Дневникът на Ена

Темата е заключена.
Прескочи до:
EN

06.05.10
07:36

добро утро  :) Аз съм Елена. На 24 години съм ... поразчетох се малко из вашите дневници за да ми дойде идея как да започна (и смелост :P ), иначе следя сайта от повече от година  :) .От 2 седмици ходя на фитнес в университета. От 3 години се занимавам с различни фитнескурсове ( 2…3 пъти в седмицата предимно следобед ). Висока съм 165 и тежа 60 кг (при което не ми става весело сутрин :( ) . До миналата зима никога не съм била повече от 54-55 кг ...и после дори не се усетих как стигнах 60 ,както и да е ...минало свършено. Целта на дневника ми е малко повече да се контролирам ... да открия защо не мога да стигна до мечтаните си кг и да постопя подкойните мазнини от зимата  :). Давам мерки (след 2 sed сте се измеря пак и сте допълня :) )

Г: 89(06.06.2010 -87)
Т: 68 и 80(това са паласките :) (06.06.2010-67;75\76 ...spored zavisi)
H: 93
Б:52(06.06.2010-50,5)

И сега сте си дам менюто от понеделникдо вчера като и трите дни и днес включително беше едно и също

9:00 3 с.л трици + 2с.л. извара 10 гр масло и 15 гр сирене
11:00 1 ч кис. мляко
13:00 Домати с моцарела(ниска масленост) 40гр + 150 гр пилешко + 1 пудинг без захар (86 ккал)
15:00 шепа ядки и стафиди +кафе с малко мискомаслена сметана
..вечерята вече е по различно време  зависи гога съм ходила до залата :) Състои се от салата домати и краставици или омлет на тефлонов тиган :) За малко да забравя .. понякога ми се случва да  хапна и няколко ягоди но не повече от 3-4 :)

За мен това не е диета а си  ми е нормалното хранене независимо дали спортувам или не ... Събота и неделя си позволявам 1 и  1\2 хлебче със сиренца на закуска и повечко плодове ,понякога 1 парче торта или няколко блокчета шоколад ,но и това сте опиша . Трябва някак да променя храната ... мн ми се иска за august да смъкна поне 3-4 кг :). Основният ми проблем в момента е че 90% от времето си съм седнала зад бюрото и пиша или уча ... Спортният център е точно до мен както и университета ... Не мога да измисля как да вкарам повече движение и кога да тренирам ...мн сте се радвам ако някои ми даде съвет по този въпрос (и не само :) )

честит празник на всички :)

Темата беше редактирана от Ena на 10.06.10 07:53.

06.05.10
10:37

Здравей и добре дошла! Не виждам никъде месо или риба?  Иначе всичко останало ми се струва долу горе добре. Но все пак трябва някой с по голям опит да се изкаже. За движението,движи се вкъщи не се застоявай много,можеш да правиш клекове,леки подскоци има много варианти.Просто се раздвижвай от време на време. Ако може да опишеш някоя от твоите тренировки във фитнеса така останалите ще ти дадат съвет и напътствия за подобрение и постигане на целите ти.
Успех

06.05.10
12:18

Здравей и от мен и добре дошла :))

Hiya е права, гледай да разнообразяваш повече менюто си, не се ограничавай само в това - яж месо, риба /по-мазните са за предпочитане заради мастните киселини/, зехтин, ядки, сирене, кашкавал, извара, сметана, кис.мляко.... Имаш много голям избор - избираш и ядеш! ;)
Не изключвай и въглехидратите - сутрин за да заредиш организма с енергия е за предпочитане овесени ядки, плодове, пълнозърнест хляб и др. Ако толкова не можеш без шоколад гледай да е с по-голям процент какао.
Можеш да погледне дневникът на inis9 - тя ми е идол в храненията ;)
И най-важното... спорт и движение му е майката... дай повече инфо за тренировките ти, ще се опитаме да те насочим в правилна посока!

Хубав ден ти пожелавам.

