11.05.10
10:25
боли ли счупено когато се развали времето?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.11.12 12:39.
Ами аз получих лошо счупване на дясната ръка преди 2-3 години.Не винаги когато се развали времето ме боли,но понякога се случва,не е болка за умиране. :)
Чупил съм си 3 пъти ръката на едно и също място и веднъж глезена,като глезена ми беше на сол,и до сега не ме е боляло.Е може и да ме е боляло но щом не си спомням значи болката не е кой знае каква.
Аз съм си чупил 2 пъти ръката и не ме е боляло при лошо време, но когато си пукнах пръста(лятото) и през зимата адски много ме болеше. На мен доктора ми каза, че това става защото пръста не е предпазен от нищо(няма ръкавици и т.н..), а ръката(през зимата) е обезопасена винаги от такъв дискомфорт.
11.05.10
15:20
казано от mehur40 на 11.05.10, 10:44:
Чупил съм си 3 пъти ръката на едно и също място и веднъж глезена,като глезена ми беше на сол,и до сега не ме е боляло.Е може и да ме е боляло но щом не си спомням значи болката не е кой знае каква.
Бия ти рекорда - 4 пъти на едно и също място ;d
До автора на темата.. мисля, че счупванията почват да болят когато стигнеш по-напреднала възръст.
Мнението беше редактирано от huckleberry на 11.05.10 15:21.
:lol:
казано от everytime we touch на 11.05.10, 15:20:
казано от mehur40 на 11.05.10, 10:44:
Бия ти рекорда - 4 пъти на едно и също място ;d
До автора на темата.. мисля, че счупванията почват да болят когато стигнеш по-напреднала възръст.
8 пъти съм бил с гипс по ръцете навяхвания и 4 счупвания мисля ,че други те са само намествания .Много бях палав като по малък ,изобщо не ме болят и да ме болят пренебрегвам нещата свиква се с времето . :) На докторите им беше омразнало от мен .
Мнението беше редактирано от Ukinom на 11.05.10 20:03.
Ами мен си ме боли от време на време ръката.Преди почти 2 години я бях чупил в края на пролетта и първата зима,която изкарах си ме болеше малко.Тази зима по-малко я усещах,но имаше моменти,в който се променяше времето и наболяваше малко.
Мнението беше редактирано от D3Co на 11.05.10 20:25.
13.11.12
12:37
Здравейте и от мен!
Вече втора зима забелязвам, че най-вече през нощта и сутрин (когато е по-студено) и аз изпитвам болки на мястото, където си бях счупил ръката, преди повече от 15 години. На 27 съм… нормално ли е ? Явно да, като гледам отговорите Ви, но все пак няма ли начин да се оправи ? Повече калции или някакъв друг вид заздравяване ??? Според мен не е нормално, ако ще и на 50 години да съм, след толкова много време от контузията …
Благодаря!