16.05.10
10:32
Имах малка контузия(от футбол) и после започнах да ходя на фитнес...
Въпроса ми е какви са положителните и отрицателните качества при прием на тестостерон,в пубертета съм още.
НЕ ПРАВЯ реклама,просто питам специално за този http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=2588 ,защото ме устройва и количеството и цената.
Освен това си купих протеин Nutrim Mega pro 92.Трябва ли да мине някакво време преди да мога да взема тестостерон и мога ли да комбинирам протеин и тестостерон.
% мазнини в тялото само с диета ли се сваля ?
Баш на кура ми е къде ще отиде...Питам,защото не съм информиран - така се прави ;)
Разликата м/у синтетичен тестостерон и билка влияеща не пряко на собствения ти тестостерон май не правиш. Иначе не очаквай нещо от това.
Не може просто за всичко ейтака да се пита,иска се само да напишеш в гугъл или тук в търсачката,или в старите теми...Целта тук е когато някой се е потрудил,търсил е информация..и иска нещо да се доуточни да попита.Само мога да ти кажа,че на етикета ,на трибулусати пише всичко за него.
казано от infoblok на 16.05.10, 12:31:
Освен това си купих протеин Nutrim Mega pro 92.Трябва ли да мине някакво време преди да мога да взема тестостерон и мога ли да комбинирам протеин и тестостерон.
казано от infoblok на 16.05.10, 13:25:
казано от infoblok на 16.05.10, 12:31:
Ако можеш си набави доста тестостерон, протеин не ти трябва, за какво ти е? Смело с тестостерон
% мазнини в тялото не се свалят с диета , можеш да ядеш каквото искаш.
16.05.10
14:55
Пич,това си е Tribulus Terrestris(бабини зъби),демек билка.Което означава,че ще стимулира производството на лутенизиращ хормон,което влияе пряко върху производството на тестостерон.Демек не е тестостерон :Д
Протеина се комбинира с всичко.Иначе особено щом си и в пубертета,ефект от трибулуса няма да усетиш.
И като цяло-даваш си парите на вятъра,нищо няма да направиш.
Мазнини се свалят с диета и подходящи тренировки.
Тая билка от личен опит да ви кажа,не действа на хора под 18-20 години,когато тестостерона си е в оптимални количества.Не си го купувай,вместо това си вземи аминокиселини,а този нутрим е малко кофти,като го свършиш,си купи качествен протеин.
Мнението беше редактирано от plancer93 на 16.05.10 15:54.