EN

06.05.10
13:36

Благодаря ви

мн за посрещането :) . Ясно ми е на мен  че без движение нищо не става , но както писах и преди .. нямам възможност мн да се движа през деня защото съм заета на бюрото през цялото време и уча и  края на другия месец имам 4 мн големи и важни изпита :( .Мога да отскачам и по 2 пъти на ден до фитнеса даже .. но това ми е максимума. Колкото до месото и рибата извара и кисело мляко ... те присъстват постоянно в менюто ми :) имам тренировка с инструктор другият вторник и тогава надявам се да мога да опиша повече .Засега дори имената на уредите не знам ...просто си избирам поносими кг и правя упражненията по картинките на серии 3x15 :) Най-вече ползвам степер и пътечка .

Започвам с 5

мин ходене 5км\х после 10мин. бягам с 9 км\х и 2-3 пак 5км\х ,след това правя няколко вида коремни преси ... харесвам си няколко уреда ... и завършвам с 15 мин. степер и 20 мин пътечка . ... Не знам в кг от 2 sed. няма промяна ... но имах и рожден ден скоро и там доста се поотпуснах  ,може и затова да е. Това което описах е 2-3 пъти в седмицата и 3 пъти ходя на фитнескурсове и тае-бо(за тях не знам какво да описвам -подкачам на силна музика и доста се поизпотявам :P ). Надявам се най скоро да мога да опиша една тренировка по-добре :) .Наистина не знам къде бъркам ...явно хапвам повече отколкото горя ... не знам? Храната ми за днес :

6.05.10
9:30 каша от трици 10
гр масло и мъничко сирене
13:00 пиле (гърди) + 30
гр моцарела (обезмаслена),домати +пудинг без захар с малко стафиди и ядки и 1с.л. сладко от ягоди +1 оризовка
...засега е това ... по късно ще съм на

фитнескурс в 18:30 не знам какво да хапна преди и след това ? Ако някои има идеи ... сте се радвам да ги чуя

06.05.10
14:06

Здравей и от мен и успех.
Какъв е този фитнес курс, на който ходиш. Ако искаш да сваляш е добре преди тренировка да хапнеш някакъв плод по избор и СП, а след тренировка пак СП и бързи въглехидрати - плод, стафиди или нещо друго.

EN

06.05.10
15:32

казано от karpi на 06.05.10, 14:06:

Здравей и от мен и успех.
Какъв е този фитнес курс, на който ходиш. Ако искаш да сваляш е добре преди тренировка да хапнеш някакъв плод по избор и СП, а след тренировка пак СП и бързи въглехидрати - плод, стафиди или нещо друго.

Благодаря за съвета ... но малко съм объркана да си призная ... нали уж беше хубаво да се ограничават въглехидратите ? Тъй като уча ... и се нуждая от тях все пак (храна за мозъка все пак биохимия уча :P )Гледам да ги ограничавам впървата част на деня ? А колкото до курсовете ... те са винаги различни общо взето 35 мин аеробна част и 20 мин. земя и после 5 мин. растягане. А СП нямам ... и дори не знам дали трябва да си купя аз наистина имам минимален разход на енергия през деня, затова режа ккал откъдето мога ето защо плодове почти не копувам и си позволявам по 200 гр mix от ядки и стафиди на седмица. Преди спорт не ям нищо поне 2 аса (и без др стомаха ми не го понася ) ... проблема ми е след това какво да апна или да не хапна ако съм приключила в 19 примерно ... колко време след това да изчакам с храната и лошо ли е тя да се състои само от салата с кис. мляко (примерно) ?

