24.04.10
21:45
Чудя се и аз ли да намина ;)
Здравейте!
Тренировката в неделя, 25.10.2010, отново в камерен състав - Valerious и аз :coolsmile: .
Този път без никакви аксесоари, пудовки и щанги.
Вариация на Running with Angie
В оригинала:
Running with Angie
* 100 pullups
* Run 1 mile
* 100 pushups
* Run 1 mile
* 100 situps
* Run 1 mile
* 100 squats
* Run 1 mile
Намалихме бягането на 400 м, вместо предписаните 1600 м (1 миля). Също така заменихме коремните преси с повдигане на краката, сгънати в коленете, от вис на шведска стена (има такава метална в двора на “Богоров”)
Резултати:
Valerious - 23:20 мин
Vic -25:40 мин
Впечатления:
В началото дръпнах напред и завърших 100-те набирания за 03:30 мин (нов рекорд за мен!) и с около 20 набирания пред Valerious. На бягането той ме настигна с лекота и започнахме лицевите опори почти едновременно. Завърши ги малко преди мен и оттам нататък нямах шанс да го настигна на бягането. На коремните преси (повдигането на крака от вис) се движехме с едно темпо, но с 30 повт разлика. На бягането Valerious отново увеличи разликата между нас, така, че когато той завършваше клековете, аз тепърва ги почвах. Valerious направи неговите 100 клека с малки прекъсвания, а аз моите в 1 серия, но внимателни и не толкова бързи. Финал на Valerious когато започвах моето последно бягане, т.е. той ме бие с 400 м бягане (02:20 мин).
Яка тренировка се получи! :coolsmile:
Мнението беше редактирано от Vic на 26.04.10 05:27.
:coolsmile: Супер тренировка стана! (Мускулна треска)
Мен лично повдиганията от вис ме затрудниха най-много, след първите 20-25 вече започнах в серии по 8-10 с почивки и тичането след това пострада-доста намалих темпото. А на лицевите явно не съм възтановил от предния ден и не ги правех както трябва-много ме измъчиха. Клякането много добре мина, набиранията-ще трябва да подобрявам техниката :) На финалната обиколка Вик направи мн силен спринт, който и аз се опитах да направя, но не ми се получи :) Respect ! :coolsmirk:
Дано след време да успеем да запишем добри резултати и на пълния вариант на Running with Angie.
Тренировка утре, 08.05.2010/11.00 ч, в двора на Богоров.
Комплекс:
I am CrossFit
3 rounds for time (3 рунда за време):
400 m Run (400 м бягане)
15 Pullups (15 набирания)
7 Hang Power Clean @ 60 kg (7 силови обръщания от стоеж, щанга 60 кг)
За жени - 40 кг.
Мнението беше редактирано от Vic на 07.05.10 14:12.
Бре, аз нещо почнах да се разболявам, по-късно ще ви кажа дали ще идвам (сигурно ще дойда :D) и ако идвам ще се опитам да направя пълното Running with Angie :)
Vic, тоя комплекс няма да мога да го направя- не съм дигал тежести от последния ни комплекс с тежести в Богоров и техниката на Clean-a не я мога :)
Ама май с тоя комплекс ще ви забавя доста, вие бързо ще свършите с I am Crossfit :S
Мнението беше редактирано от Valleri на 07.05.10 16:13.
Аз съм в играта за утре,само дето правих набирания и бягане в днешната тренировка и може нещо друга да правя.
поздравления машини за спазването на традициите:))))
Мишо, да разбирам, че скатаваш ли бре момче:))
Тренировката днес, 08.05.2010:
Място: Двора на “Богоров”
Участници:
Limka, Mihail, Valerious, Vic
Комплекси и резултати:
1. Limka - “Running with Cindy”
10 rounds for time:
* 200 m Run
* 1 round Cindy (5 Pullups + 10 Pushups + 15 Air Squats)
Резултат: 28:22 мин
2. Mihail - “Death by Clean & Jerk”
Резултат: 7 мин/рунда
3. Valerious - “Ballistic Cindy”
Резултат: 13:25 мин
4. Vic - “I am CrossFit”
Резултат: 09:11 мин
Отлична тренировка се получи! :coolsmile:
Другият път непременно ще дойда и аз, ще правя:
Jason
100 squats
5 muscle-ups
75 squats
10 muscle-ups
50 squats
15 muscle-ups
25 squats
20 muscle-ups
Никога не съм пробвал комплекса, не знам колко време ще ми трябва... пък и не е казано, че трябва 20 наведнъж :)
Voyager-Колко клека можеш да направиш с лично тегло докато ти са одървят краката и колко muscle-up можеш да направиш наведнъж?
