Правилно ли е това(Геинер)

23.03.05
01:39

Пия геинер на фирмата ABB по 100гр на ден.50грама след тренировка и 50грама ве4ер преди лягане.разбарквам го с мляко и 2 сурови белтака.Правилен ли ми е на4ина на приемане на вьглехидратния протеин.Ако мойете си даите мнението.Аз сам 64кг и сам висок 167сантиметра.

23.03.05
14:55

Добре е !

23.03.05
15:05

само това ли 6е казе6

23.03.05
15:48

Изказвам моето мнение- не виждам смисъл от 2-та сурови белтъка, по-добре ги яж сварени, по-лесно се усвояват. Лично аз не бих го пил преди лягане, тъй като се опасявам от качване на мазнинки(гейнъра е предимно въглехидрати). По-добре пий сутрин след ставане, вместо вечер.

Успех

23.03.05
16:01

аз ходя сутрин на зала кам 9 4аса
и пиенето сутрин и след тренировка не е ли малко 4есто

23.03.05
16:04

[quote author=“deyan__bs”]аз ходя сутрин на зала кам 9 4аса
и пиенето сутрин и след тренировка не е ли малко 4есто

Тогава пий следобяд, преди 18 часа, а вечер си вземи млечно-яйчен протеин за да пиеш преди лягане.

23.03.05
16:10

а как е наи добре до го разделя за да има наи добар ефект

23.03.05
16:26

на 2 пъти по 50 грама е добре, може и 3х30 грама

23.03.05
17:48

аз го пия преди и след трнировката по 40гр,като тренирам в 18.00,отразява ми се добре,не знам али е правилно

Гейнера е много блага работа.
Обаче зависи какъв тип сте :roll:

всмисъл такъв: 

1. ако трудно качвате килограми,(бърз метаболизъм)
гейнера комбиниран с протеин с добра диета прави чудеса.

2. ако тялото ви е с среден метаболизъм излишното тъпчене с гейнер няма абсолютно никакъв смисъл :wink:

3. ако имате бавен метаболизъм, тялото ви по-бавно усвоява и преработва веществата, гейнера не се препоръчва, единственото което ще направите с него е да качите някой друг напълно излишен килограм.

конкретно за Деян

мисля, че 100гр. на ден са ти множко, това си е лично мое мнение, ако мога да определя типа ти, той е 2-я. Тялото ти ще стане перфектно накичено с мускули, но също така можеш перфектно да го накичиш с мазнини.
Консултирай се допълнително с трениор или с продавача в магазина (ако е активен билдер), те най-добре знаят и ще определят.

Успех

26.03.05
16:07

[quote author=“deyan__bs”]Пия геинер на фирмата ABB по 100гр на ден.50грама след тренировка и 50грама ве4ер преди лягане.разбарквам го с мляко и 2 сурови белтака.Правилен ли ми е на4ина на приемане на вьглехидратния протеин.Ако мойете си даите мнението.Аз сам 64кг и сам висок 167сантиметра.

Ми според мен не е правилно да се взима гейнера преди лягане... по скоро си има високопроцентни нощни протеини за тая работа. А приема на гейнера според мен трябва да е преди и след тренировка... има и други вариянти за прием но този ми се струва най-удачен
Успех !

28.03.05
19:44

сефте виждам някой от форума да е от бс.и аз сам от там.кайи каде ходиш на зала в кое даскало си.Извинявам се за офтопика ама така или иначе момчето е автор едва ли ще има нещо напротиф,То за обмяна на опит де.Айде
По-Здрави :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1