EN

06.05.10
18:52

Допълвам набързо остатъка от храната за днес

16:00 2 оризовки +50 гр извара 30 гр шунка 3ягоди
18:00 спорт
20:30 омлет от 1яйце и 50 гр извара + 2 мин домата и малко кисело мляко

Това е за днес. Приятна вечер

P.С. надявам се тия дни да мога и някоя и друга снимка да кача :)

06.05.10
18:53

Здравей и от мен.Момичетата вече са ти дали много добри насоки.Можеш да разгледаш другите дневници,ще научиш страшно много от тях.Според мен ядеш малко.След тренировка задължително яж,няма значение кога е приключила тя.И наистина без спорт не става,но храната е много по-важна.Научи се да хапваш повече и по-качествена храна.Този пудинг като е без захар,не значи,че става за нещо.В повечето случаи ги тъпчат с какви ли не боклуци.Успех и не се предавай.Тук винаги можеш да намериш помощ,но и сама трябва да прочетеш някои работи. :)

EN

06.05.10
19:16

казано от kaka.Lara на 06.05.10, 18:53:

Здравей и от мен.Момичетата вече са ти дали много добри насоки.Можеш да разгледаш другите дневници,ще научиш страшно много от тях.Според мен ядеш малко.След тренировка задължително яж,няма значение кога е приключила тя.И наистина без спорт не става,но храната е много по-важна.Научи се да хапваш повече и по-качествена храна.Този пудинг като е без захар,не значи,че става за нещо.В повечето случаи ги тъпчат с какви ли не боклуци.Успех и не се предавай.Тук винаги можеш да намериш помощ,но и сама трябва да прочетеш някои работи. :)

знам за движението ,но както вече няколко пъти казах ми е доста трудно уча за изпити и съм си в стаята по цял ден :( затова се опитвам да компенсирам със спорт всеки ден  .Не мисля че ми е малко храната .. мн ако ям ми се доспива :) има дни в които и хапвам повечко де :P просто напоследък нямам никакъв апетит . средата на юли ми свършват изпитите и сте се движа повече а най-хубавото е че сте си се прибера в България :)

06.05.10
20:03

От подписа ти виждам,че учиш в Германия,аз също.В момента си пиша дипломната работа и не мисля,че ми е по-малко натоварено.Въпреки това има време за всичко-и за нормална храна и за спорт.Въпрос на организация е.Не можеш обаче да ме убедиш,че от сутрин до вечер седиш над учебниците.Ако е така,наистина ти съчувствам.Работата на повечето хора е такава,че се налага през повечето време да са зад бюрото.Опитвам се да ти кажа,че храната е не по-малко важен фактор от спорта.Ако искаш да постигнеш целта си,започни да обръщаш внимание и на нея и спри да се оправдаваш с ученето. :)

07.05.10
04:27

Здрасти, аз се включвам да ти пожелая успех.
Другите са ти дали насоки най-вече за храненето. Аз съм на същата височина и започнах преди 2 години от същите килограми като твоите. Свалянето е трудно, но после като свикнеш да ядеш винаги когато усетиш най-малкия признак на глад без да преяждаш и всичко си идва на мястото :)
А с твоята специалност си много навътре за процесите в тялото, които стават на химическо ниво. Успех и в ученето, разбира се :)

EN

07.05.10
08:24

Добро утро :) .Ами 2 месеца сте трябва да съм нонстоп зад бюрото :( иначе рискувам да си остана тук и лятото . Колкото до храната ...аз винаги съм мислела че е въпрос на порции .Гледам поне 4-5 пъти на ден да се храня  и глад изпитвам рядко общо взето винаги малко преди да дойде време за следващото ми хранене . Гледам да се храня съобразно нивото на кортизола в тялото и да поограничавам въглехидратите . Сте си пиша дословно менюто тази седмица и ако наистина ви се струва недостатъчно ... може и да пробвам да поовелича храната , но тогава сте започна да качвам кг ... предполагам. Структората на тялото ми е такава че имам слаби и сравнително дълги крака ,къс торс и ... доста големи ръце (по мое мнение) и трупам мазнинки по гърба и в корема. Сте се опитам в неделя да добавя снимки .
В последните няколко дни имам страшен глад за сладко ( МЦ ... какво да се прави ).