Клекове нямам представа, скоро правих табата с клекове и имах много тегава мускулна треска, което ще рече, че не са ми сила.
Силови набирания - при добра форма над 11-12, с добра техника, без смущаващи махове, гърчения и разделно прехвърляне на ръцете :)
Мнението беше редактирано от Voyager на 08.05.10 19:21.
Понеже не намирам оная тема с тренировките със собствено тегло, в името на офтопика тук ще ти се похваля - направих едно силово набиране на лоста у нас. Грозна гледка, но успях. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 08.05.10 19:22.
Браво Trashmetal :)
Voyager - зор ще ти е тоя комплекс ...но щом си го замислил важното е да го приключиш :P
Целта ми е да видя дали ще мога да го изкарам като за начало, независимо за колко време.
Иначе браво на Траш, надявам се да се зарибиш и да стигнеш високи бройки :)
09.05.10
08:32
Аз две правя едно след друго но ми куца техниката и не ми се получава много правилно но все пак.. :)
Иначе и коремно набиране направих миналия ден за първи път (happy)
09.05.10
16:46
ъм Muscle up е силово възлизане, което е съвсем друго от силово набиране (pull up)..... просто да уточним да какво точно говорим, че аз се пообърках....
Силово възлизане = силово набиране. Pull-up е нормално набиране в надхват, без kipping :)
В подхват си е chin-up, в надхват pull-up, неутрален си е neutral grip pull-up.
А ако питаш за силовото - само в надхват се изпълнява и не се уточнява в термина. Някои го могат и в подхват, но не мисля, че има термин за силово в подхват :)
Утре, 30.05.2010, тренировка в 11:00 ч. в “Богоров”.
Пригответе се за “Eva”!
Мнението беше редактирано от Vic на 30.05.10 07:28.
Неделя, 30.05.2010
Място: Двора на “Богоров”
Участници:
Limka, Mihail, Vic
Комплекси и резултати:
“Eva”
* Run 800 meters (бягане 800 м)
* 2 pood KB swing, 30 reps (30 суинга с двупудовка)
* 30 pullups (30 набирания)
5 rounds for time.
Общо 4 км бягане, 150 суинга, 150 набирания...
1. Limka
3 рунда (пудовка 24 кг) - прекъснала комплекса поради нараняване на ръката.
Време: 28:56 мин
2. Mihail
1 рунд - отказал се
4. Vic
Време: 55:06 мин
По-късно ще кача снимки.
Мнението беше редактирано от Vic на 31.05.10 14:02.
31.05.10
17:35
Тежко си е да.. :) Като гледам резултатите се чувствам горд, че не се отказах аз когато го правех :)
ако аз бях там, Мишо нямаше да се откаже...:)))
ей това не е майтап работа...имаш чувството, че бягането няма край...а пудовката тегне ли тегне:))))...мазолите хвърчат...БЛЯХ:)
имало е наблюдатели..:)))...нямаше ли някой здравеняк от тях да го приобщите:)
казано от slavko на 01.06.10, 08:57:
имало е наблюдатели..:)))...нямаше ли някой здравеняк от тях да го приобщите:)
Не посмяха да се доближат :coolsmirk: . Изключение направи само питбула, който се вижда на първата снимката зад Лимка - беше доста заинтригуван от пудовките и дойде да ги подуши обстойно. :lol:
Ако някой му се ходи на лостове с мене, вторник, в руското ще съм, около 14:00 сигурно :)