12.05.10
18:35
Вече се натъкнах и на други теми по въпроса ми, но нещата се менят постоянно, така че се извинявам за дублирането предварително.
Интересува ме дали се сещате за приличен фитнес в района на Софийския Университет, английската гимназия, който да не е и прекомерно скъп. Ако може пуснете и ценова листа, благодаря.
казано от Cobrix на 12.05.10, 18:35:
Вече се натъкнах и на други теми по въпроса ми, но нещата се менят постоянно, така че се извинявам за дублирането предварително.
Интересува ме дали се сещате за приличен фитнес в района на Софийския Университет, английската гимназия, който да не е и прекомерно скъп. Ако може пуснете и ценова листа, благодаря.
Точно до английската гимназия на бул. Дондуков има закусвалня (Джумаята май, или каквото беше там) и до нея има платен паркинг. През паркинга се минава за да се влезе във фитнеса, а парите ги събира човекът от паркинга, така че може първо през него да минеш. 2 лева е тренировка, 20 лева е месечен достъп, неограничен.
Мястото е от най-добрите за ТРЕНИРАНЕ които съм виждал. Ако това търсиш, със сигурност ще ти хареса, препоръчвам с две ръце.
Мнението беше редактирано от G33K на 12.05.10 19:48.
14.05.10
09:17
казано от G33K на 12.05.10, 19:48:
....
Мястото е от най-добрите за ТРЕНИРАНЕ които съм виждал. Ако това търсиш, със сигурност ще ти хареса, препоръчвам с две ръце.
Оборудването в залата прилича на класическите зали от 80-те - то може и така да е - не знам. Доста мръсно е там и не на всеки му харесва. През лятото става много задушно и ако тренират 6-7 човека трудно се диша. Вкусове всякакви.
п.п. Е в сравнение с “новите” зали, в които има телевизори, аквариуми, SPA, солариуми, надуваеми топки и т.н., определено предпочитам тази!
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 29.05.10 19:00.