казано от Anelia на 07.05.10, 04:27:

Здрасти, аз се включвам да ти пожелая успех.
Другите са ти дали насоки най-вече за храненето. Аз съм на същата височина и започнах преди 2 години от същите килограми като твоите. Свалянето е трудно, но после като свикнеш да ядеш винаги когато усетиш най-малкия признак на глад без да преяждаш и всичко си идва на мястото :)
А с твоята специалност си много навътре за процесите в тялото, които стават на химическо ниво. Успех и в ученето, разбира се :)

Видях ти снимките в галерията ... уау ... има и да си мечтая за такова тяло :) На мен  ми се иска просто да да се постегна за лятната почвка ,като не смятам след това да спирам спорта все пак  ми доставя удоволствие ме зарежда с енергия.  Един много приятен почивен ден на всички :) довечера сте добавя храната и спортната активност

EN

07.05.10
14:13

Много  дъждовен и студен ден... направо измръзвам :)
07.05

8:30 чаша зелен чай и вода с лимон и ленено семе
9:30 каша от трици масло и сирене +1 с.л. сладко от ягоди
11:30   шепа ядки и стафиди
13:30 тиквичка на фурна+омлет от 1 яйце и извара+ КМ с ягоди
15:30 Corny :( (без захар )кафе +2 оризовки с извара и телешка шунка +кафе
17:00-18:30 Кик-box

... смятам да хапна тиквички на фурна с моцарела ... не знам още по кое време
Знам за корнито че не е хубава храна ... но мн ми се яде нещо сладко а така или иначе имам цял пакет купен

20:00 Тиквичка на фурна с доматен сос +60 гр моцарела + 100 гр кварк с kраставица и зехтин

След малко сядам да уча ... утре смятам да отида на фитнес сутринта на гладно ... някъде бях чела че било най ефективно за отслабване :)

Мнението беше редактирано от Ena на 07.05.10 18:50.

EN

08.05.10
13:19

Здравейте съфорумци :) на бързо се записвам днес че мн работа ме чака (днес ми е денят за пазаруване пране едно др :P )

8:00-8:30 Пробвах да потичам малко ... но нещо взима да ми прилошава сутрин и съм мн слаба и вместо тонизирана ... после можех веднага да заспя :)
9:30 каша-овес. трици цоттаге малко сирене(12%) и масло
11:30 корни 20 гр
13:30 тиквичка с 60 гр моцарела (9%)+ 125 гр Сьомга + Шепа ягоди с кварк+20 гр корни (да си призная .. преядох.. още ми е надут стомаха и... така ми се спи :)

Днес няма да има др тренировка ... затварят фитнеса в 17:00 ... но и почивката си е хубаво нещо :P

Усмихнат и приятен ден на всики

Мнението беше редактирано от Ena на 08.05.10 17:51.

EN

08.05.10
17:57

Допълвам ...

16:30 кафе с мляко
19:30 100гр пилешко + домат с 50 гр моцарела(9%) + малко сирене

EN

08.05.10
20:20

Fyre ? какво мислите за него ... може ли някои  който го е пил да сподели мнение ... чудя се дали да си го поръчвам ? Поразчетох се в нета ... но нещо не мога мн да схвана ... той най мн кофеин има ... не е ли по добре просто да си купя кофеин на таблетки.. ай по ефтино сте ми дойде  :P .

Мнението беше редактирано от Ena на 23.05.10 20:18.

08.05.10
22:26

Ако искаш моето мнение,съвсем искрено те съветвам да изчакаш.Повечето отзиви за Fyre са позитивни,включително и аз бих ти го препоръчала.Въпреки това не бързай с добавките.На този етап обаче ми се струва,че не си изчерпала потенциала на тялото си да сваля само.Няма вълшебни хапчета.Оправи си храната,после си оправи тренировките и чак тогава ако нямаш напредък,взимаш Fatburer.

Мнението беше редактирано от Liberty на 08.05.10 22:26.

