!! НОВА АНКЕТА !! За тениските "bb-team.org"

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.03.05
21:20

Нова АНКЕТА:
Нека тези, който ще си купуват тениски ако пуснем да гласуват в анкетата за рамера си, за да сме наясно горе долу при поръчката.

Тениските са бели.
Размери: S,M,L,XL,XXL….
Отпред голям надпис “www.bb-team.org”
Отзад голям надпис “www.bb-team.org”
Надписите са с бродерия.
+ Щампа “club member” евентуално
Ето тениската отпред:
http://lipsystems.net/temp/FRONT2.jpg
За отзад
ВАРИАНТ 1 - 15лв:
http://lipsystems.net/temp/BACK3.jpg
ВАРИАНТ 2 - 20лв:
http://lipsystems.net/temp/BACK.jpg

Ето резултатите от миналата анкета:
Вариант 1 - 15 лв без картинка 
  16%  [ 14 ]
Вариант 2 - 20лв със картинка 
  83%  [ 69 ]
Общо гласове : 83

SK

23.03.05
21:49

Аз искъм,но съм от Монтана,ще има ли проблем,как ще дам парите,доставка как,ала бала обяснете!:)

23.03.05
21:50

За София сме го измислили.
За провинцията мислиме над няколко варианта.

23.03.05
22:28

Разяснете за профинцията какво ще е положението. Аз бих взел тениска. Но не искам главоболия... :)

Междодругото, точно бели малко кофти ми идва, падам си прасе и ще има доста лекета... Все пак не искаме едно червено петно от доматИ върху б.б. тийма, ама карайте и така не е болка...  :lol:

23.03.05
22:29

ако има голям интерес ще пращаме доставки по куриер за Ваша сметка.
Доставката идва грубо 5лв. Ако сте 2ма човека примерно ви излиза далавера.

23.03.05
22:41

Ок, не искам да съм претенциозен, нито да се отличавам от другите членове на форума, просто защото с нищо не съм по-специален, затова пускам само като предложение, не изискване следните неща:

1) Идеята за семпъл надпис и то бродерия ми харесва много, но не ми харесва никак този санс-серифен фонт на домейна с отровно синия серифен и италик клъб мембър надпис. Синичкото ми харесва, но защо не по-убито, харесва ми и серифния фонт, но този италик май му два в повечко, а юриела, може би ако няма първите 4 символа (www.), ще изглежда много по-добре в санс фонта.

2) Малък напси на лявата гърда и голям на гърда е най-логичното решение.

3) Колко точно ще са качествени фланелките, аз лично съм готов да платя 10-15лв повече, стига да знам че тази фланелка ще умалее на мен (за година две наприерм :Р). Освен това, една хубава, плътна, памъчна фланелка може да се носи спокойно и с кеф в центъра на софия, а ако е тънка като хартия барем за тренировки стане.

Съжалявам, ако звуча претенциозен, просто много ми харесва идеята и се метнах да давам предложения.

едит: Искарах си акъла, като видях, че 2 минути след пускане на поста го няма серифния фонт :shock:  Според мен не седеше никак зле, ако искате пуснете и него като вариант, ей така за спорта. А този младеж на вариянт три е прекалено здрав за някоя моя дреха, с тази щампа ще изглеждам кат’ врабче в тая фланелка :lol:

23.03.05
22:45

В момента това сме решили като идея. Но сме открити за нови предложения, стига да са удачни предлаганите варианти.

Така че слушаме, само не прекалявайте с капризите  :wink:

Благодаря!!

само да си кажа моето мнение,пък вие сами преценете :
ако отпред има само надписа,един човек,които никога не е чувал за bb-team.org дори не би разбрал за какво става дума,тои няма да ни гледа гърба,ами ще гледа предната част и какво ще си помисли :а,някакъв саит,е кво ме интересува,сигурно е за животни,или може би за недвижимо имущество...”линковете с надписи са мн добре измислени,пък няма картинка,може да се взаимства текста от тях,все пак с тези фланелки ние не само правим реклама,но някак се разграничаваме от останалите,в смисъл-като видиш някои с такава фланелка и си казваш тоя е моя човек,ходи по фитнес и т.н.

23.03.05
23:16

Гледайте сега.
Всеки има лична идея за това как на него най би му допаднала тениската.
Това сме решили от екипа - това пускаме.
Има два варианта за гърба, за които Ви е ще изберете чрез гласуване единия.
Това предлагаме...ако не ви харесва....  :twisted:

1. Бродериите са почти вечни.
2. Ситопечата при пране на 30 градуса също ще издържи много (тениските са и без това памучнии трябва да се перат на 30гр.)
3. Тениските са стандартни като грамаж ( могат да се направят и много по плътни, но има вече и оскъпяване)
4. Т.к. това е пилотен проект засега остава всичко както съм обявил в най-горното мнение. По него промени няма да има.

