За ДУПЕНЦЕТО:)

MI

22.03.05
14:42

Някой може ли да предложи ефикасни упражнения за дупенце в домашни условия:)) Благодаря ви предварително :oops:

22.03.05
14:45

Виж тази тема.

MI

22.03.05
14:58

Благодаря ти:) Аз я видях но тя е предимно за фитнес:) А аз не се изразих правилно имах впредвид в домашни условия :) :oops:

22.03.05
15:13

Клякане без тежест, подскоци, ходене на място с високо вдигане на коленете, махове с крака встрани, варианти на магарешко ритане на колене и прав с опора, от лег - сгънати колене - изправяне на ханша нагоре... :)

22.03.05
15:53

“Американски подскоци”-клякаш до долу с изправени ръце и отскачаш.Ръцете са постоянно изправени.По принцип се правят 3х33,но може като начало и 3х15-20.Доста брутално ,но и доста ефективно

MI

22.03.05
18:34

Благодаряяяяяяяяяя :) Сега ще ги пробвам :))Super ste:)

23.03.05
10:58

Отскачане просто изправяне ли значи?

23.03.05
12:52

Изправяш се бързо и отскачаш леко нагоре (в буквален смисъл).

23.03.05
22:24

Мартин написа:

от лег - сгънати колене - изправяне на ханша нагоре...

Това е страхотно упражнение за дупето!

Опитай и напади.

MI

24.03.05
00:22

от лег - сгънати колене - изправяне на ханша нагоре>
Това нещо не го схванах как точно се прави :oops:

05.04.05
11:42

за да се намалят размерите на задника трябва ли да се спазва някаква по строга диета или тренировката е достатъчна :!:  :?:
и също колко пъти седмична трябва да се тренира за да има max резултат

WO

05.04.05
12:18

[quote author=“miracle”]от лег - сгънати колене - изправяне на ханша нагоре>
Това нещо не го схванах как точно се прави :oops:

лягаш по гръб на земята, сгъваш краката в коленете, стъпваш здраво на земята и почваш да повдигаш “дупенцето”.. :wink:

05.04.05
17:13

Знам още по-добро упражнение,но ти трябва партньор.
Навеждаш се,хващаш се за палците (на краката) и твоят партньор,който се намира зад теб ти помага да свалиш дупето с ритмични движения.Краката изправени (без чупка в коляното).
Тази стойка (поза) се нарича - “Баба бере гъби”.Тренира се всеки ден,като на всеки 28 дни има 5-7 почивни.За по-добър ефект се правят между 3 и 5 серии.
:shock:  На това му се вика пълноценна тренировка.  :D

Ако това не ти харесва пробвай магарешкото ритане - много добре стяга седалищните мускули.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1