09.05.10
00:00

казано от Ena на 07.05.10, 14:13:

Много  дъждовен и студен ден... направо измръзвам :)
07.05

Знам за корнито че не е хубава храна ... но мн ми се яде нещо сладко а така или иначе имам цял пакет купен

По-добре си купи натурален шоколад с висок процент какао - например 70% и нагоре... в това корни има малтитол и какви ли не други вредни подсладители, които заместват захарта... и от тях освен да ти се дояжда повече и да си тровиш организма с боклуци друго не може да се случи :)

EN

09.05.10
08:04

Ами мисля че съм го достигнала ... Не съм мръднала нито грам от месеци съм все едни и същи кг :( ... Сте си помисля още малко а сега сте гледам да пооправя храната ... приемам критики и сте се пробвам  да правя и корекции :)
  А колкото до снимки на мен самата ... сте изакам да ми мине корема (ПМС) и тогава сте кача  :)

8:00 овесена каша с cottige масло и сирене
10:00 кафе с мляkо + оризовка

Мнението беше редактирано от Ena на 09.05.10 09:16.

EN

09.05.10
10:14

Реших да кача 2 снимки ,да мога и аз ( надявам се  ) да имам база за сравнение ... това е мястото където ми се ще най

мн да стегна и да пооправя (освен всичко останало )

EN

09.05.10
18:56

Добрa вечер  :) да допиша храната  :

11:30 Корни (последното)13:30 пилешко с домати краставици +кварк с няколко ягоди +оризовка
15:30 оризовка с кварк+ чай с мед
17:30 тренировка *20:15 вечеря същата като обяда само без десерта

*Аз дори не знам как да я опиша но сте пробвам :)

15 мин Степер
10 мин пътечка
Всички уреди за корем които имаше в залата +рамене и гърди
25 интервал на пътечка 12км\х 6.5км\ ... това е

Не знам с какви скорости се правят тези интервай аз само си импровизирах :?
Това е от мен за днес ... чакам корекции оносно храната ... сериозно съм решила да я подобря :)

Лека и спокойна вечер на всички

09.05.10
19:05

Браво, в добра форма си, има още малко накъде, все пак няма идеален корем. Според мен не трябва да гледаш кантара, той може да показва едно и също, но в същото време ти да сваляш мазнини.

EN

09.05.10
19:42

казано от fam0us на 09.05.10, 19:05:

Браво, в добра форма си, има още малко накъде, все пак няма идеален корем. Според мен не трябва да гледаш кантара, той може да показва едно и също, но в същото време ти да сваляш мазнини.

Дано да е така  и затова да не се сменят цифрите :P Аз не целя ... плочки или нещо такова ... просто ми се иска като седна да няма гънки и да изглежда всичко  симетрично  ... винаги може и по добре

09.05.10
20:10

казано от Ena на 09.05.10, 19:42:

казано от fam0us на 09.05.10, 19:05:

Дано да е така  и затова да не се сменят цифрите :P Аз не целя ... плочки или нещо такова ... просто ми се иска като седна да няма гънки и да изглежда всичко  симетрично  ... винаги може и по добре

И от мен съвет...наистина не гледай изобщо кантара, огледалото му е майката :) Спряла съм да се меря от около 2 месеца и разчитам само на огледалото и сантиметъра ;)

09.05.10
20:17

Нещо не ми харесва яденето ти... виж разгледай дневниците на другите и ще имаш много по-добра представа как точно да си нагласиш менютата - бих ти препоръчала дневника на inis9, karpi, S_L, и още многоооооо... моя от части въпреки че още има какво да се подобрява...

Закуската ти е ок, ама обяда и вечерята на момента ти бягат много... зехтин, ядки, риба не ядеш ли?

Мнението беше редактирано от libra на 09.05.10 20:22.

EN

10.05.10
14:30

казано от libra на 09.05.10, 20:17:

Закуската ти е ок, ама обяда и вечерята на момента ти бягат много... зехтин, ядки, риба не ядеш ли?

Хапвам си ... даже съм ги описвала в предишни постове .просто пазарувам 1 път в седмицата и като свършат чак другата седмица пак зареждам :) копувам си mix 200гр ядки +стафиди .Зехтин също доволно си косъмирам ... както и тиквено и авокадово олио (даже наскоро видях и едно от канабис и смятам д го пробвам и него :P ) Все от някъде трябва да си компенсирам мазнините защото млечните които ползвам с ниска масленост .

