Програма за трениране (в домашни условия) и хранене.

09.05.10
18:07

Добър вечер!
Искам някой, който разбира от фитнес програми и хранене да ми каже какви и през колко време упражнения да правя, горе/долу с какво да се храня и така...
За мен:
Години: 14
Височина: 175см.
Тегло: 79кг.
Тренирал съм доста, но във фитнес зала, а сега ми се налага да го правя вкъщи.
Както сте забелязали имам кг. за сваляне - аз мисля, че 9 ще са достатъчно, като стегна всичко останало.
Разполагам с 2 дъмбела по 7кг. (може да се съединят и 1 да стане 12кг.), колело и много желание.
В близост до нас има парк, в който мога да тичам.
Също така ако може да ми пратите клип, с обяснени (показно) упражнения за корем...ясно ми е че всички са разновидности на коремните преси, но все пак има изменения от основния вариант. Главната ми цел е да сваля тези 9кг., които искам, а в същото време да се храня, за да не ми мрънкат нашите.
Благодаря много, предварително!!!

09.05.10
21:47

Първо поразгледай - долу в зеленото каре на сайта има страхотни статии, някой от които зяасягат твоите потребности. Ако те мързи да ровиш, използвай търсачката горе в дясно.
Щом главната ти цел е да свалиш въпросните 9 килограма - четеш в раздела за диети и се ориентираш какъв хранителен режим ще еподходящ за теб. След това си съставяш примерен храноден и го пускаш за коментари. Освен храната, необходимо е да има и кардио под формата било на бягане, колело, кростренажор и т.н.
Не чакай всичко на готово!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1