13.05.10
11:54
v
Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 13.05.10 19:27.
Коментари относно програмата ти може и да не получиш, ако се питаш защо:
1. Целият ти пост е пълен с правописни грешки, би ли споделил колко имаш по български език и литература / по принцип безгрешни хора няма, ама ти на почти всеки ред имаш по 1, 2/.
2. Дал си някакви данни за себе си, но те не са достатъчни. А какви са ти целите, стажът не е ясно.
3. Ако редактираш поста си, може и да получиш коментари за програмата си.
13.05.10
12:18
казано от karpi на 13.05.10, 12:08:
Коментари относно програмата ти може и да не получиш, ако се питаш защо:
1. Целият ти пост е пълен с правописни грешки, би ли споделил колко имаш по български език и литература / по принцип безгрешни хора няма, ама ти на почти всеки ред имаш по 1, 2/.
2. Дал си някакви данни за себе си, но те не са достатъчни. А какви са ти целите, стажът не е ясно.
3. Ако редактираш поста си, може и да получиш коментари за програмата си.
Не мисля че това е форум за правопис мисля че достатач се разбира какво сам писал
целите са да покачa кг от които повечето да не са мазнини
тренирам от година и 1-2 месеца потая програма специялно от 3-4 месеца сас леки изменения
13.05.10
13:58
Така като гледам още ти е рано за фитнес,като съдя по грамотността ми се виждаш около 10 годишен.
За програмата ссъщто няма нищо общо.Какви са тези 10 упражнения?? Вземи прочети малко във форума(може и малко учебници)
Пример с програмата за гАрди -махни тези 10 упр. и включи Лер,полулег+1,2 доизпомпващи.За грАб прави набирания,чукове и някой скрипец.
Мнението беше редактирано от NeverBeckDown на 13.05.10 13:59.
13.05.10
19:27
Ха добре дошъл във форума.
Изтървал съм драмата, но трагедията нема да пропусна....
Все пак колеги, молбата ми е освен да се прави забележка на съвсем пресните потребители и да се прави опит да им се помогне... 1-2 пъти. Просто като препоръка.