Да се отчета и за днес :)

8:00 чай + вода с ленено семе и лимон
9:00 овесена каша масло сирене
11:00оризовка с 1 4.л. мед + няколко ягоди
13:00 аспержи с лакс + кисело мляко кварк ягоди и 1\2 ябълка
14:30 оризовка с мъничко мед + кафе
16:30 кафе (мн ми се спи а не съм си минала материала за днес )
18:30-19:30 Тае-бо
20:30 яйце\а + домати с моцарела
Това е за днес :)

10.05.10
19:23

казано от Ena на 10.05.10, 14:30:

казано от libra на 09.05.10, 20:17:

Хапвам си ... даже съм ги описвала в предишни постове .просто пазарувам 1 път в седмицата и като свършат чак другата седмица пак зареждам :) копувам си mix 200гр ядки +стафиди .Зехтин също доволно си косъмирам ... както и тиквено и авокадово олио (даже наскоро видях и едно от канабис и смятам д го пробвам и него :P ) Все от някъде трябва да си компенсирам мазнините защото млечните които ползвам с ниска масленост .

Да се отчета и за днес :)

8:00 чай + вода с ленено семе и лимон
11:00оризовка с 1 4.л. мед + няколко ягоди
13:00 аспержи с лакс + кисело мляко кварк ягоди и 1\2 ябълка
14:30 оризовка с мъничко мед + кафе
16:30 кафе (мн ми се спи а не съм си минала материала за днес )
18:30-19:30 Тае-бо
20:30 яйце\а + домати с моцарела
Това е за днес :)

Към закуската можеш да добавиш повече сирене и яйца например, за обяд можеш друг източник на белтък да вкараш - месо, риба, яйца. Нека зеленчуците, ядките, семената също да присъстват по-често в режима ти. Като че ли ти е малко храната, ние само си даваме акъли да ядем, а всяка от нас яде толкова малко - трябва да се вземем в ръце май! :) :P
Това в бялата купичка какво е - овеса със сирене и масло ли? Много вкусно ми изглежда. Заприлича ми на попарка, а едно време много я ядях и много я обичах..

Мнението беше редактирано от S_L на 10.05.10 19:25.

EN

10.05.10
20:07

казано от S_L на 10.05.10, 19:23:

Това в бялата купичка какво е - овеса със сирене и масло ли? Много вкусно ми изглежда. Заприлича ми на попарка, а едно време много я ядях и много я обичах..

Той и вкуса е подобен :) това ми е новата закуска .Харесвам я точно защото има един такъв... носталгичен вкус :P .Яйца вече не мога на закуска ,месеци наред нищо др не съм закусвала и затова сега малко намалих че да ми станат пак вкусни :) . Знам че е малко , Затова и днес си поръчах протеин и тия дни трябва да пристигне (нямам търпение ). Количеството е малко но навици трудно се променят ;)

EN

11.05.10
17:58

Добър вечер на всички :)

11.05

10:30 овесена каша + сирене и масло
11:30 оризовка със слядко
13:00 2 яйца(на омлет с прясно мляко )+ салата домати\зехтин + малко холандес
14:00 2 оризовkи с мед
и.. тука става лошо вече .. около 60-70 гр стафиди покрити с  черен шоколад + няколко бразилски ореха
17:00 Тренировка (Днес ми бесехе с инструктор :) )
19:30 пак шепа стафиди с шоколад :( не можах да се сдържа мн ги обичам и скоро няма да си ги купя ;)
20:00 2 яйца + цоттиге+ домати\зехтин + 200 гр ягоди

Днеска от храната не съм доволна (мн сладконтии имаше :( ) От тренировката съм доволна  не мога да я опиша още в подробности сте цитирам инструктора :P ’ Сте тренираме големи мускулни групи след като искаш да смъкваш мастна тъкан. Кардио сте си правя ... а с уреди през ден :) Утре сте се ги препиша и сте добавя :)

Сега сядам да поуча малко и да хапна :) Лека вечер на всички

11.05.10
20:13

Eнаааааааа, днес си се омазалааа, стягай се! :) Влез в ритъм и всичко ще е ок. Стига с тези сладки и боклуци...