в такъв случаи поне съм навит за наи скъпия и качествения вариант,кат ще има рекламна фланелка с която да се отличавам от останалите и да бъде за фитнес поне да бъде качествена на max

Бих искал да добавя няколко неща:

фонтът, който ще ползваме, е стандартният от всички надписи в сайта ни.

Наистина трябва да се ограничим в горните три вида, тъй като няма да се стигне до консенсус скоро, а до колкото знам имате желание те да са готови до републиканското първенство през април.

Държа да отбележа, че тези фланелки не се правят с търговска цел, а просто удовлетворяват общото желание за тяхната направа. По този начин е напълно възможно да се познаем по фитнес центровете, което мен лично много ще ме радва.

Цената е по-висока от нормалното, защото говорим за бродерия, а не за проста щампа и се надявам да не се съмнявате в това.

Моето предложение за тези, които искат да си поръчат и не са от София, е да преведат парите на моята банкова сметка като посочат името си, техният адрес ще бъде записан и когато фланелките бъдат готови, ще ги разпратим чрез куриер.

Съветвам цялото проучване да трае до неделя - понеделник и след това да преминем към действие, за да спазим срока на състезанието.

24.03.05
01:36

Идеята в случая мисля, че е да може да се носи навън тази фланелка, ако правите рагтопове с две ръце и два крака за идеята (и обещавам да си купя естествено). Но наистина е много по-добрия вариянт да е по плътна фланелката, мисля че всеки фен на сайта би дал колкото за кило суроватка на Нутрим за еедна хубава фланелка.

24.03.05
15:16

КЕФИ МЕ ЯКО ИДЕЯТА КАТО ГЛЕДАМ СЕКИ ДАВА АКУЛ ТА ДА ДАМ И АЗ МАЛКО
СИ4КО Е ОК ДА КАЖЕМ МОЖЕ ОТПРЕД ДА ПИ6Е НИКА НИ В МИРКАТА А ОТДАЗД ДА ПИ6Е ББ-ТЕАМ ПОД НАДПИСА ДА ИМА СЛОЖЕН КУЛТОРИСТ ;)

24.03.05
15:35

[quote author=“dimitar.mihaylov”]
Моето предложение за тези, които искат да си поръчат и не са от София, е да преведат парите на моята банкова сметка като посочат името си, техният адрес ще бъде записан и когато фланелките бъдат готови, ще ги разпратим чрез куриер.

интересуваме ако си поръчам такава тениска трябва ли да доплащам за куриер и колко?

Също така много често се получава да се разминават номерата на тениските и да не вземе да стане така че да ми е голяма или малка щото все пак горя с 20 лева... (бтв дрехите ми в гардероба са горе долу еднакво големи но на размер варират от S до XXL :))

VE

24.03.05
17:47

Ехх :( хора искам и аз тениска но и аз несъм от София ще направите ли нещо.. ??

24.03.05
17:58

аз сам от бургас с картинката е по яка как мога да порачам

_M

24.03.05
18:08

идеята е много добра!пишете ме и мене с втория вариант

24.03.05
18:13

сега сани проучваме интереса, за да видим дали ще успеем да ги направим.
Ако няма достатъчен интерес ще ни излезне твърде скъпо.
Затова всеки, който би искал да си купи да поства тука, за да проследим бройка желаещи и да си направим сметките.

^K

24.03.05
21:33

а материята няма ли да е по-яко ако е от памук и ликра за да е по-растегателна и да може да се описва почти плътно по тялото за да има си личат повечко “баниците” пък и изглежда по-естетично ако е нещо по впито по тялото.

24.03.05
21:53

А който не е опекъл баницата?

25.03.05
20:06

Супер идея!Браво!Не искам да давам съвети как би изглеждала по-добре....Втотият вариант ми харесва много повеЧе.

Е,добре,момЧетата от провинцията се оплакват,Че няма да могат да си вземат.А на мен ми е интересно дали ще можете да ми я пратите в Германия-само кажете колко ще ми струва(вкл. доставка).Имам един приятел които също ще се заинтересува.

25.03.05
22:23

Аз съм навит на 2ри вариант , така че ме смятаите и мен.Само предупредете преди да пратите.

26.03.05
00:05

И аз подкрепям втория вариант. Ако трябва да съм честен не ми харесва дизайна, но заради идеята, бих си взел. Ако, разбира се, има по-малки номера, че някой от форума сме с по-джобни размери - 166 см  :wink:

26.03.05
00:29

Аз съм за регтоп, а има ли някой който да знае къде се продават регтопи (дебел, здрав, груб  :wink: ) без какъвто и да е надпис, искам да си направя щампа на него!

