02.08.09
13:41
Здравейте!
Доста неща научих от този форум и мисля, че е време и аз с нещо да бъда полезен на другите потребители. Това е първата ми тема, затова искам предварително да се извиня, ако нещо с формата и или местоположението и не е наред.Моля, впечатленията ми от съответния продукт да не бъдат възприемани като реклама или антиреклама. Всичко, което описвам е мое лично мнение, основаващо се на личния ми опит.
Controlled Labs White Flood
Използвал съм BSN No-Explode, както и Gaspari Nutrition Super Pump 250 ще се опитвам да правя сравнения ,между различните продукти , където смятам за удачно.
Цена:5 от 10
120 лева за 50 дози ми се вижда скъпичко, макар, че не бих могъл да предложа продукт със същите качества на по-ниска цена. Нещата тук всъшност са още по-лоши, защото производителя препоръчва да се определи дозата от потребителя. Оптималното количесво по етикет е между една и две мерителни лъжички. При мен ефектът е най-добър с две мерителни лъжички.Аз съм 95 килограма и чувствителността ми към стимуланти считам, че е около средната. Като цяло цената не е добра. Давам оценка 5 от 10,само защото наистина не ми е известен еквивалентен продукт с по-ниска цена.
Вкус: 5 от 10
Става въпрос за Electric Lemonade.Вкусът не е нещо особено. Не е неприятен , но не е и нещо, което очакваш с нетърпение. В сравнение с No-Explode i Super Pump- не е нито по-добър, нито по-лош.
Разтворимост:10 от 10
Тук продуктът наистина блести. Разтваря се супер лесно в шейкър. Не остава нищо по дъното, нито някакви частици в течността. Не се отделя значително количество газ, както при No-Explode.
Сила: 9 от 10
Очарован съм. Страхотно покачване на силата на фона на сравнително малко количество въглехидрати приемани с храната( около 80-100 грама в тренировъчни дни и 0 в нетренировъчни). Най-осезаем напредък се усеща при основните упражнения. Честно казано, нямам търпение да дойде всяка следваща тренировка с тяга, лег и клек. Удовлетворението от плавно, но стабилно покачващите се тренировъчни тежести е огромно. Много съм доволен.
Издръжливост: 9 от 10
Когато тренировката ми свърши едвам се убеждавам, че трябва да си ходя. Тренира ми се още. Сякаш просто не мога да се изтощя.Нямам търпение пак да влеза в залата. Давам 9 от 10,само защото приемам аминокиселини разклонена верига преди, по време и след тренировка в сериозни количества (в тренировъчен ден около 60 грама, в нетoренировъчен около 30) и част от този ефект е възможно да се дължи на тях. Издръжливостта е продължителна, без “енерджи крашове” каквито съм имал с No-Explode.
Ментален момент:7 от 10
Сериозно желание за тренировка, както казах. От No-Explode, обаче се чувствах като програмиран, все едно няма начин да не изпълня и преизпълня поставените тренировъчни цели.
Мускулен растеж:
Тук е трудно да се каже каквото и да било без да е минал сериозен период от време. Също така мнението ми няма да е компетентно, защото в момента целта ми е да оформя мускулатурата си. Но както всички знаем от мита за онзи, който започнал да тича с малко биче на гръб като дете и продължил докато бикът растял и след време станал огромен и силен като великан, постепенното увеличаване на работните утежнения в дългосрочен план води до така желаната мускулна маса.
Странични ефекти:
Има само един- странно усещане-боцкане по кожата, нещо като иглички,то си е описано на етикета.Мисля, че е от Бета Аланина. От NO-Explode ми се е случвало да имам главоболия и много рядко сърцебиене, при Super Pump задължително посещавах тоалетната след приема му. Също така от No-Explode понякога ми се отваряше вълчи апетит,това обаче не е точно страничен ефект. Тук няма такива неща.
Цялостна оценка:9 от 10
Аспектите, в които продуктът изостава са по-скоро за удобство и не са от сериозна важност.Искам да кажа, че всеки, който иска да постигне нещо трябва да направи някакви жертви и в тази връзка да се оплаква човек от вкус или цена не е много сериозно.
Много съм доволен от продукта. Препоръчвам го на всеки. Пийте големи количества вода с него.
Тук искам да кажа, за тези които търсят вълшебни хапченца или както е в случая прахчета, това не е за вас! Вълшебни прахчета няма! Това е един страхотен продукт, който на фона на правилно хранене , сериозно суплементиране с фундаментални добавки (протеин и аминокиселини), зверски тренировки и достатъчна почивка наистина работи и дава осезаем резултат.
Ако имате някакви въпроси с удоволствие, ще отговоря. Това , обаче, ще се случи по-късно-сега отивам да поиграя баскетбол :) !
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.12.09 09:46.
02.08.09
13:46
Sasor1 може това да е едва първия ти пост, но просто това ревю е едно от най-полезните и пълни, които съм чел досега!
Такива ревюта помагат много на крайният потребител в избора му.Благодаря за информацията, която сподели.
п.п “боцкането” е от beta-alanin-a. правилно си разбрал.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 02.08.09 13:47.
02.08.09
15:56
Наистина доста полезна информация,за хора които се двуомят.Евала!
04.08.09
09:59
Също искам да те поздравя за подробното и изчерпателно ревю, дано все по често виждаме такива.
30-60 гр BCAA дават точно толкова плътна енергия по време на тренировката както я описваш
в смисъл Флууда сам по себе си дали бил имал подобен интензитет ...Не се съмнявам че работи ,но с тея количества амино наистина не му се тръгва на човек от залата :)
24.12.09
08:54
Нищо не прочетох за напомпване ?!?
