисък си мойто момче, но има надежда в тебе, защото те гледам много си лъскав” - тоест бях много слабо окосмен по тялото, а за мустаци и брадички да не говорим. И така за почти 2 години дръпнах с около 12-13 см. ;)
казано от Thrashmetal на 10.05.10, 10:09:
Ръста да ти е проблема. Аз като съм 160см.? :)
Петко като е и той горе долу толкова?
Почти 170 см. съм и между другото, спрях да раста на 15 ;)
С ниски родители, плюс липса на движение и спорт в детството, съчетано с хранене с кифли, баници и сладко, вместо качествена храна, плюс гръбначни изкривявания....толкова :)
Да не ти пука, излишно си създаваш комплекси. Все пак, щом баща ти е висок, имаш шанс да го стигнеш, макар че не е задължително, понеже не само неговите гени играят роля.
Мнението беше редактирано от Петко К на 10.05.10 12:01.
казано от Кольо Пияндето на 10.05.10, 09:22:
През 3-4 дни.
Как ми се иска да си прав. :lol:
10.05.10
12:49
казано от TheRunawy на 10.05.10, 12:38:
Е... това е един от признаците. Често е показателен, но не е абсолютно определящ.
Само недей да висиш кат’ прани гащи на шведска стена... зарежи тия градски легенди! :lol:
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.05.10 12:53.
Момчета,задължително си изтеглете Jumper.Има го в арената.Теглете няма да останете разочаровани със сигурност! :cheese: :)
казано от Кольо Пияндето на 10.05.10, 12:49:
казано от TheRunawy на 10.05.10, 12:38:
Само недей да висиш кат’ прани гащи на шведска стена... зарежи тия градски легенди! :lol:
Аз висях! :lol: После ме беше срам да се здрависвам заради нацепените мазоли пхахахаха!
10.05.10
16:08
Отивам да ритам. Правя го от миналата седмица всеки ден след училище, по около 1час и половина.
Ше тряя си зема един бърнер. ;д
10.05.10
16:33
Стига си се будалкал,зоби там,пък догодина ще чистиш.. :-)
казано от VEGATA на 10.05.10, 13:01:
Аз висях! :lol: После ме беше срам да се здрависвам заради нацепените мазоли пхахахаха!
Хаха... няма срамно в тва, че спортуваш бре момче :D Аз с мойте мазоли се гордея даже... като знам колко тяга и набирания са трябвали за тях... А иначе ги махам редовно, но съм свикнал да тренирам без ръкавици и трябва да се прмиря.