Zma - Dymatize z-force

24.04.10
16:07

Здравейте , реших да си зема 1 зма и се псрях на това silabg.com/bg/1646-DYMATIZE-ZFORCE.html защото има и някакви други екстри анаболни :D обаче гледам има Tribulus terrestris extraxt ( standartized for steroidal saponins ) пък не разбирам много и това steroidal saponins ме притеснява и като цяло и другите съставки освен зма , та понеже съм на 17 години и искам да попитам дали този продукт ми е пресилен или няма проблем

GR

24.04.10
17:33

казано от hardrlz на 24.04.10, 16:07:

Здравейте , реших да си зема 1 зма и се псрях на това silabg.com/bg/1646-DYMATIZE-ZFORCE.html защото има и някакви други екстри анаболни :D обаче гледам има Tribulus terrestris extraxt ( standartized for steroidal saponins ) пък не разбирам много и това steroidal saponins ме притеснява и като цяло и другите съставки освен зма , та понеже съм на 17 години и искам да попитам дали този продукт ми е пресилен или няма проблем

Не е пресилен, все пак това е “хранителна добавка”! Съчетай го и с друг суплемент, според критериите и целите ти ;)

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 24.04.10 17:34.

24.04.10
17:48

Дам ще си зимам и гейнер ;)

27.04.10
07:23

Тоя трибулус със ЗМА ти е напълно излишен, а като цяло и стимулатори на тестостерона. Насочи се към по-базови продукти. Може винаги да си вземеш и само цинк, но трябва да знаеш и как да го пиеш ;)

14.05.10
12:11

Искам да попитам понеже нали не трябвало да се пие с калции и следователно вечерта не трябва да пия извара , та кое е по наложително изварата или зма-то и няма ли някакъв варянт да се пият и 2те без да си попречат (в някакъв интервал от време или нещо др.) ? :)

14.05.10
21:46

Не са ли много големи дозите в този продукт?!

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 14.05.10 21:46.

15.05.10
08:39

Ами не знам не разбирам много :) ако са големи по по малко хапа ли да пия и по въпроса с изварата как да го направя ;)

Мнението беше редактирано от hardrlz на 15.05.10 08:40.

15.05.10
10:24

Принципно съм чел в bb.com, пие се 1 час преди лягане ZMA и веднага преди да си легнеш казеин, но примерът беше с казеин тъй като темите бяха със запитване за прием на ZMA и казеин.

15.05.10
12:24

Значи така ще го пия ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1