05.05.10
15:16
Здравейте!Спестявам глупостите и директно към въпроса, как е най-хубаво да се комбинира креатин монохидрат за постигане на по-видим ефект.Прочетох стари теми, но не можах да си дам точен отговор.Тъй като съм с още малък стаж, не мисля да почвам от сега комбиниране, а просто да прочета и да видя кое как е.Приемам и предложения на продукти - не търся най-скъпите просто нещо, не много скъпо, което ще има някакъв ефект.
ПС:Има ли смисъл след време да заменя креатинчето с азотен буустър (поинтересувах се и попрочетох в сайта), макар че не съм много сигурен дали ще ми осигури сила и покачване на ММ.
първо ти какъв ефект очакваш от креатина?
а ако говорим за ММ, тогава:
започни първо с качествено хранене
след това се замисли за протеин и аминокиселини
без тези неща незнам каква ММ очакваш. след това вече идват още сила и помпане с азот.
Мнението беше редактирано от djordje на 05.05.10 15:54.
05.05.10
16:13
Аз пих креатин на ON(Optimum Nutrition), протеин на Scivation Whey(2kg) и глутамин пак на ОН. Качих 5кг за един месец и се напомних доста - ръка от 37-40. Има си доста голям ефект, но подбирай много добре храната защото аз не го направих и се омазних малко в корема. Иначе комбинацията е много добра.
Желаният ефект би бил да напълнея както и да покача силата си.Приемам креатин от известно време и успях да понапълнея, покачих си и силата.Просто си търсех нещо, с което да го съчетая :)
09.05.10
21:17
казано от Amaranth на 05.05.10, 19:07:
Желаният ефект би бил да напълнея както и да покача силата си.Приемам креатин от известно време и успях да понапълнея, покачих си и силата.Просто си търсех нещо, с което да го съчетая :)
Ами това е комбинаията - протеин и глутамин.
Здравейте ! Извинявам се на колегата,че ще използвам неговата тема ,но реших ,че няма смисъл да се пуска нова такава,защото е подобна..
Ето и направо нещата,които ме интересуват,ще бъда радостен на всякакви мнения.Занимавам се сериозно с фитнес от около 4-5 месеца.На 19 год. съм 181см/73 кг. Аз също попрочетох доста за режимите на хранене и т.н , но искам да ви попитам конкретно, какво бихте ме посъветвали с въпроса за добавките за ММ .Четох за грийн маг-а ,както и за суперпъмп250 .. подходящи ли са (разбира се едното от двете) и ако са такива ,с какво трябва да се комбинират и как да се приемат.Разбира се ако има други по-подходящи продукти ще се радвам да ме посъветвате !