26.03.05
16:32

мноо по яко 6те е сас културист отпред да има представа за какжо става вапрос саита

DI

28.03.05
16:16

Много яки тениски особено 2рия вариант. Моля обаче да уточните как ще става закопуването и избирането на размер, защото не мога да се похваля с голяма гръдна обиколка :( (  така де това идва от гръдния ми кош иначе мускули си имам ). Все пак не искам да нося тениска на ББ-ТИЙМ и да приличам на некаф мушмурок в торба :lol: . То все пак играе някаква роля на реклама, да не стане анти-реклама :wink:

28.03.05
18:15

еми в момента поръчваме тези за екипа
като станат готови след 3-4 седмици ще преценим дали да пуснем и за потребителите.
т.е. по висшестоящите от мен трябва да кажат

30.03.05
19:07

Да ви питам от къде мога да си купя тениската ???

DI

31.03.05
23:40

[quote author=“LSForce”]Абе хора, имам едно предложение: Що не направите един свестен вариант на логото за отпред и за отзад и да го постнете на саита. Така всички ще могат да си го свалят на CD и в всеки град има сито печат. Взимат си диска и отиват със съответната тениска, регтоп, анцунг, гащи :)
които им харесват и всичко е ок. Няма проблем със доставката няма проблем със заплащането... Така ще се популяризира идеята и повечко хора ще се снабдят със съответните неща със лого на бб-теам... След това може и конкурс да направим за наи яка тениска...
ПО- здрави...

Е това вече е глупаво. То се губи цялата идея. По тази логика може да вземеш логото да си сложиш неква картинка и дадеш некви ебати кинтите за да ти я направят само за теб. Не виждам какво и е на предложената според мен си доста добре!

07.04.05
23:27

[quote author=“noolo6”]аиде бе момчета какво стана? то вече си стана жега, давайте тениските! :)

след около месец и нещо ще ги пуснем.
споко !

VA

09.04.05
00:28

[quote author=“anonimnia”]Здрасти
Много време не можех да отварям този саит и не сам видял тази тема!! :cry: Още може ли да се порачват тениски  :roll: и как ще стане ако може понеже сам от пловдив.Иначе страшно много искам да имам такава :lol:  :lol:  :lol:

Сащност тва бях аз!!!Сажалявам  :D

21.04.05
14:50

пуснах нова анкета!
гласувайте!

22.04.05
17:47

Абе идеата е страхотна, само че Vanisher кажи как сте го измислили за провинцията...как да си поръчам  :cry:

22.04.05
17:50

Че сме много от провинцията и не е ясно как ще си купим такива тениски...

DI

23.04.05
12:04

Мисля, че L е най добрия размер. По принцип L ми стои по-добре. Те го правят по-къс от M-а, незнам защо но всички тениски L са ми по къси от тези М. И така като тениската е дълга изглеждам по-тесен в раменете  ( с ектоморфно телосложение съм рамото не ми е слабо, но за сметка на това е малко ). Мисля че за всички този вариант е доста по-добър от М’а.

П.П. Не знам точно модела на дрешката, затова ако имате друго инфо пишете.

BB

23.04.05
13:05

А става ли така? Всеки един от нас си поръча какъвто размер иска и дали отзад да има снимка или не и вие му я правите и той си плаща съответната сума - там 15-20 лева .  8)

23.04.05
16:31

абе момчета всичко ОК ама аз като незнам коя ще е за като за мен?! какъва материя са- еластан(разтягащи се), памук полиетилен или каквото там е? тесни(по тялото) ли трябва да са широки ли? няма ли някакъв начин да се види да се пробва?! аз иначе със сигурност ще си взема пък каквато ще да е. :)

23.04.05
20:43

Не съм влизал в форума от около месец и половина.сега разбрах за идеята с тениските.искам да кажа че не ми харесва идеята само едно бб-тийм на дясната гърда.нека е нещо по-голямо и по виждащо се.относно размера нека да е по-малък за да седят по-прилепнали към тялото.измислете нещо за доставка ако не за провинцията то за по големите градове като Варна , Бургас , Пловдив и т.н

VA

24.04.05
00:26

Супер :D На всяка цена ще си взема една.От Пловдив сам!!Силно се надявам че няма да е проблем това!!Само кажете горе доло кога ще стане и кога трябва да кажем от кои искаме там от 2-та вида и кои размер :D !!!

24.04.05
00:39

Ей, Ванишър несериозник, ще ти яде **** баница  :lol:  :lol:  :lol:
Нали щяха да са готови за републиканското за младежи (предполагам за това през 2005 г  :twisted: ) дето мина преди седмица! Стига си се туткал ами организирай нещо да ги взимаме, че сам ще си направя!

24.04.05
01:04

не зависи от мен.
в момента пред екипа има други приоритети отнасящи се към сайта.
така че още не сме се захванали с това.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1