16.05.10
12:28
Здравейте, моля помогнете ми да си направя хранителна програма.От околко година се занимавам с фитнес,на 15 години съм, висок съм 172см и тежа 58-60 кг.От интернет разбрах, че са нужни по 4,4 г въглехидрати, 2.2 г протеин, 1.1 г мазнини и 44 калории за кг тегло дневно.Благодаря ви предварително !
казано от NAP$TER* на 16.05.10, 12:28:
Здравейте, моля помогнете ми да си направя хранителна програма.От околко година се занимавам с фитнес,на 15 години съм, висок съм 172см и тежа 58-60 кг.От интернет разбрах, че са нужни по 4,4 г въглехидрати, 2.2 г протеин, 1.1 г мазнини и 44 калории за кг тегло дневно.Благодаря ви предварително !
Ами сметни го.
4,4х60=въглехидрати
2,2х60=белтъчини
1,1х60=мазнини
Раздели всичко на равни количества храна през деня и си готов.
16.05.10
12:50
Пращаш смс...
ИЛИ
Влизаш в гугъл и пишеш: “
<името на продукта>
съдържание”
16.05.10
17:57
Момчето иска да разбере какви храни трябва да яде и колко,за да получи тези добавки. И на мен ми е интересно. Моля коментирайте
Ами мисля, че имаш предвид ВВД. Главните храни са: Хляб, хлебни изделия, картоф, картофени изделия, ориз, оризови изделия, овесени ядки и др.
Не знам защо задавате въпроси, за които се е питало и се е отговорило хиляди пъти. Просто ако малко поразгледате сайта (а не чакате всичко наготово) сами ще намерите отговори на въпросите си.
казано от achkos на 16.05.10, 17:57:
Момчето иска да разбере какви храни трябва да яде и колко,за да получи тези добавки. И на мен ми е интересно. Моля коментирайте
Просто не знам как още ти позволяват да пускаш теми... В 10 теми питаш за едни и същи неща и после пак пускаш същата тема, просто написана по друг начин. Не чакайте всичко на готово!
казано от fam0us на 16.05.10, 18:03:
Ами мисля, че имаш предвид ВВД. Главните храни са: Хляб, хлебни изделия, картоф, картофени изделия, ориз, оризови изделия, овесени ядки и др.
Тц. Главните храни са месото и яйцата, защото без качествен протеин нищо не става.