22.03.05
18:31
здравейте искам да попитам сутрин след кардио тренировка(на гладно) какво да ям кокво би било най-добре?(в момента съм в период на изчистване)
комплексни въглехидрати, час-час и половина след като приключиш кардиото, за да позволиш процеса на засилена липолиза да продължи максимално дълго.
Естествено веднага след кардиото - амино!
Здрасти!!! Аз мисля 4е наи-добре би било да хапнеш мюсли или овесени ядки или не6то такова.Нали иска6 да 4истиш - това е добър вариант.Ти сега какжо ядеш главно след кардио ??? И какво кардио правиш? В колко 4аса ? Това също смятам 4е има зна4ение. :roll:
А какво да се яде след кардио (и колко време след кардиото) ако не приемаш никакви добавки?
Ами въглехидрати от рода на овесени ядки, хляб “Бонус”, салатки - зеле, марули и други с бавен гликемичен индекс. Салатите (влакнините) допълнително забавят усвояването на храната. Грейпфрута поддържа постоянни нива на инсулина, така че и сок от грейпфрут може да се добави (за препоръчване е изтискан от плода), а може и направо грейпфрут да си хапвате. С мюслито внимавайте, защото в някои има доста сушени плодове (да не кажа във всичките) а и корнфлейкс!
Marzipan, ако не взимаш добавки може след кардиото да хапваш яйчен белтък. Примерно след кардиото 2-3 белтъка от яйце, а след 45-60 мин си хапваш нормално - комплексни въглехидрати и протеин (пилешко, извара и т.н.).