Съвет за есен/зима, добавки за качване на мускул!

15.05.10
21:48

Здравейте младежи,

Само споделям, че наистина нямам време да описвам дневника си, иначе на зала редовно.

Така вече имам исканите от мене 85 кг, без нещо строга диета от 4 Януари до вчера (14/05/2010) съм свалил 11 кг.
Може би още 2-3 кг ще отпаднат от тялото ми, защото още 1-2 месеца ще съм на НВД.

Та да си дойдем на думата, искам да ми препоръчате добавки за есента/зимата да кача мускул. Ясно ми е, че яденето е на първо място, не се притеснявайте, то ще е на ниво.
Само да спомена, че изминалия сезон бях с ГМ и останах доволен. Нещо ми се върти из главата за GM+PW, но искам да ми кажете и вие какво мислите.
Някой, който е останал доволен от добавки за зимата да напише тука. SIZE ON отпада от сега да кажа  :)

Парите нямат значение!

15.05.10
22:43

Тъкмо Сайза щях да кажа :D Ако си доволен от Мага пак си вземи в комбо с Jack3d, а ако имаш възможност вземи и едни амини (PW, Intrabolic).

16.05.10
05:53

казано от korpusito на 15.05.10, 22:43:

Тъкмо Сайза щях да кажа :D Ако си доволен от Мага пак си вземи в комбо с Jack3d, а ако имаш възможност вземи и едни амини (PW, Intrabolic).

Мерси, тъкмо вчера гледах Jacka, може да го пробвам.  За амините 100 % ще са на Controlled Labs.

16.05.10
06:25

Като си решил да си купуваш  GM + PW продължи стака със продукти на същата фирма : WF например

16.05.10
07:00

казано от k1r1I на 16.05.10, 06:25:

Като си решил да си купуваш  GM + PW продължи стака със продукти на същата фирма : WF например

Все още не съм решил , за това исках съвети.
До колкото WF (да определено много добър продукт), преди 2 дена го свърших, но да ти кажа честно не виждам много ефект от азотните бустери. Ще си напомпан по време на тренировка и какво от това? За това ако правя стака на Controlled ще е без WF.

Събирам още съвети, не съм решил твърдо с какви добавки ще продължа. Вече си накупих 3 “чувалчета” Matrix 5.0, така че мисля това да е протеина.

Както споменах парите нямат значение.

Мнението беше редактирано от Blahzay на 16.05.10 07:01.

16.05.10
07:34

То Jack3D също е азотен бустер  ако не се лъжа

16.05.10
08:40

казано от k1r1I на 16.05.10, 07:34:

То Jack3D също е азотен бустер  ако не се лъжа

Да азотен бустер е , за това се двоумя за него.

16.05.10
09:52

Рагледай стаковете на Fitness1 има нови интересни продукти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1