Различни Гърди, ръце, рамене ... :(

12.05.10
19:05

Здравейте .. на 15 години съм, 60 кг, 175 см :)

Тренирам от месец .. лявата ръка ми е 27 см, дясната 27.5 см ..
Раменете незнам как да ги премеря .. ;д но лявото е по - малко от дясното
А при гърдите е обратно, лявата е по - голяма .. не е много ама да си питам, да не стане нещо и да личи много :)

Видях в една тема тук, беше писано да тренирам с дъмбели, сега почвам само с тях .. лостове не ми трябват за нищо .. за всичко ще тренкам с дъмбели :)

Добре че поне гърба не ми създава проблеми .... иначее незнам ..

И друго ми минава през главата .. може да е от растежа, от едната страна да съм по развит ...

12.05.10
19:08

Нормално е. Няма хора, които да са напълно симетрични.
Тренираш от месец, не се вкарвай от рано в разни филми.

12.05.10
19:32

Никой не е до милиметър симетричен. Нищо ново и нищо тревожно.
На мен например лявата част на тялото ми е по-мазна и има по-големи мерки, при дясната пък мерките са с по половин-един сантиметър по-ниски, но пък имат повече форма. :)

12.05.10
19:58

И професионалистите не са симетрични ;)

13.05.10
10:55

Ама не стои ли смешно..?

13.05.10
10:59

Само ти си го виждаш и то в стегнато положение.

13.05.10
11:11

.. ;) Благодаря много за окуражаването :)

13.05.10
14:23

И аз съм точно като теб дясната ръка по-голяма,лявото рамо по-малко и лявата гърда по-голяма

TA

13.05.10
19:09

Тренирай си най-нормално като включваш и дъмбели. Недей премахва лостовете. С времето ще ти се изравнят.

13.05.10
20:39

Според мен, всичко идва от техниката при изпълнения на упражнение! Не-може единия мускул да ти е по-малък по природа (освен ако си някакъв инвалид)! При мен десния трицепс е по-голям от левия, а левия бицепс е по-голям от десния! Лявата ми гърда е по-голяма от дясната, иначе всичко друго поне до-колкото виждам е еднакво/наравно! Гърбът ми беше по-малък от дясната страна, и с концентрация при изпълнението на упражнението се оправи (като гледаш да вкарваш еднаква сила 2-те ръце при дърпането)! Същото се отнася и за другите мускули! :)

13.05.10
21:17

Товаря бицепсите по еднакъв начин максимално прецизно и единия си е винаги 1 см напред. Не е до техника на изпълнение.

14.05.10
11:09

Хора имам голям проблем с гърдите и двете са ми добре оформени обаче на едната формата е по различна и така другата изглежда по-голяма...Моля ако някой знае как да ми станат еднакви чрез някаква тренировка да ми помогне... skype: lil_james_

14.05.10
19:11

Казват, че с лостове единия мускул помага на другия и за това се получва изоставане :) ..
И ще тренирам вече по - прецизно .. ще внимавам каква сила вкарвам в дясната и в лявата ръка .. ще гледам да натоварвам равномерно :)
Иначе не съм инвалид :D Нормален човек съм си .. :) Амии сигурно от невнимание се е получило при мене, защото наистина до сега не съм внимавал за силата :)

14.05.10
19:38

Дай снимка да ти кажем наистина ли е толкова ужасно.

14.05.10
19:40

казано от Стоянчо на 13.05.10, 21:17:

Товаря бицепсите по еднакъв начин максимално прецизно и единия си е винаги 1 см напред. Не е до техника на изпълнение.

Всеки човек е различен, няма какво да си го повтаряме. Поне на мене това действа... :)

27.11.12
08:47

И при мен има разминаване в цялото тяло.Като почнем от това че едното ми ухо е с различна форма, едната страна плочки са с 0,5 см по на горе от другата страна, дясната ми ръка е с 1 см по-голяма от другата...и така :#

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1