10.05.10
16:26
Днес ходих да си купувам въпросния бърнър, обаче казаха, че нямали кутии и ми дадоха 60 мостри за 95 лева, тогава ми се видя логично....И въпроса ми е трябва ли да се чувствам наигран, щото по разни сайтове ги дават безплатни, ама човека си даде касова бележка уж всичко точно...
10.05.10
16:31
Според мен не,защото по магазините не дават 60 мостри безплатно.. :-)
Така де,ти все същото,дали ще вземеш мостра или доза,то е пак същото. ;)
Доста нагло от страна на продавача! Тези мостри по принцип трябва да са безплатни! Разбира се, че няма да ти даде 60 броя без пари, но да ти ги продава на цената на продукта - хм... нагло. Трябвало е да ти направи една тлъста отстъпка !!!
казано от Владимир92 на 10.05.10, 16:39:
Доста нагло от страна на продавача! Тези мостри по принцип трябва да са безплатни! Разбира се, че няма да ти даде 60 броя без пари, но да ти ги продава на цената на продукта - хм... нагло. Трябвало е да ти направи една тлъста отстъпка !!!
х2 Ще се радвам да чуя от кой магазин си го взе ;)
Първо нека да поясня, че това което ти си получил не са мостри, а еднократни дози! Има огромна разлика между двете.
Това което предложихме на клиента е да му направим отстъпка на еднократните дози за да може да вземе оригиналната версия на продукта. Мисля, че по никакъв начин не си ощетен. Въпросните еднократни дози по принцип се продават, а който желае да дества продукта - винаги може да заповяда и да получи безплатно същата доза.
10.05.10
18:49
Една доза в сайта е 3лв healthstore.bg/Fyre%E2%84%A2-ednokratna-doza.html
60 дози са 180 лева.Мисля, че са ти ги дали доста изгодно, с минимална печалба, тъй като надали дозите на файър са безплатни от производителя.В хелстора дози на матрикс и мострите на протеиновите барове, както и тези на митотропин и цитолийн са безплатни.На файър винаги са били платени, освен ако си заинтересован от продукта или от този род продукти, тогава може да ти дадат една безплатно , но 60 надали.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 10.05.10 18:51.
10.05.10
18:55
Имам въпросче - обяснете ми разликата м/у еднократна доза и мостра?
Едното е 3 лв, а другото го няма :) Доста мостри съм изпил, повярвайте ми :) Нито една не съм платил(само доставката понякога). Никой не иска 60 безплатни мостри или еднократни дози, както исгате го наречете, но да се продават не е редно! Това е личното ми мнение!
казано от head_hunter на 10.05.10, 18:55:
Имам въпросче - обяснете ми разликата м/у еднократна доза и мостра?
1. Мострите - на тях винаги пише “free sample” - тоест безплатна мостра. Дават се от производителите безплатно или при покупка на по-голямо количество от даден продукт или при определени промоции. Мострите винаги ги даваме безплатно.
2. Еднократните дози - това са просто еднократни дози от определени продукти. Тези дози се купуват от производителите. Почти винаги имат баркод - тоест самите производители очакват да се продават. Въпросните еднократни дози или ги продаваме или ги даваме безплатно(обикновено хората ги предпочитат заради удобството). Много често, когато някой иска да тества даден продукт му даваме еднократни дози безплатно за да тества продукта. Тоест един вид ние правим жест за да може клиента да опита продукта.
Миналото лято имаше безплатни мостри на FYRE - бяха бели на цвят. Това лято от Синтракс пуснаха еднократни дози единствено. Въпреки това много често ги даваме безплатно или пък когато някой си купи опаковка FYRE за да може негови приятели/познати да опитат продуктите.
@Владо - мострите са фирмена политика - всеки производител/вносител решава дали да ги прави/раздава. Смея да кажа, че надали има фирма в България раздала толкова много безплатни мостри колкото ние.
В момента имаме мостри на: Supreme Protein - протеинови десерти, Cytolean, Mitotropin,
Дози на доста други продукти в сайта... който много често даваме безплатно или като подаръци към поръчките. Не виждам нещо лошо в това да дадеш на някого еднократни дози (не мостри) когато продукта не е наличен. Разбира се цената е същата...
silabg.com/bg/6874-SYNTRAX-FYRE-Original-%D0%9C%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0-2caps.html това ме заблуди, иначе съм купувал доста продукти от Вас и знам, че сте коректни с клиентите си, но трябваше да проверя дали пък не съм дал 100лв подарък на продавача, защото всички си знаем как стоят нещата ...
и Извинявайте за лошата реклама :|
Няма проблеми - няма как да ви подведем в такава ситуация. Извинямва се, че продукта в момента не е наличен и се налага да импровизираме, но мисля, че все пак така е по-добре отколкото да чакате още 10 дни докато ни дойде пратката на FYRE ORIGINAL.
ПС. Това което сте дал на линка е еднократната доза (с цена 3 лева), мострата изглежда по-същият начин с разликата, че опаковката е изцяло бяла (вместо червеното) и пише FREE SAMPLE.
10.07.10
17:41
от каде мога да си поръ4ам SYNTRAX FYRE Original от сф съм