EN

11.05.10
20:34

казано от libra на 11.05.10, 20:13:

Eнаааааааа, днес си се омазалааа, стягай се! :) Влез в ритъм и всичко ще е ок. Стига с тези сладки и боклуци...

Е ... чак да съм се омазала ... не мисля ... стафиди с черен шоколад около 200-250 ккал бяха и потичах допълнително :P че не е хубаво и не бива да ми става навик така е .Но все пак искам аз да ям храната а не тя мен :) .Не бива чааак толкова насериозно да се приемат нещата ... според мен поне :)

EN

12.05.10
12:24

Здрравеите :) Днес ми пристигнаха протеините и естетвено веднаги ги пробвах ммм... то било мн вкусно бе :P

12.05

11:00 малко протеин с вода
13:30 омлет(2яица+мляко и мъничко гауда) спанак с около 50 гр извара + сладолед(протеин ягоди извара+няколко кубчета лед в блендера мн добре се получи)
17:30 Протеинов сладолед с ягоди 
20:00 тренировка (после сте я описвам)
22:30 протеин +150 гр извара

p.s.вече няма да си пиша какво съм запланува предварително че е доста глупаво постоянно да го променям :)

Днес мн напрегнат ден мн имам да пиша и в петък да го предавам .В една купичка до бюрото имам ядки и стафиди (не повече от 50гр и си хапвам от време на време :)

Това е засега .... успешен и енергичен ден на всички

Мнението беше редактирано от Ena на 12.05.10 20:29.

EN

12.05.10
20:40

Сега .. тренировката :)
15 мин. пътечка интервално 12км\х 7км\х
легпрес 3x15
One-Chest- press 3x15
Verical-press 3x15
Nitro-preacher-curl 3x20
seated-dip 3x15
Имаше и едно където си разтварях ръцете назад ... но него не мога да го открия и не знам как се казва ... за долен трапецовиден
корем (повече отколкто можех сега всичко ме боли този инструктор не го харесвам вече :P )
хиперекстензии 3x20 и накрая 
пътечка 20 мин интервално .

това е ... тежестите трябва да си ги препиша от картата че сега не ги нагласям сама ... но със сигурност са мн малки :)... Не знам .. тези с повечето опит да кажат какво мислят защото ... той си е ясно аз нищо не разбирам и само слушам и изпънявам :)

Мнението беше редактирано от Ena на 12.05.10 21:03.

12.05.10
20:56

казано от Ena на 12.05.10, 20:40:

Сега .. тренировката :)
15 мин. пътечка интервално 12км\х 7км\х
легпрес 3x15
... и още 2 дето на преса завършваха пак 3x15 за ръце гърди рамене
корем (повече отколкто можех сега всичко ме боли този инструктор не го харесвам вече :P )
хиперекстензии 3x20 и накрая пак пътечка 20 мин интервално .

p.с. трябва да им науча вее имената на тия уреди (глеах и във дадените във форума упражнения ама не мога да ги  позная всичките ... за по- лесно сте намеря картинки и се надявам някои добър човек да ми каже как се казват :P

Ти се пробвай да ни ги обесниш, пък ние ще ти кажем ;) На уред ли си ги правила тези за гърди, ръце, рамене или с дъмбели?

EN

12.05.10
21:15

Аз ги намерих вече .. почти всичките и си редахтирах поста :) ... е какво мислите като се имат впредвид целите ми .

не с дъмбели ... нищо не ми каза ..не знам?

