помогнете с информация

TH

23.03.05
10:42

започвам така: висок съм 176см. тежа 76кг... но проблема ми не е в това.. Цяла зима по тежко от забодена на вилица пържола не съм вдигал.. в момента изглеждам мааааалко веселяшко... а бе всякаш съм глътнал съседското детенце предната вечер..  :).. та реших да се приведа малко във форма..
Отскоро ходя на фитнес. Интересно ми е да разбера мнението ви за това какви хранителни добавки е добре да вземам. Решил съм да започна като начало с Л-карнитин.. но в същото време съм слаб в ръчичките, раменцата.. и т.н. (а бе трагедия..). Бих искал да знам мога ли да ползвам и др. добавки, които да подобрят на натрупването на мускулна маса и същевременно работата по свалянето на тлъстинките да дава резултат?

23.03.05
12:08

така както сиго измислил еда ли ще стане  :( ,пърео трябва да отслабнеш и чак тогава да мислиш за мускули,имам един познат с абсолютно същия проблем,и тренира вече 3 месеца за смъкване на мазнините,а иначе в гърдите е по-тесен от талията ми.Моят съвет е,мини на диетка,прави повечко кардио,пий си тва дето си го взел и лека полека резултатите ще дойдат,като се повталиш,тогава мисли за трупане на мускулна маса 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1