ДОЛНИ ГЪРДИ

Темата е заключена.
SH

10.03.05
23:00

Важно ли е да се тренира специално за долната част на гърдите защото вече 1год от както тренирам не съм работил за тях
Моля не пишете само с главни бувки, защото се приема като повишаване на тон и е в разрес с правилата! При следващо нарушение следват строги санкции!
по-здрави
Емил

10.03.05
23:08

Не.

11.03.05
10:35

Целият гръден мускул се натоварва при упражненията. Споко. Обаче ако не си правил кофички, включи ги някъде. Много добро упражнение.
Успех!

13.03.05
22:44

-

HS

14.03.05
18:54

Да не пускам нова тема...кофички къде да се вмъкнат или кое упражнение да заместят в тренировка
1.Хоризонтален лег
2.Лег Наклонен
3.Флайс от наклон

и двата наклона са за горни гърди.

14.03.05
20:39

Ами зависи, колко искаш да акцентираш. Можеш да ги правиш вместо флайса, или да редуваш наклоните на лега като второ упражнение.
Аз в момента дори не правя хоризонтален лег /гърдите са ми може би най-добре развития мускул/ и наблягам на изолиращи упражнения за горни и долни гърди.

HS

14.03.05
21:35

Pars , наблягам на горни гърди,и целта ми е от вътре да ги напълня повечко и да ги “отрежа” отдолу.Имаше един пич от НСА на който гърдите бяха като изрязани перфектни,равномерно напълнени...абе страшна работа и казваше,че ги е направил с много флайс и кофи.

15.03.05
09:14

На мястото на лег от наклон включи кофите.
Поздрави!

21.03.05
20:21

За долната Част на гърдите правя основно кофиЧки и рядко флайс.Не всяка тренировка ги тренирам защото мисля 4е тази Част не е толкова важна.За хубави гърди според мен най-добри са изтласкване от горен лег(45°) и флайс(стеден и горен),третото упражнение варира според настроението...  :)

[V

23.03.05
09:48

Ако може да задам едно въпрос4е ?Всички говорите за 3 упр. а а3 винаги съм правил 4.Не са ли малко 3 упр.

23.03.05
10:42

Аз правя две упражнения. Проблематичност?  :P А и ефекта е налице.

23.03.05
11:16

[quote author=”[VIP]VooDoo”]Ако може да задам едно въпрос4е ?Всички говорите за 3 упр. а а3 винаги съм правил 4.Не са ли малко 3 упр.

Ами зависи,ако правиш 3 упр всяко по 4 серии или 4упр по 3 серии горе-долу е едно и също :D

23.03.05
12:47

Е то аз правя по едно упражнение, ама какво от това?

14.07.12
22:00

Аз имам същия проблем.
Искам да развия долната част на гърдите,но не знам подходящи упражнения.Кофичките ли са най-добре?

Един съвет от Арнолд за подсичане на гърдите - суперсерии Пуловър+кофички

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1