И аз искам да се включа и да изкажа мнение.В момента го ползвам и впечатленията ми до сега са доста добри.Аз лично боцкане не усещам,напомпването е добро в смисъл не е супер,мега”разкъсващо кожата”и до такава степен,че да те скове,по скоро силно и приятно.За енергия просто 6+ използам го след 12 часови нощни смяни(след което 4 часа сън)и определено по време и след тренировка не усещам умора,свеж и енергичен.Както каза колегата по горе,не можеш да се изтощиш,дори и след приключване на тренировката можеше още.
Сравнително добро ревю. White Flood и USP Jack3d са продуктите от този тип, от които аз съм оставал най-доволен досега. Има и други добри, но тези определено са в топ-а.
25.12.09
16:09
Благодаря и аз за ревюто. Тъкмо навреме, тъй като ме съветваха да пробвам този продукт. Като ясно показно за едно добро представяне създадохме нов раздел, първата тема в който е тази. :)
Идеята за този раздел е страхотна,както и ревюто !!!
Мнението беше редактирано от daniel_88 на 26.12.09 07:47.
Здравейте, аз започнах да взимам white flood от днес. В залата се чувствах страхотно, повече сила от обикновенно, по-голяма издръжливост, изобщо не ми се тръгваше, можех да тренирам още няколко часа. Сега обаче 6 часа след като го взех имам доста силно напрежение в корема, не ми се яде изобщо(насила изядох 1 пилешка пържола само), даже малко ми се гади и имам доста газове. При някой друг имало ли го е това? Утре ми е почивен ден, но ако в събота и неделя като го взема пак съм така ще го спра. Комбинирам го с syntha 6, purple wraath, green magnitude и animal pak. Другите 4 неща ги вземам от 1 седмица точно. Преди това други добавки не бях взимал.
Мнението беше редактирано от Sapphire на 29.04.10 21:03.
29.04.10
21:20
Аз съм пил Nitrous и останах доволен.Има ли някой да е пробвал и двата продукта,че се чудя за Флъда?
30.04.10
14:09
казано от Sapphire на 29.04.10, 21:01:
...Комбинирам го с syntha 6, purple wraath, green magnitude и animal pak. Другите 4 неща ги вземам от 1 седмица точно. Преди това други добавки не бях взимал
Според мен проблема не е в White Flood-a. Може би не лошо да спреш поне едното - аnimal pak например. Аз само като отворех кутията и ми ставеше зле.
White Flood e много приятна добавка, изобщо фирмата ми направи добро впечатление. Единствените негативи на формулата според мен са че бета-аланина и тирозина на 1,7 г. и 0,8 г. са в прекалено ниска доза. Същото е и при инозина и л-норвалина.
02.05.10
01:24
Няма ли някой пил Нитръс и Уайт Блъд?
казано от Solomon Kane на 30.04.10, 14:09:
казано от Sapphire на 29.04.10, 21:01:
...Комбинирам го с syntha 6, purple wraath, green magnitude и animal pak. Другите 4 неща ги вземам от 1 седмица точно. Преди това други добавки не бях взимал
Според мен проблема не е в White Flood-a. Може би не лошо да спреш поне едното - аnimal pak например. Аз само като отворех кутията и ми ставеше зле.
White Flood e много приятна добавка, изобщо фирмата ми направи добро впечатление. Единствените негативи на формулата според мен са че бета-аланина и тирозина на 1,7 г. и 0,8 г. са в прекалено ниска доза. Същото е и при инозина и л-норвалина.
След 3 тежки дни в тоалетната, днес пак пих white flood и пак след тренировка веднага в тоалетната. През тези дни докато уж почивах, ядох препечени филийки само, и пих протеина и animal pak-а. Свалих 4 кг. Поне съм сигурен вече, че проблема не е в храната само дето изхвърлих 2кг пилешки пържоли... Да вземам ли някакви хапчета против разтройство и да го пия тоя азот или да го махам ?
08.05.10
21:22
казано от Sapphire на 04.05.10, 20:13:
След 3 тежки дни в тоалетната, днес пак пих white flood и пак след тренировка веднага в тоалетната. През тези дни докато уж почивах, ядох препечени филийки само, и пих протеина и animal pak-а. Свалих 4 кг. Поне съм сигурен вече, че проблема не е в храната само дето изхвърлих 2кг пилешки пържоли... Да вземам ли някакви хапчета против разтройство и да го пия тоя азот или да го махам ?[/quote/]
моето предположение е че всичките тези добавки ти идват в повече, особено ако досега не си взимал нищо. Дори в сайта на БСН признават че някои хора получават мускулни и стомашни крампи и сухота в устата след прием на Syntha 6, но според тях това е причинено от дехидратация. Тоест ако пиеш повече вода би трябвало да се оправиш (ако проблема е в протеина). От друга страна, ако проблема е в азотната добавка, може би трябва да намалиш дозата наполовина. Хапчета против разтройство вземи само ако наистина е много зле и не можеш да овладееш загубата на течности - да лекуваш ефекта от хранителна добавка с лекарства е доста крайно.
Почивах 3 дни и днес ще пробвам с no-xplode вместо white flood, махнах и сутрешната доза purple wraath защото повечето неща ги има в animal pak-а. Ако пак не стане ще продължавам без азот. Жалко за изгубеното време.
—-
Същатата работа е, пробвах и с половин доза, ама се губи ефекта, не дава толкова сила. Днес ходих в един магазин на Healthstore и ми казаха, че просто някой хора не го понасят и да не се мъча. Нямало да свикне организма. Мисля да ги послушам и го спирам.
Мнението беше редактирано от Sapphire на 12.05.10 16:10.