21.03.05
18:00
Здравейте имам голям проблем с качването на килограми. Аз съм висок 1.90 и тежа само 63кг!!!!!!!!!!!!!! счупвам се от ядене по цял ден и нисхто не качвам я си хапвам всякакви несхта меса секви, макарони, ориз и секви други боклуци и нито грам не мога да кача вече 3 месеца. имам добре оформено тяло нямам мазнини в корема АБЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ МЕНЕ моля ви се помогнете.
Моля внимавайте каде пускате темите си!
Емил
За какво ти е да дебелееш? Мазнините нито са красиви, нито здравословни. Тръгни на фитнес да качиш малко мускулна маса.
Може да пуснеш едно примерно меню, какво ядеш за деня, за да ти кажем какво да промениш.
bugatti, И аз си въобразявах едни такива глупости по едно време... ама като понатрупах знания всичко ми се изясни.
1) Многото ядене не означава, много хранителни вещества за организма
2) Тренривките може да са ти тоталзо цбъркани
3) Възстановяването да ти куца
4) Да те мързи да съчетаваш и тренираш както трябва.
Абе причини хиляди има.
Да не те стряскам... ама изследвал ли си се? 1.90 - 63кг е доста малко. Откровено казано вероятността да имаш някакъв здравословен проблем не е малка... :? Пак ти казвам, не искам да те плаша, но си направи изследвания. По-добре е да всемеш мерки ако ти има нещо.
Много здраве и поздрави!
21.03.05
23:43
[quote author=“bugatti”]Здравейте имам голям проблем с качването на килограми. Аз съм висок 1.90 и тежа само 63кг!!!!!!!!!!!!!! счупвам се от ядене по цял ден и нисхто не качвам я си хапвам всякакви несхта меса секви, макарони, ориз и секви други боклуци и нито грам не мога да кача вече 3 месеца. имам добре оформено тяло нямам мазнини в корема АБЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ МЕНЕ моля ви се помогнете.
Моля внимавайте каде пускате темите си!
Емил
Абе аз съм 175см/71 и си мислех че съм слаб:). Прецени храната така че да стане оптимална диетата ти. Много ядене наистина не значи качване на маса, но качествено ядене- да( провери раздела на сайта за да си направиш правилна диета, и яж повече от 5 пъти на ден). Не се претоварвай в почивните дни, примерно ако риташ често футбол не очаквай големи резултати. И тръгни на фитнес- приемай много протеини и въглехидрати и ако си здрав няма начин да не качиш. Ако и така не качиш- отиди на лекар за всеки случай.
23.03.05
14:32
...
Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 07.04.14 21:53.