15.05.10
15:29
Здравейте. Искам да кача мускулна маса, висок съм 185 см и тежа 70 кг. , на 16 години. От две седмици съм на тази програма - http://www.bb-team.org/workout/1290/#axzz0m765186f , а преди това за около половин година комбинирах лостове и фитнес.
Храня се доста, но все пак мисля да си взема протеин, защото много трудно качвам. Спрял съм се на SCIVATION Scivation Whey и Gaspari-MyoFusion . Кажете кой е по-добър или ако имате други предложения?
Мерси предварително!
ако трябва да е само единия - вземи фюжъна - бленд е и можеш да заместваш и хранения с него, става и за преди сън, и за след тренировка, и за сутринта. подържа и по-дълго време аминокиселинния приток в кръвта
15.05.10
20:12
Гаспарито ще ти допадне повече и за целите ти ще бъде по-подходящ, аргументацията вече я дадоха.
Тогава взимам фюжъна :) . Ако го купя онлайн по-изгодно ли ще ми излезе или не?
Оооо не кой энае эа какво вие на 15 16 та дори и на 14 г - искъм големи мускули ааааа не нацепен ши ставъм / трябва да ви кажа че съм на 58 г и такова нещо несъм виждъл !!!!1 ГОЛАМ БИЦЕПС малко акъл эа дн поколение че и химийте ще полэвът / НЕ че нещо към VAIN беэ да искъм попаднъх на него но по добре эапиши плувъне или някъкъв спорт .40 Г ТРУДОВ СТАЖ ЕИИИИ днешните сополанковци нищо не сте видели еи ГЛЕДЪМ ГИ - едни набити големи ПЪК ЭА КАКВО ЩЕ КАЖИШ ЧЕ КАМЪНИ ШИ НОСЯТ на един шамар са .Еи майко в ТКЭС -то едно време там ни беше фитнеса ма и работа имаше и морал също !
Мнението беше редактирано от mitkooo на 17.05.10 12:14.
17.05.10
12:18
Кретен. И то напълно неграмотен кретен.
Мнението беше редактирано от JAUN на 17.05.10 12:18.
17.05.10
12:23
После младежта била неграмотна. Нямам думи.
казано от JAUN на 17.05.10, 12:18:
Кретен. И то напълно неграмотен кретен.
:lol: :lol: :lol: Напълно си прав,просто ме изби на неудържим смях.
Току що ми казаха,че фюжъна изобщо не бил като за мен (бърз метаболизъм...). Други предложения?
17.05.10
14:58
“Искам да кача мускулна маса, висок съм 185 см и тежа 70 кг. , на 16 години... преди това за около половин година комбинирах лостове и фитнес...много трудно качвам”
На този профил най-добре отговаря следния математически модел за определяне на точния протеин с цел спестяване на средства и време:
-броят букви в името на протеина трябва да бъде средното от (броя тежки серии клек, които се правят за седмицата) плюс (броя тежки серии тяга, които се правят за седмицата), като цялото това делиш на 2;
-ако се тренира по сплит, то задължително в името на протеина трябва да има броя на сериите концетрично сгъване и дните, в които се тренира.
Моделът работи за който го разбере.
УСПЕХ!