21.11.09
17:33
Здравейте,
-купих си Tribulon на Trec Nutrition който по етикета е:- (kонцентриран екстракт от Трибулус Терестрис 60% сапонини, който стимулира производството на тестостерон по напълно естествен и натурален начин, спомага за покачване на силата и мускулната маса, за възстановяването след тренировка, както и за повишаването на сексуалната мощ. За по -добри резултати комбинирай с ЗМА (ZMA))
-Въпроса ми е ,-някой пил ли го е? -добър ли е? -какви ЗМА ДА КУПЯ-ЗАЩОТО НЕ СИ ВЗЕХ !!!?
-имам и комплекс от аминокиселини на същата фирма- Amino Max 6800 и тое са с етикет:(Amino Max 6800 на Trec Nutrition е технологично най-новата формула на аминокиселини в света! Амино Макс 6800 е суплемент който бързо допълва дефицита на аминокиселини (градивните елементи на мускулите) който се получава при интензивна тренировка, и недостатъчен протеинов прием. Амино Макс 6800 е комплекс от аминокиселини и микропептиди извлечени от най-добре усвояемата и най-стойностната форма на протеин – суроватъчен протеин хидролизат, допълнително обогатен с BCAA (аминокиселини с разклонена верига), Л-Глутамин, Таурин, Тирозин и витамините В6 и С. Амино Макс 6800 е направен във формата на гел капсула, благодарение на която е възможно всички съставки да проникнат само за 3 минути след приема в кръвния поток, следват редица процеси които ускоряват възстановяването и изграждането на мускулите. Редовното прилагане на Амино Макс 6800 води до по-голямо увеличение на мускулната маса и сила в сравнение с другите аминокиселини предлагани на пазара.Препоръчителна употреба:
8 капсули веднага след тренировка, в нетренировъчен ден сутрин и следобяд 30 мин. преди хранене по 4 капсули)
-ИЗОБЩО КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ТАЗИ ФИРМА-ВПЕЧАТЛЕНИЯ?-ЩОТО АМЕРИКАНСКИ -ПА В ПОЛША ГИ ПРАВЯТ??-АМА АМЕРИКАНСКИ??-АМА ПА В ПОЛША!???
ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА МИ ДАДЕТЕ ОТГОВОР И СЪВЕТ, ПРЕДВАРИТЕЛНО ТЕНКС!
(((???АМЕРИКАНСКИ -А В ПОЛША ГИ ПРАВЯТ??-АМА АМЕРИКАНСКИ??-АМА В ПОЛША!???
ТО ...И АЗ СЪМ ХОЛАНДЕЦ, АМА В БЪЛГАРИЯ РОДЕН И ЖИВЕЕЩ, АМА ...)))
Няма значение фирмата , пий Трибулус-а или 3пати на ден по 1 000 мг или налягане 2-3 капсули (ако са 1000 мг) , ЗМА взимай пак на лягане 3 капсули и си бомба :)
21.11.09
20:05
ТЕНКС !
22.11.09
04:20
Най-изгодното ZMA на пазара е на Primaforce.
09.05.10
22:00
От мен един съвет, пий си на Софарма... В момента съм в Чехия и навсякъде, където спомена, че съм българин и ми вадят кутийки и ми го хвалят... Само нз на колко си години, защото до 30 няма смисъл да го пиеш това... Така или иначе суровината е българска...