12.05.10
15:18
Здравейте ,от две години съм на НВД,като за този период свалих теглото си от 82кг на 67кг.Висока съм 1,66 и искам да отслабна до 60кг.Проблема е,че през последната една година не съм свалила нито килограм....Сутрин закусвам 50 гр овесени трици с половин кисело мляко,на обяд ям 200 гр месо на скара и салата,следобед хапвам 4 яйца,на вечеря пак 200 гр месо и салата.От плодовете ям само портокали и ябълки.Три пъти в седмицата правя кръгова тренировка и три пъти кардио по 40 минути.Пия по1,5 литра вода на ден, вечер екстракт от зелен чай и.....резултат никакъв.ПОМОГНЕТЕ!МОЛЯ!
:bug: 2 години на една и съща диета :X ... изобщо 2 години без да си починеш от диетата си е напраооо мъка :long:
Проблема е,че тялото ти е привикнало към дадените условия.Не можеш да очакваш резултати вече,в началото е имало такива.Смени храненията,завърти тренировките и ще стане номера.И не забравяй,НЕ ПОДЛАГАЙ тялото си на стрес откъм храна-ТИ вече си го правила много дълго време!
казано от петяЕм на 12.05.10, 15:18:
Здравейте ,от две години съм на НВД,като за този период свалих теглото си от 82кг на 67кг.Висока съм 1,66 и искам да отслабна до 60кг.Проблема е,че през последната една година не съм свалила нито килограм....Сутрин закусвам 50 гр овесени трици с половин кисело мляко,на обяд ям 200 гр месо на скара и салата,следобед хапвам 4 яйца,на вечеря пак 200 гр месо и салата.От плодовете ям само портокали и ябълки.Три пъти в седмицата правя кръгова тренировка и три пъти кардио по 40 минути.Пия по1,5 литра вода на ден, вечер екстракт от зелен чай и.....резултат никакъв.ПОМОГНЕТЕ!МОЛЯ!
Преди да се подложим на каквато и да е диета, опс грешка не я обичам тази дума повече ми харесва хранителен режим, е добре да се информираме за ползите и вреди, които ще ни донесе. Помисли, дали си направила правилния избор и какъв ще е ефкта след като ти омръзне да се храниш така. Един хранителен режим, за да има резултат трябва да се прилага не повече от 6 месеца, след това е добре да се променят нещата, за да има резултат.
За тези 2 години тялото се е адаптирало към този тип на хранене и да чакваш резултати няма да ги получиш.
Да изкючваш въглехидратите от храната си е ужасна грешка, ама ти си знаеш.
Внимавай, ако решеш да сменяш режима, за да не се получи обратния на търсения ефект.
Прочети и тези 2 статии, ако имаш време.
http://lubomirivanov.com/759
http://www.bb-team.org/forums/viewannounce/42883_46/
Мнението беше редактирано от T-X на 12.05.10 20:12.