ДЕН32
Храна
1)200гр.овесени ядки+250гр.кис.мляко+3яйца
2)3кюфтета на скара+2филии хляб+салата(200-50гр.)
Тренировка
3)Доза протеин
4)2яйца+банан
5)Картофено пюре(200-50гр.)+1пил.бутче+салата
6)Шепа орехи(50гр.)
Тренировка
Гръб, Трицепс
Чукчета - 3 серии по 10 повторения
Мечка - 3 серии по 10 повторения
Мъртва тяга - 4 серии по 8 повторения
Пулоувър - 3 серии по 12 повторения
Кофички - 3 серии по 10 повторения
Дъмбел зад глава - 3 серии по 10 повторения
Дъмбел зад глава от лег - 3 серии по 8 повторения
Бележки
За първи път ще правя такава комбинация от упражнения, даже не знам дали може да се комбинират тези упражнения в една тренировка, но ще пробвам. Пулоувъра ще го включвам и за гърди и за гръб, за да разширя гръдния кош по-бързо.
Мисля да пробам тази рецепта: http://www.bb-team.org/recipes/3491/#axzz0oA6A6Zq6 , някой пробвал ли я е? Вкусно ли е ?
17.05.10
08:07
Може да пробваш да го правиш в суперсерия с клякането в деня за крака-като си задъхан и уморен ще дишаш по-дълбоко.
Ами аз точно заради това бях избрал клек в 20 повторения, не ми е толкова за краката, те и без това за килограмите са много добре оформени.
ПП. Само да кажа, че може би няма да мога да спазя режима днес, защото ще излизам и не се знае кога ще се прибера ...
ДЕН33
Храна
1)150гр.овесени ядки+200гр. кис.мляко+3яйца
2)250-300гр. ориз с агнешко+салата+500мл. прясно мляко
Тренировка
3)Доза протеин
4)2яйца+банан
5)250гр. ориз с агнешко+салата
6)Шепа орехи(50гр.)+1-2яйца
Водата за сега е литър и половина(3 малки шишета)
Тренировка
Гърди, Рамо, Трапец+1 упражнение за корем
повдигане на щанга от лег - 3 серии по 8 повторения
флайс - 3 серии по 8 повторения
пулоувър - 3 серии по 12 повторения
раменни преси с щанга пред гърди - 3 серии по 8 повторения
разтваряне с дъмбели встрани - 3 серии по 8 повторения
хеликоптер - 2 серии по 8 повторения
повдигане на щанга за трапец - 3 серии по 10 повторения
повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения
23 серии
От днес почвам по нов сплит, защото искам да изнеса ръцете в отделен ден, за да видя как ще ми се отрази.
18.05.10
11:33
Не знам,но си мисля.че претренираш.Или дори и да не го правиш,скоро време ще се случи.За ръцете най-вероятно е това и причината.Спри да ги тренираш за един месец и виж резултата.Рано ти е да ги изнасяш в отделен ден.По-добре тренирай цялото тяло в един ден.
Едва ли претренирам, аз ползвам доста малки тежести, защото си тренирам в нас, така че...
Днес няма да има тренировка, лошо ми е. От друга страна по-хубаво, ще си остана по сегашния ми сплит, няма да тренирам ръцете в отделен ден. Утре имам Гърди, Бицепс.
18.05.10
15:52
Ти днес не тренира ли вече?!
Не, оставям тренировката за утре. Мисля след малко да направя само някое малко комплексче(5-10мин.), колкото да не е без хич.
18.05.10
19:07
Всички си пишат тренировката след като са я направили, ти я пишеш предварително. ;д
ДЕН34
Храна
2)Една пица
Тренировка
3)Доза протеин
4)2яйца+банан
Водата за сега е литър и половина, до вечерта ще бъде 4л.
Тренировка
Гърди, Бицепс, Корем
повдигане на щанга от лег - 3 серии по 8 повторения +1х8 с голяма тежест
Бицепсово с щанга(счупени китки) прав - 3 серии по 8 повторения
Бицепсово от полулег с дъмбели - 3 серии по 8 повторения
Концентрично сгъване - 2 серии по 8 повторения
Повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения
21 серии
Само да вметна, че през цялото време когато тренирам корема го стягам, за по-голямо напрежение. Точно и заради това е само едно упражнение, защото само то ме изцедва. Хм.. мисля, че трябва да обясна и за пицата, просто сега се прибирам, излизахме с приятели и... абе кво толко, просто хапнах една пица, не бях ял от няколко месеца.
едит1:
Дали ще мога до ДЕН 100 да кача още 3кила мускул(само с протеин)?
Мнението беше редактирано от fam0us на 19.05.10 12:45.
казано от fam0us на 19.05.10, 12:41:
ДЕН34
Храна
2)Една пица
Тренировка
3)Доза протеин
4)2яйца+банан
Водата за сега е литър и половина, до вечерта ще бъде 4л.
Тренировка
Гърди, Бицепс, Коремповдигане на щанга от лег - 3 серии по 8 повторения +1х8 с голяма тежест
Бицепсово с щанга(счупени китки) прав - 3 серии по 8 повторения
Бицепсово от полулег с дъмбели - 3 серии по 8 повторения
Концентрично сгъване - 2 серии по 8 повторения
Повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения
21 серииСамо да вметна, че през цялото време когато тренирам корема го стягам, за по-голямо напрежение. Точно и заради това е само едно упражнение, защото само то ме изцедва. Хм.. мисля, че трябва да обясна и за пицата, просто сега се прибирам, излизахме с приятели и... абе кво толко, просто хапнах една пица, не бях ял от няколко месеца.
