22.03.05
14:42
Някой може ли да предложи ефикасни упражнения за дупенце в домашни условия:)) Благодаря ви предварително :oops:
22.03.05
14:58
Благодаря ти:) Аз я видях но тя е предимно за фитнес:) А аз не се изразих правилно имах впредвид в домашни условия :) :oops:
Клякане без тежест, подскоци, ходене на място с високо вдигане на коленете, махове с крака встрани, варианти на магарешко ритане на колене и прав с опора, от лег - сгънати колене - изправяне на ханша нагоре... :)
“Американски подскоци”-клякаш до долу с изправени ръце и отскачаш.Ръцете са постоянно изправени.По принцип се правят 3х33,но може като начало и 3х15-20.Доста брутално ,но и доста ефективно
22.03.05
18:34
Благодаряяяяяяяяяя :) Сега ще ги пробвам :))Super ste:)
23.03.05
10:58
Отскачане просто изправяне ли значи?
Мартин написа:
от лег - сгънати колене - изправяне на ханша нагоре...
Това е страхотно упражнение за дупето!
Опитай и напади.
24.03.05
00:22
от лег - сгънати колене - изправяне на ханша нагоре>
Това нещо не го схванах как точно се прави :oops:
05.04.05
11:42
за да се намалят размерите на задника трябва ли да се спазва някаква по строга диета или тренировката е достатъчна :!: :?:
и също колко пъти седмична трябва да се тренира за да има max резултат
05.04.05
12:18
[quote author=“miracle”]от лег - сгънати колене - изправяне на ханша нагоре>
Това нещо не го схванах как точно се прави :oops:
лягаш по гръб на земята, сгъваш краката в коленете, стъпваш здраво на земята и почваш да повдигаш “дупенцето”.. :wink:
Знам още по-добро упражнение,но ти трябва партньор.
Навеждаш се,хващаш се за палците (на краката) и твоят партньор,който се намира зад теб ти помага да свалиш дупето с ритмични движения.Краката изправени (без чупка в коляното).
Тази стойка (поза) се нарича - “Баба бере гъби”.Тренира се всеки ден,като на всеки 28 дни има 5-7 почивни.За по-добър ефект се правят между 3 и 5 серии.
:shock: На това му се вика пълноценна тренировка. :D
Ако това не ти харесва пробвай магарешкото ритане - много добре стяга седалищните мускули.