Лий Прийст - на върха! AUSTRALIA PRO GRAND PRIX V 2005г.

Темата е заключена.

20.03.05
23:40

Лий Прийст - на върха!
http://www.flexonline.com/05contests/05Aus/menpre/images/IMG_4868.jpg
След невероятната и най - добра форма досега австралийският херкулес взе първото място и остави след себе си Крис Кормиер. Това е първото участие на чудото от Австралия на родна земя. Вторият Крис Кормиер небеше във формата от провелият се само преди седмица в Сан Франциско турнир. Трети е Рони Рокел, който беше в най - добрата си кондиция досега и спечели покана за идващата Олимпия през октомври.
Четвърти остана Ярослав Хорват , който не спира да се развива и със сигурност ще се класира за Олимпия в някой от следващите турнири.
Пети е Майк Морис , сравнително ново име в профи спорта , което тепърва се доказва.
Така завърши австралийското гранд при и отново се разбра , че никога нищо не е ясно и големите изненади тепърва предстоят.

Камен Тасков

Финално класиране:

1. Лий Прийст*
2. Крис Кормиер*
3. Рони Рокел*
4. Ярослав Хорват
5. Майк Морис
6. Томас Стелинджър
7. Нийл Гарднър
8. Джим Педони
9. Пиетро Жилберто

*-Квалификация за мр. Олимпия 2005
Преджъджинг

21.03.05
10:01

Еее размазва ме от кеф това, яко за малкия глиган, напука му задника на Кормиер, браво, радвам се!  :)

Както се казва “Дребен ама вреден” :)

21.03.05
14:50

Yess !!! Hай-накрая джуджето спечели.

21.03.05
15:30

Ясно що е победил ма карай. Кормиер е много по-добър! Иначе доста слабо шоу е било, всички след Хорват са доста зле.

21.03.05
15:41

Да то на Оптимум гранд при в 3ката Ицо, Олегас и Роландас беха по-добри от тия от тва състезание след Хорват !
по-здрави

21.03.05
18:35

[quote author=“emil_mlo”]Да то на Оптимум гранд при в 3ката Ицо, Олегас и Роландас беха по-добри от тия от тва състезание след Хорват !
по-здрави

Ако питаш мен Олегас Зурас и в 10-ката на Олимпиа ще влезе. А мина допинг теста на световното...... :lol:

21.03.05
19:20

[quote author=”Чукундур”][quote author=“emil_mlo”]Да то на Оптимум гранд при в 3ката Ицо, Олегас и Роландас беха по-добри от тия от тва състезание след Хорват !
по-здрави

Ако питаш мен Олегас Зурас и в 10-ката на Олимпиа ще влезе. А мина допинг теста на световното...... :lol:

силно ме съмнява, беше толкова назобен, че теста на Олимпия няма да го вземе тоя път  :lol:  Просто мнение  8)

21.03.05
19:21

На Олимпия няма тест ! Ако имаше Рони обаче щеше да го вземе! (вервайте ми!)
Според мен са направили доста кофти на Ярослав, който беше за трети, поне според мен.
по-здрави

22.03.05
21:32

Както е мъничък Ли Прийст да очакваме и от Христомир нещо такова! Айде стискайте палци за есента в Тексас!

23.03.05
11:32

ще видите за кво става на въпрос в Тексас :)
поздрави

23.03.05
12:55

Абе на мене тия състезания нещо ми се струват наредени ! На всяко състезание различен победител . Според мен го правят с цел да зарибят хората ,че много претенденти за Мр.О и т.н.
Вашето мнение по въпроса ?

23.03.05
13:05

100% съгласен :)

23.03.05
14:43

що бре, я го виже кормиър колко вода е задържал... Лий Прийст е релефен на кост без грам вода... Супер е направо.. Но все пак мисля че 1997.98,99 му бяха най-добрите години... Сега не е токова добър като че ли... Мое мнение!!!

GO

23.03.05
19:05

maxx абсолютно си прав.1997 когато беше 5 ти на олимпиа приист беше в наи добра форма.като сравниа касетите от олимпиа 97 и арнолд класик 2005 разликате е голиама особено в релефа и сеперазиата в бедрата.тогава определено е бил в доста по добра форма :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1