едит1:
Дали ще мога до ДЕН 100 да кача още 3кила мускул(само с протеин)?
Може ,разбира се ,но с по-добра храна :) НЕ разчивай на праха толкова ..не е магически
Абе, да си кажа честно, адски много ми харесва вкуса, това е главното, не за друго...
Ти пак се филмира-пици, протеини, глупости. Яж, дигай и не му мисли толкова, живота не е само фитнес ;)
Мнението беше редактирано от korpusito на 19.05.10 14:29.
Ами аз искам да си дам някакво начало, колкото може по-добро. За целта имам около 4 месеца, защото от другата година като съм на квартира това което ще поемам ще е меко казано лайна...
казано от fam0us на 19.05.10, 13:50:
Абе, да си кажа честно, адски много ми харесва вкуса, това е главното, не за друго...
Ще ми се и ние, ПИК-КО-джийте да можехме да кажем същото. :)
казано от fam0us на 19.05.10, 14:41:
Ами аз искам да си дам някакво начало, колкото може по-добро. За целта имам около 4 месеца, защото от другата година като съм на квартира това което ще поемам ще е меко казано лайна...
Ето ти още една причина да не се вземаш твърде на сериозно. :lol:
казано от fam0us на 16.05.10, 19:00:
Иначе за водата много рядко да е над 2л. на ден, даже е много по-малко. Знам, че трябва да пич повече вода, ако искам да качвам, но просто не мога, става ми гадно и не мога да изям храната.
За протокола, водата е хубаво да е повече по всяко време. И при отслабване помага. Иначе бъбреците не могат да функционират нормално и прехвърлят работата на черния дроб. Когато черния дроб върши работата на бъбреците, гориш по-малко мазнини. Дори складираш допълнително.
Пикото найстина ли не е вкусен, защото един приятел като ми заразказва ми се догади? И друго, може ли да си взема сайз он? Питам понеже съм на 14 и се колебая.
ДЕН35
Храна
1)160гр. овесени ядки+200гр. кис.мляко+4 белтъка
2)Доза протеин+банан
3)Риба(предполагам скумрия беше, около 200гр.)+картофено пюре(пак около 200гр.)+филия хляб
4)2кюфтета+филия хляб+картофено пюре
5)5белтъка+банан
6)250-300гр. риба+2филии ВИТА+салата
7)1яйце+орехи
Водата до сега е 2 литра
Бележки
Днес не съм особено доволен, но пак е по-добре от вчера.
Няма смисъл да обеснявам, веднага ще ме нападнат 100 мнения, че не съм прав.
Ха, аз за мен съм си прав, това е важно. Точно в този случай не ми пука за мнението на другите, ако е за друго да, но за това не.
20.05.10
18:42
казано от fam0us на 20.05.10, 18:40:
Ха, аз за мен съм си прав, това е важно. Точно в този случай не ми пука за мнението на другите, ако е за друго да, но за това не.
Спри да си водиш дневника....
казано от fam0us на 20.05.10, 18:40:
Не знам за тебе ,ама мен ме е яд ,че хабиш яйцата
Ако е така аз мога да кажа,че за мен съм си прав,че с макарони мога да правя мускули ама не съм,нали?
Тренировка
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39618/
03:41 , разкъсани на 15/10/10/15
ДЕН36
Храна
1)2яйца+150гр.овесени ядки+200гр.кис.мляко
2)2кюфтета+2филии хляб+салата
3)250гр.макарони
4)3яйца+банан
5)250гр.макарони
6)1яйце+шепа орехи
Днес трябваше да тренирам гръб и трицепс, но имах гости цял ден и ....
ДЕН37
Храна
2)200гр.макарони+пил.бутче+салата
3)250гр.макарони+кюфте+филия хляб
4)5белтъка+1жълтък+банан
5)Ориз с агнешко+салата
6)1яйце+шепа орехи
Тренировката ще я напиша по-късно...
Станах в 11:30ч. и затова е така храненето..
ДЕН38
Храна
1)3филии с яйца
2)200гр.ориз с агнешко+1филия+салата
3)250гр.макарони+кюфте+филия хляб
4)5белтъка+банан
5)200гр.Ориз с агнешко+салата
6)1яйце+шепа орехи
24.05.10
07:22
казано от fam0us на 19.05.10, 17:48:
Пикото найстина ли не е вкусен, защото един приятел като ми заразказва ми се догади? И друго, може ли да си взема сайз он? Питам понеже съм на 14 и се колебая.
Продължавай да се колебаеш още 3-4 години, тогава си вземи монохидрат/етил естер/кре алкалин, а междувременно яж.
Вчера пробвах 5х5 за бицепс и ме натовари едно такова приятно. Сега се чудя какви упражнения да измисля, за да почна цялата програма, та ако знаете казвайте. Главно искам да наблегна на гърди, корем, гръб и бедра, като основно е гърдите да се оформят и да изпъкнат. И отделно ще включа по 1 упражнение за бицепс, трицепс и прасец.
казано от CKOTA на 24.05.10, 09:28:
няма ли накрая да почнеш и изкараш до край програма?
И аз това се питам.