EN

13.05.10
21:41

Здравейте ... днес нетренировъчен ден , но затова пък цяла сутрин съм обикаляла по студа да се занимавам с глупости , които няма смисъл да описвам :)
13.05
8:00 овесена каша масло сирене
12:00 200г изварен сладкиш (без блата)
15:30 скариди с аспежи +салата домати +малкo сос холандес
16:30 50 гр слънчоглед
18:00 150 гр ягоди
21:30 протеин с извара и няколко ягоди

Лека вечер на всички

14.05.10
04:44

казано от Ena на 13.05.10, 21:41:

Здравейте ... днес нетренировъчен ден , но затова пък цяла сутрин съм обикаляла по студа да се занимавам с глупости , които няма смисъл да описвам :)
13.05

Лека вечер на всички

Тук не виждам нито свестен обяд, нито вечеря...  Постарай се малко повече, ядеш малко! :)

EN

14.05.10
07:12

казано от libra на 14.05.10, 04:44:

казано от Ena на 13.05.10, 21:41:

13.05

Лека вечер на всички

Тук не виждам нито свестен обяд, нито вечеря...  Постарай се малко повече, ядеш малко! :)

Обяда малко е изтеглен(в 15:30) А вечеря верно нямаше свясна :( изобто не ми се хапваше цял ден .... не знам защо ... а и нали и тренировка нямащге... така че реших толкова фатално едва ли ще е все пак си разтворих млъко протеин и си хапнах извара (и за слънчогледа ми беше мн гузно и той май обърка нещата :) ... Днес ще е по добре ... няма сега да описвам ... довечера сте да е .
Успешен ден на всички

EN

14.05.10
13:02

Днес...
14.05

7:30 пилатес с фитнес топка
9:00 овесена каша сирене масло + 1\2 грейпфрут
10:00 15 гр черен шоколад 80%(всичко над 70 не може вече шоколад  да се нарече ... поне според мен )+ 2 пълнозърнести бисквити и кафе
11:00 шепа ядки
12:00 шепа ядки +стафиди
13:00 Протеинов шейк с извара и ягоди
15:00 извара с 2 яйца на фурна + няколко пълнозърнести бисквити+ кафе

... остатъка (ако има такъв че сте се пръсна вече ) сте го довя довечера ... Напоследък нещо не мога да се прибера наврема и все  обядвам по никое време :(  утре пак ме чака дълъг ден в библиотеката ... ужас не ми се мисли просто  :) А кофтито е че там храна не мога да си взема ... друго освен ядки примерно... даже и вода не може да се вкарва . Днес май няма и свясна тренировка да има че ФИЗ е затворен ... сте пробвам нещо в кaсти да направя поне :)

Мнението беше редактирано от Ena на 14.05.10 13:03.

EN

14.05.10
19:07

Да .. допиша и за днес храната :)
17:00 2 пшеничени крекера малко ядки и извара
21:00 зеленчуци скариди и 1 домат +извара и 2 пълнозърнести бисквити

Това е за днес ... утре трябва да си наваксам със спорта .Нещо май се разболявам че ми е едно криво и мрачно и времето е дъждовно и мн работа ... да се наспя и да ми минава :)

EN

16.05.10
18:30

Здравейте :)

Последните 2 дни голяма лудница тук при мен ... няколко приятелки решиха да дойдат на гости за уикенда и затова и не съм писала .нямаше мн изцепки ,нямаше и спорт ,но имаше изразходване на мн енергия и мн положителни емоции :)

15.05

9:30 Един дъъълъг брънч :P 1 и 1\2 пълнозърнесто хлебче малко cottege,масло ,сирене ,мед плодове +1 парче Käsekuchen (Абе мн си беше ... но съм си  доволна )
14:00 1 крекерa+няколко пълнозърнести бисквити
16:00 йордански дънер без  сос и картофки
20:00 постен гювече и малко Käsekuchen (винаги го ям без блата)
... после окло 300 мл sekt (за цялата вечер е нямаше как ...май с танци си го изгорих :) )

16.05

10:30 пак същата закуска от вчера
16:00 малко ядки и ягоди
17:00-18:30 пилатес
19:00 постен гювеч +пилешко бутче й около 20гр сирене
22:00 извара с малко протеин

Това е засега ...ако има промени сте редактирам утре :)спокойна вечер на всички

Мнението беше редактирано от Ena на 17.05.10 14:20.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1