11.05.10
06:20
Здравейте..
Аз съм момче на 14 години (след 2 месеца ставам на 15)
Тежа 70кг. и съм висок 1.72 метра..
Имам малък корем.. и искам да го превърна в плочки..
Решил съм сега цяло лято да правя упражнения..
Моля кажете какви упражнения да правя и каква диета да спазвам...
Благодаря предварително!
казано от v3sk0z на 11.05.10, 06:20:
Здравейте..
Аз съм момче на 14 години (след 2 месеца ставам на 15)
Тежа 70кг. и съм висок 1.72 метра..
Имам малък корем.. и искам да го превърна в плочки..
Решил съм сега цяло лято да правя упражнения..
Моля кажете какви упражнения да правя и каква диета да спазвам...
Благодаря предварително!
Целият сайт е на твое разположение, а в раздела мъжки дневници хранителни режими калкото си щеш.Май всеки новак иска плочки на корема, каква е тая мания, не е ли по-добре да изградиш хармонично и атлетично тяло, а те плочките ще се появят от само се бе си ;-P .
Ами добре.. но просто всички приятели почнаха да ми се подиграват.. щот всички имат плочки а аз.. ;х..
И затова почнах сега сериозно..
Сега бях да тичам.. и сега ще си направя тренировката за корем...
Мерси все пак!
казано от v3sk0z на 11.05.10, 07:28:
Ами добре.. но просто всички приятели почнаха да ми се подиграват.. щот всички имат плочки а аз.. ;х..
И затова почнах сега сериозно..
Сега бях да тичам.. и сега ще си направя тренировката за корем...
Мерси все пак!
Има разлика между здрава масивна преса и някакви очертания които при подходяща светлина приличат на плочки :lol:
Трябва време, желание, режим, диети, постоянство и много има да четеш, в сяйта има доста информация има и търсачка, прочети няколко статии разгледай няколко теми, неможе всичко да се обесни с две изречения.
казано от v3sk0z на 11.05.10, 07:46:
Е как да го постинга това?
С жесток труд, понякога ти се струва, че нищо не се случва с тялото тогава се разбира колко найстина го искаш да се промениш визуално както и начина си на живот.Влез ш залата и не бързай за никъде с резултатите започни да се интересуваш по всевъзможен начин как да не правиш новаторските грешки и гледай само напред спортувай усилено намери си нови приятели това не са приятели щом търпиш подигравки от тях нямаш нужда от такива хора.Това мога да кажа аз в няколко изречения :)