16.05.10
18:25
Здравейте, това лято мисля да взема добавки ..
Обаче не знам какви ;) ..
Един френд ми каза да взема първо глутамин, да го изпия и после само с креатин ...
Той каза че така е направил .. в момента ръката му е 41 см .. тежи около 85 кг .. висок е 173 см :) 21 г. :)
Съветвайте ме как да постъпя .. кое първо, кое второ ,, трето ...
Не виждам никаква логика, в това което ти е казал. Съмнявам се някой да види. Също се съмнявам някой да ти отговори сериозно на този въпрос. Единственото, което мога да ти кажа е, да не си взимаш глутамин.
Светнете малко в тези работи де ... не ги рабирам .. сега ще видя в гугле .. ноо няма да откажа някой съвет. .:)
Виж, брат, знам, че форумите са и за съвети, но не е това начина. Става с четене, но не по форуми. Чети статии, прави си изводи, давай линкове към тях във форума, за да коментираме. Просто като зададеш така въпроса, звучи ужасно неориентирано, могат да се дадат безброй много отговори. Трябва да си зададеш първо няколко въпроса на себе си, като защо искам да взимам добавки, дали това, че пичагата има 41 ръка, значи, че разбира от това, което говори (впрочем ръката му е малка за килограми/ръст)... Не приемай съвети на сляпо в залите и форумите. Малко са хората, които разбират, а още по-малко са тези, които ще се хванат да ти обяснят ЗАЩО трябва да правиш така, както ти казват. А да знаеш ЗАЩО правиш нещо е особено важно. Така че.. чети! :)
Мнението беше редактирано от Voyager на 16.05.10 19:02.
казано от Krachoff на 16.05.10, 18:43:
Светнете малко в тези работи де ... не ги рабирам .. сега ще видя в гугле
Имаш прекрасен сайт в ‘лицето’ на бб-тийм! Не ти е необходим гугъл. Погледни надолу към зеления правоъгълник или най-горе зелената лента и извлечи сам небходимата ти информация.
Според мен добавката, която е подходяща като за първа е протеинова пудра - суроватъчна или аминокиселини.