Избор на бърнър, л-карнитин и т.н...

10.05.10
15:28

Привет! На 18 години съм, 180см/80кг (да, звучи ужасно, знам ^_^). Тренирам волейбол 5 пъти седмично, като тренировката ми продължава средно час и половина. От съвсем скоро започнах и фитнес. Целта ми е за около 2 месеца да сваля поне 5 килограма. Воля и инат не ми липсват (:. Но вярвам, че определено ми трябват добавки - въпроса е там, че не съм особено запозната и ще ми трябва помоща ви. Ако можете да ми предложите някакъв качествен и ефикасен бърнър, л-карнитин или нещо такова ще съм много благодарна (: Ако имате и накакви насоки ще ги изслушам с радост. Ще чакам препоръки :)

10.05.10
16:28

почни от храненето - каквото и да пиеш, ако не се храниш както трябва, ефекта ще е от “почти” до “съвсем” никакъв

Кое как звучи - няма значение. На различните хора едни и същи неща им звучат различно. Волейболът е повече от добър като двигателна активност за целта, 5 пъти седмично са идеален спортен режим. Внимавай с фитнеса - претренирането не е в твоя полза. Хранителна добавка лесно ще ти предложим. FRANKO, обаче, е безкрайно прав - трябва да коригираш храненето. Не съществува хранителна добавка, която да работи дори задоволително при неподходящ хранителен режим. Ако храненето ти е неподходящо, има реална опасност да дадеш пари без да получиш резултат. Ключът към коригирането на телесното тегло (в каквато и да е посока!) е храненето, не хранителните добавки.

Затова - дай да започнем с коментари по храната. После ще преминем към добавките.

Прощавай за любопитството, но... къде тренираш?

10.05.10
20:56

Предполагам, че сте прави. Най-малкото което е, вечерям прекалено късно... Но в интерес на истината не съм сигурна с какви храни трябва да се храня и колко пъти дневно. Може би ако мина на режима на Пиер Дюкан?

Няма проблем - тренирам във ВК “Козлодуй” (:

казано от HappyDay на 10.05.10, 20:56:

Предполагам, че сте прави. Най-малкото което е, вечерям прекалено късно... Но в интерес на истината не съм сигурна с какви храни трябва да се храня и колко пъти дневно. Може би ако мина на режима на Пиер Дюкан?

Няма проблем - тренирам във ВК “Козлодуй” (:

Режима на Дюкан твърдо не го препоръчвам, особено на човек, който спортува интензивно (като теб). Нямаш нужда от него.
Късното хранене вечер не е проблем, въпросът е кога и какво ядеш. В зависимост от това кога тренираш (по кое време от деня) си прецени и организирай храненето. Силно препоръчително е да се храниш 5 пъти дневно, спокойно можеш и 6 пъти. Ще е по-лесно, ако споделиш храненето си за един типичен стандартен ден, за да коригираме, ако трябва. Не забравяй, че тренираш и ти трябвят сили.

Радвам се, че в Козлодуй продължава да има волейбол. Залата ремонтирана ли е? Приятна зала е, но беше доста поостаряла последния път, когато играх в нея (може би преди 2-3 години). Васко ли ви е треньор?

11.05.10
06:48

остави тези кето диети (не са за теб, но не ми се обяснява защо)- попрочети за ротацията на въглехидратите или в краен случай - за НВД. ;)

12.05.10
11:32

в комбинация с диетата нищо няма да ти стане ако ползваш някакъв fat burner .... аз ти препоръчвам Genedrine на genesis, тествал съм го и работи чудесно :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1