12.05.10
08:21
От начало да кажа, че заглавието ми SUCKS :)
Та на темата ... От 5 месеца тренирам усърдно пропускал съм макс 3-4 пъти като просто съм нямал възможност или съм бил болен или някъде без фитнес. Тренирам 4 пъти седмично като спазвам доло горе хранителен режим. Пия протейн и наскоро си взех супер пъмп на гаспари за преди тренировка. Целта ми е да кача мускулна маса като до сега съм надал с около 3 кг, разширих се в гърба и раминето с 5-6 см и прочие.
Та въпроса ми е каква добавка да си взема в комбинация със тези 2те ? Препоръчаха ми да взема тестостерон боостер тъй като качването ми е трудно, поради здравословно състояние не мога да приемам свободно въглехидрати. Конкретната добавка която ми препоръчаха е Анимал Стак, но многото хапчета вътре ме плашат много :Д звучи смешно, но тва е :) Някъкви алтернативи на Анимал Стак (по възможност по евтини) или др вид добавка, с която мога да постигна резултати, ако ми препоръчате ще съм много благодарен :)
Доста мъгляви са ти представите за добавки и прочие.
1. Напиши си хранителния режим
2. Тренировъчен режим
3. Възраст, ръст, килограми, тип тяло
Това за здравословния начин на живот и въглехидратите не го разбрах, а и честно казано мисля,че си далеч от добавките още. Все пакз ако твърдо си решил, базовите добавки за маса са протеин, креатин , аминокиселини. Азотния буустер след време, а тест-а като минеш 20 и няколко години.
П.П ПротеИн, долУ и т.н
На 21 съм ... За въглехидратите Диабетик съм и затова не мога да поемам въглехидрати в големи количества. Тренирам 4 дни в седмицата, 188см, 77кг(рано сутрин на гладно) тип тяло мисля че съм ектоморф (восок, слаб, средно подкожни мазнини, слабо изразени мусколи )
Като казвам, че тренирам от 5 месеца усилено, това не означава, че стажа ми е 5 месеца. Общо стажа ми е година и малко, но с прекъсване от 4-5 месеца като тогава тренирах, но не ежедневно просто поддържах форма.